akou Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Όταν συνδέω την οθόνη την ΤFT με το laptop (VGA) παρατηρώ την οθόνη να τρεμοπαίζει σα να υπάρχει κάποιο πρόβλημα συντονισμού ενώ όταν είναι συνδεδεμένη με το desktop δεν το παρατηρώ. Ξέρει κάνεις τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ να κάνω ??
blashyrkh+ Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Όταν συνδέω την οθόνη την ΤFT με το laptop (VGA) παρατηρώ την οθόνη να τρεμοπαίζει σα να υπάρχει κάποιο πρόβλημα συντονισμού ενώ όταν είναι συνδεδεμένη με το desktop δεν το παρατηρώ. Ξέρει κάνεις τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ να κάνω ?? για δες μιa τι refresh rate δινει στην οθονη το λαπτοπ απο εκει που αλλαζεις τις ρυθμισεις η στο advanced επισης δοκιμασε αφου συνδεσεις την οθονη και κανεις και ενα detect στις ρυθμισεις των οθονων και μετα ενα restore factory ρυθμισεις απο το menu της οθονης σου αυτη τη φορα.
akou Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 για δες μιa τι refresh rate δινει στην οθονη το λαπτοπ απο εκει που αλλαζεις τις ρυθμισεις η στο advanced επισης δοκιμασε αφου συνδεσεις την οθονη και κανεις και ενα detect στις ρυθμισεις των οθονων και μετα ενα restore factory ρυθμισεις απο το menu της οθονης σου αυτη τη φορα. H οθόνη που έχω είναι η LG Μ228 δεν ξέρω να κάνω και αν γίνεται restore factory ρυθμίσεις απο το menu της οθόνης
akou Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Τελικά μετά από πόλη προσπάθεια παρατηρώ το εξής. Όταν το laptop είναι στην μπαταρία δεν υπάρχει τρεμόπαιγμα άρα συντονισμός. Όταν είναι όμως στο ρεύμα μέσω του μετασχηματιστή ακόμα και όταν και οθόνη και laptop είναι σε UPS τότε έχω τρεμόπαιγμα που δυστυχώς για έμενα είναι αρκετα ενοχλητικό. Έχει να μου προτείνει κάνεις καμία λύση γιατί έχω αρχίσει να τρελαίνομαι, αρχίζω να πιστεύω αυτό που μου έλεγε η γιαγιά μου ότι αυτά τα μηχανήματα είναι του διαβόλου. Please HELLPP !!!
poulinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 ελπιζω μετασχηματιστες κτλ να μην ειναι κοντα στην οθονη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.