vitalpoint Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Καλησπερα σας,εχω ενα μικρο προβληματακι,οταν ανοιγω το μtorrent ξφνικα εχει σταματησει να μου εμφανιζεται το σηματακι του στην κατω δεξια θεση της οθονης,οπυ φαινονται τα προγραμματα που τρεχουν.Ετσι οταν παταω για ελαχιστοποιηση το παραθυρο δεν φαινεται αν ειναι ενεργο η οχι το μtorrent.Τι σημαινει αυτο?Μηπως καταλαθος πειραξα καμια ρυθμιση και δεν το θυμαμαι?Πως διορθωνεται?Και κατι τελευταιο,ειναι καλυτερο το μtorrent η το azureus?
Alxnks Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 πηγαινε options - preferences μετα general και να ειναι τσεκαρισμενο το always show tray icon
warewolf Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 εμενα, το mtorrent 1.7.7 ενω εχω ανοιξει port στο router και στο kaspersky 2009, εχω κοκκινο θαυμαστικο. δεν ξερω αν με κοβει το ρουτερ ή το κασπερσκυ. αυτο εγινε ξαφνικα σημερα, χωρις να εχω πειραξει κατι αλλα τα upload και download στο mtorrent γινονται κανονικα. δοκιμασα να αλλαξω και port, το κοκκινο θαυμαστικο ομως παραμενει. το επισης παραξενο ειναι οτι αν ενεργοποιησω το udp port στο mtorrent το εικονιδιο γινεται τελικα πρασινο, αλλα στο test port στην ιστοσελιδα δεν μου δειχνει την port που εχω ανοιξει, αλλα μια αλλη (15χχ) ενω εγω εχω ανοιξει πανω απο 60000. μεχρι σημερα δουλευα μονο tcp χωρις udp. τι στο καλο εγινε ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.