NBestgirl Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Το δεύτερο pc είναι αυτό γιατί το αλλο δε λειτουργεί!1 Ανοίγei και αμεσως σχεδόν κλείνει! Ενώ όλα πήγαιναν καλά μιας και αλλαξα τα ανεμιστηράκια και η θερμοκρασία είχε πέσει στους 50-55 εβαλα οταν ήρθε η αδερφή μου και μου έφερε την πάστα που της είχα πεί απο τότε κλείνει σχεδόν με τον που το ανοίγω! Ωστόσο απο όσο είδα είχε ήδη επάνω και το αφαίρεσα για να βάλω την καινούρια και.. πάει. Αρχίζω να ανησυχώ γιατι βλέπω οτι αρχίζει να αλλάζει χρώμα και απο μέσα ο επεξεργαστής :/ Σκέφτομαι με οινόπνευμα να το αφαιρέσω τελείος και ότι γίνει.
NBestgirl Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Ημμμμ ίσως έφτιαξε τελικά μετα απο 12141441 εμφραγματα και 123412443 εγκεφαλικα... θα σας πω σε 1-2 ώρες τα αποτελέσματα. Προς το παρόν θερμοκρασίες... Καλύτερα ή χειρότερα; :/
N.I.C Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Το δεύτερο pc είναι αυτό γιατί το αλλο δε λειτουργεί!1 Ανοίγei και αμεσως σχεδόν κλείνει!Ενώ όλα πήγαιναν καλά μιας και αλλαξα τα ανεμιστηράκια και η θερμοκρασία είχε πέσει στους 50-55 εβαλα οταν ήρθε η αδερφή μου και μου έφερε την πάστα που της είχα πεί απο τότε κλείνει σχεδόν με τον που το ανοίγω! Ωστόσο απο όσο είδα είχε ήδη επάνω και το αφαίρεσα για να βάλω την καινούρια και.. πάει. Αρχίζω να ανησυχώ γιατι βλέπω οτι αρχίζει να αλλάζει χρώμα και απο μέσα ο επεξεργαστής :/ Σκέφτομαι με οινόπνευμα να το αφαιρέσω τελείος και ότι γίνει. Καλύτερα... αλλά εγώ μπερδεύτικα τώρα. Έβαλες την πάστα και μόλις άνοιγε έκλεινε;; Καθάρισες τις επιφάνειες πρώτα που σου είπαμε με οινόπνευμα και πανάκι που δεν βγάζει χνούδι;
Azerothe Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 ρε παιδια πατε καλα???βαλατε την κοπελιτσα να βαλλει μονη της θερμοκολλα στον επεξεργαστη????αφου σας το ειπε οτι δεν ειναι και ο πιο ειδικος...κοπελια μου πρωτου καταστρεψεις τον επεξεργαστη σου πες σε καποιον φιλο σου σχετικο να βαλλει την θερμοκολλα....
Azerothe Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 δεν ειναι κατι δυσκολο αλλα πρωτα πρεπει να δεις καποιον να το κανει live για να μπορεσεις και εσυ να το κανεις,μην παιζεις με τον επεξεργαστη σου ετσι απλα....
N.I.C Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 ρε παιδια πατε καλα???βαλατε την κοπελιτσα να βαλλει μονη της θερμοκολλα στον επεξεργαστη????αφου σας το ειπε οτι δεν ειναι και ο πιο ειδικος...κοπελια μου πρωτου καταστρεψεις τον επεξεργαστη σου πες σε καποιον φιλο σου σχετικο να βαλλει την θερμοκολλα.... Ηρέμησε ρε man...και εγώ την πρώτη φορά μόνος έβαλα, χωρίς κανέναν να μου δείξει, ούτε οδηγό είχα διαβάσει...ότι είχε πάρει το αυτί μου από δω και από΄κει... Άλλώστε της είπαμε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις...τώρα εάν δεν εμπιστεύται τον εαυτό της..άλλο ζήτημα. Λύση μας ζήτησε, λύση δώσαμε...
Azerothe Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 ok αδερφε,ειρηνη,απλως θερμοκολλα-επεξεργαστης και γυναικειο χερι μυριζει καταστροφη!!!!ναι ξερω-ξερω...αλλο ενα φαλοκρατικο γουρουνι!
liopyr Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 ok αδερφε,ειρηνη,απλως θερμοκολλα-επεξεργαστης και γυναικειο χερι μυριζει καταστροφη!!!!ναι ξερω-ξερω...αλλο ενα φαλοκρατικο γουρουνι! Εδώ βάφουν τα νύχια τους και δεν ξεφεύγει χιλιοστό, στην πάστα του επεξεργαστή θα δυσκολευτούν?
N.I.C Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Εδώ βάφουν τα νύχια τους και δεν ξεφεύγει χιλιοστό, στην πάστα του επεξεργαστή θα δυσκολευτούν? :lol::lol: ωραίος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 θερμοκολλα στον επεξεργαστη???? θερμόκολλα? opel με πόσο?!
papakatse Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 κοίτα μην έχεις σπάσει τα ποδαράκια που κουμπώνει η ψύκτρα, ή μην το έχεις φισκάρει με ένα τόνο θερμαγώγιμη πάστα... (μερικές σταγόνες αρκούν) Εν τέλη αν η ψύκτρα εφάπτεται κανονικά, και δεδομένου ότι δεν έχεις προβληματικό CPU, μητρική, Τροφοδοτικό... Πρέπει να δουλέψει σωστά το σύστημά σου. Εναλλακτικά Ξεκίνα την διακρίβωση των parts, ένα ένα να σιγουρευτείς ότι δουλεύουν όλα τα υπόλοιπα.
NBestgirl Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Εδώ βάφουν τα νύχια τους και δεν ξεφεύγει χιλιοστό, στην πάστα του επεξεργαστή θα δυσκολευτούν? Έτσι Έτσι.... Νομίζω οτι τα κατάφερα... Προς το παρόν δεν έχει κλείσει καμία φορά και η θερμοκρασία έχει πέσει..., Χμ και για να απαντίσω, τα ποδαράκια της ψύκτρας δε τα έσπασα.. (όχι ακόμη τουλάχιστον ) Τα καθάρισα με καθαρό οινόπνευμα πριν βάλω την πάστα και με πανάκι απο γυαλιά ηλίου (για πέταμα έγινε ) απλά ίσως υποψιάζομαι οτι μπορεί να έπεσε λίγη σκόνη τη μια φορά με τα τραντάγματα τις ψύκτρας, μετά το καθάρισα καλύτερα και ίσως έbαλα πολύ ποσότητα την αλλη φορά . Παντος ναί εκλεινε με το που πήγαινε να μπεί στα win και μετά που έβαλα την πάστα ενω πρίν έκλεινε 2-3 φορές την μέρα τότε έκλεινε με το που έμπενε στα win. Τέσπα κρατάω τις επιφυλάξεις μου και Θα περημένω καμια μερούλα ακόμη να δω πως θα πάει αλλα νομίζω οτι όλα καλά τελικα... Έτσι για να λένε μερικοι....
NBestgirl Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Αυτή που ανέβασα τελευταία! Τέσπα πάω να λιμάρω και να βάψω νύχια! Ο επεξεργαστής την έβγαλε αλλα τελικά τα νύχια καταστράφικαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.