Προς το περιεχόμενο

Η οθόνη Τρεμοπαίζει τι κάνω ?

akou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν συνδέω την οθόνη την ΤFT με το laptop (VGA) παρατηρώ την οθόνη να τρεμοπαίζει σα να υπάρχει κάποιο πρόβλημα συντονισμού ενώ όταν είναι συνδεδεμένη με το desktop δεν το παρατηρώ.

Ξέρει κάνεις τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ να κάνω ??

Δημοσ.
Όταν συνδέω την οθόνη την ΤFT με το laptop (VGA) παρατηρώ την οθόνη να τρεμοπαίζει σα να υπάρχει κάποιο πρόβλημα συντονισμού ενώ όταν είναι συνδεδεμένη με το desktop δεν το παρατηρώ.

Ξέρει κάνεις τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ να κάνω ??

για δες μιa τι refresh rate δινει στην οθονη το λαπτοπ απο εκει που αλλαζεις τις ρυθμισεις η στο advanced επισης δοκιμασε αφου συνδεσεις την οθονη και κανεις και ενα detect στις ρυθμισεις των οθονων και μετα ενα restore factory ρυθμισεις απο το menu της οθονης σου αυτη τη φορα.

Δημοσ.
για δες μιa τι refresh rate δινει στην οθονη το λαπτοπ απο εκει που αλλαζεις τις ρυθμισεις η στο advanced επισης δοκιμασε αφου συνδεσεις την οθονη και κανεις και ενα detect στις ρυθμισεις των οθονων και μετα ενα restore factory ρυθμισεις απο το menu της οθονης σου αυτη τη φορα.

H οθόνη που έχω είναι η LG Μ228 δεν ξέρω να κάνω και αν γίνεται restore factory ρυθμίσεις απο το menu της οθόνης

Δημοσ.

Τελικά μετά από πόλη προσπάθεια παρατηρώ το εξής.

Όταν το laptop είναι στην μπαταρία δεν υπάρχει τρεμόπαιγμα άρα συντονισμός. Όταν είναι όμως στο ρεύμα μέσω του μετασχηματιστή ακόμα και όταν και οθόνη και laptop είναι σε UPS τότε έχω τρεμόπαιγμα που δυστυχώς για έμενα είναι αρκετα ενοχλητικό.

Έχει να μου προτείνει κάνεις καμία λύση γιατί έχω αρχίσει να τρελαίνομαι, αρχίζω να πιστεύω αυτό που μου έλεγε η γιαγιά μου ότι αυτά τα μηχανήματα είναι του διαβόλου.

Please HELLPP !!!

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...