Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια για τη δημιουργια του πρωτου ελληνικου PTC site

savvvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει το easyclicks.gr , αλλα δεν ειναι PTC.Ειναι PTR.

Δεν βρηκα κανενα αλλο ελληνικο, και ειπα να φτιαξω το δικο μου. Το εχω φτιαξει, το εχω ανεβασει(δεν θα σας δωσω ακομα το link), και τωρα απλως θελω καποιες συμβουλες/διορθωσεις.

-Τι τιμη να βαλω για καθε διαφημιση απλου μελους?

-Τι τιμη να βαλω για καθε διαφημιση αναβαθμισμενου μελους, ποσο για το απλο refeal και ποσο για το αναβαθμισμενο refeal?

-Ποσο να κοστιζει η συνδρομη αναβαθμισμενου μελους για ενα χρονο?

-Τι μπονους να δινω σε μια καινουργια εγραφη?

-να χρησιμοποιησω paypal η alertpay?

Οποιες συμβουλες και προτασεις (ακομα και για συνεργασια) πειτε μου τες...

Ενοειται πως το refeal ειναι 100% και πως θα κανω αρκετα δωρα στα πρωτα μελη.

Δημοσ.

Λοιπον,καταρχην να μας αναφερεις μολις ειναι ετοιμο , το ονομα του site. ;) (αν δεν επιτρεπεται για καποιο λογo δημοσιως , στειλε με pm)

Κατα δευτερον:

Ο κυριοτερος λογος(για μεγαλο αριθμο χρηστων) που χρησιμοποιει καποιος αυτα τα site ειναι για να αφορασει ενα premium rapidshare λογαριασμο.Σωστα?

Εγω εχω γραφτει σε ενα ξενο και εχω μαζεψει γυρω στα 12 δολαρια.Ομως πριν απο καιρο αλλαξε την πληρωμη των χρηματων απο paypal σε alertpay(και πολλα αλλα site το εκαναν αυτο ξαφνικα-για καποιον περιεργο λογο).Αυτο φυσικα ηταν μεγαλη ... ατυχια για πολλους,καθως δεν μπορεις να αγορασεις rapidshare λογαριασμο μεσω alertpay.

Επομενως προτεινω να τα πληρωνεις σε paypal!! :-D:-D

Bonus για νεα εγγραφη,μπορει να ειναι μικρη χρηματικη αμοιβη(πχ σε αυτο που χρησιμοποιω εγω εκαναν δωρο στην αρχη 0,09 δολαρια)

Ενα αναβαθμισμενο μελος τι οφελη θα εχει;Περισσοτερα χρηματα μολις παταει στην διαφημιση;Περισσοτερες διαθεσιμες διαφημισεις για να κανει click;Πρεπει να δεις τι σε συμφερει για να μην βγεις και εξω.

Ποσο θα μου κοστισει εμενα,να βαλω διαφημιση για το site μου?

Το refeal τι ειναι;Μηπως εννοεις referal?

Δημοσ.

Εμενα παντως θα με εχεις απο τους πρωτους μεσα :-D.

Καλυτερα paypal μιας και οι περισσοτεροι γραφονται για rs acc(οπως λεει και ο mkgr),και που και που κανε κληρωσεις για rs accounts να δεις ποσο γρηογορα θα γεμησεις μελη.

Μην τους αφηνεις ποτε απο λινκς για κλικ(εστω και 1 την μερα)γιατι μετα μπαινουνε μια στο τοσο.

Αυτα απο μενα.

Δημοσ.

Καταρχην μια διορθωση. δεν εννοω refeal, εννοω referal. ευχαριστω για την παρατηρηση.

Ειχα στην αρχη ενα δοκιμαστικο site που υποστηριζε paypal.Ομως επειδη ειχε πολλα προβληματα, βρηκα καποιο αλλο πιο καλο, το οποιο ομως υποστηριζει alertpay και επιταγες.

Αυτο που σκεφτομαι, ειναι να εχω το alterpay ως τον βασικο τροπο πληρωμης,και οποιος θελει να πληρωνεται εκτος στου site, μεσω paypal.

Δηλαδη: θα υποστηριζω και alertpay, και Paypal.

Κατι ακομα: Ολο το site θα ειναι γραμμενο στα ελληνικα.

ηδη εχω καποιες προτασεις για διαφημηση.

οποιος αλλος θελει διαφημηση η συνεργασια μαζι μου, ας μου στειλει ΡΜ.

Δημοσ.

Οι τιμές που θα βάλεις εξαρτώνται κυρίως από τους διαφημιστές που θα βρεις. Αν βάλεις μεγάλο ποσό σε κάθε διαφήμιση (για τα δεδομένα ενός PTC) λογικά θα έχεις περισσότερα μέλη, αλλά δύσκολα θα βρεις διαφημιστές αφού θα πουλάς ακριβά τη διαφήμιση. Αν έχεις μικρό ποσό σε κάθε διαφήμιση τότε δύσκολα θα βρεις μέλη.

Το site θα δέχεται μέλη μόνο από Ελλάδα;

Ομως πριν απο καιρο αλλαξε την πληρωμη των χρηματων απο paypal σε alertpay(και πολλα αλλα site το εκαναν αυτο ξαφνικα-για καποιον περιεργο λογο)

Ο λόγος είναι ότι το paypal έκλεισε τους λογαριασμούς από αυτούς που είχαν συναλλαγές που αφορούσαν PTC sites. Επομένως ένα PTC με paypal (και πολλές συναλλαγές, που θα κάνει το paypal να τις ελέγξει) θα έχει ως αποτέλεσμα το κλείσιμο του λογαριασμού. Γι' αυτό και η πλειοψηφία των PTC πήγε σε alertpay.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά τι θα γίνει με το ptc site?? Θα ανοίξεΙ;;

Εγώ μαζεύω λεφτά για account sτο rs οπότε προτείνω σίγουρα paypal!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...