Προς το περιεχόμενο

χάνω μηνύματα στο Hotmail

internet_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό μου στέλνουν μηνύματα στο hotmail και δεν τα παίρνω ποτέ... πχ μου έστειλαν σήμερα 6 e-mails από yahoo και πήρα μόνο τα 2... μου έδωσε username και pass και στα εξερχόμενα του είναι κανονικά...

Φυσικά δεν είναι στα junk ... το κακό είναι ότι περιμένω κάποια σημαντικά μηνύματα και θα έπρεπε να τα έχω πάρει..

Δημοσ.

Το Hotmail έχει γενικά μεγάλα προβλήματα σε αυτό έχουν ακουστεί πολλά και απο άλλους χρήστες, καλύτερα να το αλλάξεις σε Yahoo. Κάποια στιγμή τις επόμενες μέρες είναι πιθανό να σου έρθουν.

Δημοσ.

Εγω το παθαινα αυτο απο ελληνικα site με email παλιοτερα...

Δοκιμαζοντας διαφορα ειδα οτι απο το Yahoo τα λαμβανω ολα κανονικα..

Δημοσ.

Τι να πω ρε γαμώτο.... :(

Δεν μπορώ να το αλλάξω γιατί το έχω 11 χρόνια...

Τα συγκεκριμένα e-mails που χάνονται είναι από yahoo.gr , μήπως έχει το yahοo το πρόβλημα?? ή μήπως κάνει κάτι λάθος αυτός που τα στέλνει....

πάντως είναι στα απεσταλμένα του και το e-mail μου είναι σωστό....

Μαλλον δεν θα τα πάρω ποτέ... γιατί μου είχε στείλει ένα πριν 10 ημέρες και δεν το έχω πάρει ακόμα...

Δημοσ.

εδω και 2-3 μερες εχω προβλημα με το hotmail.com λογαριασμο μου. δε μ΄αφηνει να ελεγξω τα mail μου ενω ειμαι κανονικα στο μσν. μου βγαζει μηνυμα 400 Bad Request/Bad Request (Invalid Verb)

καμια ιδεα του τί μπορω να κανω? δοκιμασα να κανω sign in κατευεθειαν στη κεντρικη τους σελιδα αλλα τα ιδια ...

Δημοσ.

κι εμενα το hotmail εχει αρκετα προβληματα τελευταια. δεν ξερω τι εχει γινει..το χω κι εγω 12 χρονια και ειναι δυσκολο να το αλλαξω, αν και καλου κακου δουλευω παραλληλα και κανα gmail που εχει αποδειχτει παλικαρι (αν κι εχω και yahoo) αποφευγω τη χρηση του γιατι παιζει πολυ spam

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...