mandriv Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Καλησπέρα παίδες. Είπα να δοκιμάσω μια καινούρια διανομή και έπεσα (εκτός των άλλων) και στην iloog... Την έχει κανείς? Τέτοια ταχύτητα δεν έχω συναντήσει... Δοκιμάστε την , αξίζει νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 συμφωνώ απόλυτα ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Σε gentoo είναι βασισμένη πως να μην είναι γρήγορη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Αξίζει να τονιστεί ότι η διανομή αυτή είναι μια δουλειά της τοπικής κοινότητας φίλων Linux των Ιωαννίνων (ILUG). Τα παιδιά έχουν κάνει μια καταπληκτική δουλειά και έχουν καταφέρει να χωρέσουν μέσα σε ένα απλό CD εκατοντάδες χρήσιμα εργαλεία και εφαρμογές, έχοντας κατά νου κυρίως ακαδημαϊκά περιβάλλοντα. Μπορεί να έχει κάποιες παραχωρήσεις στον τομέα του desktop (fluxbox + ROX-filer, προσωπικά μου αρέσουν και τα δύο), όμως αποζημειώνει με το παραπάνω η πληρότητα σε χρηστικά εργαλεία. Προσωπικά την κατατάσσω ανάμεσα στις καλύτερες live διανομές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandriv Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει αν γίνεται να την εγκαταστήσω στον σκληρό τη συγκεκριμένη διανομή? Με αναβαθμίσεις και τα λοιπά τι γίνεται? Ή αν θελήσω να εγκαταστήσω κάποιο επιπλέον πρόγραμμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 ο (συν)δημιουργός και πατέρας* του iloog, kargig έχει δώσει μιά σχετική απάντηση ψάξε στο forum του iloog http://ilug.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=27&topic=73.75 νομίζω οτι στην έκδοση 8.02 "άλλαξε" η "στάση" στο θέμα Έχουν γίνει φυσικά και τα συνηθισμένα updates των προγραμμάτων του livecd στις νεότερες stable εκδόσεις τους αλλά και έχουν προστεθεί πάνω από 50 νέα πακέτα. Επίσης στο wiki του iloog υπάρχει πλέον ένας μικρός οδηγός εγκατάστασης σε σκληρό δίσκο. Η διαδικασία _ΔΕΝ_ είναι αυτόματη και απαιτούνται κάποιες γνώσεις σε γραμμή εντολών για να εκτελεστεί σωστά η διαδικασία. Διαβάστε περισσότερα στο wiki: Install iloog http://ilug.gr/iloog/wiki/index.php?n=Iloog.Install *ελπίζω να μην δημιουργώ λάθος εντυπώσεις και "προβλήματα" στην αξιόλογη αυτή προσπάθεια, που συμπαθώ πάρα πολύ ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandriv Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Και επειδή είμαι αρκετά newbie στο linux ας το ξεχάσω προς το παρόν να το εγκαταστήσω μόνος μου ε??:-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 ναι δεν χρειάζεται να είναι εγκατεστημένο δουλεύεις άνετα με live cd και κάποιο χώρο για αποθήκευση της δουλειάς σου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandriv Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Και αν θελήσω κάποιο επιπλέον πρόγραμμα να βάλω? Ας πούνε το Amule... τότε τι κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.