sculper Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Γεια σας, Θα ήθελα να σας ρωτήσω τα κάτωθι για ένα συναγερμό αυτοκινήτου. 1) Αν είναι αρκετά καλός? 2) Αν η αρχική συσκευασία έχει κοντρόλ μέσα? (νομίζω ότι έχει 2 απ΄ όσο είδα στις φώτο του site του κατασκευαστή. Απλά δεν μου τα έδωσαν και μου είπαν ότι κάνουν του αυτοκινήτου) 3) Αν θα μπορούσαν να ενεργοποιήσουν με αυτό το μοντέλο να ανεβαίνουν και τα τζάμια, ή απλά βαριόντουσαν ή απλά δεν συνέδεσαν κάτι? Έβαλα αυτό http://aus.defa.com/en/aus_can.html Και αυτό είναι το manual του http://aus.defa.com/en/documents/8078-F.pdf Ευχαριστώ πολύ.
Zderg Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Εχω το corsa D και κατα την αγορα του η Opel εβαλε τον συναγερμο 'ΜΕΤΑ'. Δεν ξερω αν ειναι ο ιδιος με αυτον που εβαλες εσυ. Ενεργοποιειται με το κλειδι του αυτοκινητου και επισης κλεινουν και τα ηλεκτρικα παραθυρα (μονο τα μπροστινα στην συγκεκριμενη περιπτωση)..
joskem Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Εχω το corsa D και κατα την αγορα του η Opel εβαλε τον συναγερμο 'ΜΕΤΑ'. Δεν ξερω αν ειναι ο ιδιος με αυτον που εβαλες εσυ. Ενεργοποιειται με το κλειδι του αυτοκινητου και επισης κλεινουν και τα ηλεκτρικα παραθυρα (μονο τα μπροστινα στην συγκεκριμενη περιπτωση).. Και εμένα ο συναγερμός του corsa λειτουργεί ακριβώς έτσι, παρόλο που δεν τον έβαλα "ΜΕΤΑ", αλλά τον είχε το αυτοκίνητο από τον κατασκευαστή.
tolis_01 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Σε corsa C: - Από opel (εργοστασιακός) - Έχει τηλεχειρισμό μόνο στο 2 κλειδί (με το άλλο κλειδώνεις χειροκίνητα και μπαίνει κι ο συναγερμός) - Κλείνουν τα τζάμια (τα μπροστά, τα πίσω είναι με μανιβέλα έτσι κι αλλιώς)
Critter Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Παιδια, ανασύρω αυτό τοπικ για να ρωτήσω τα εξής : Περιμένω να παραλάβω 500αράκι ta σε κανα μήνα. H FIAT για να μου βάλει συναγερμό σε υπαλληλική τιμή (το έχω πάρει υπαλληλικό) ζητάει 216 χωρίς εργατικά (θα υπάρχει και μία χρέωση στα εργατικά σε καλή τιμή). Ο συναγερμός τους δεν ξέρω τη μάρκα είναι. Ψάχνοντας βρήκα οτι είναι ΜΕΤΑ αλλα δεν είμαι και σίγουρος. Επίσης η FIAT δεν εξουσιοδοτεί τον αντιπρόσωπο της να συνδέσει το συναγερμό με τα τζάμια για λόγους ασφαλέιας (!?). Αντιθέτως, έχω ενα φιλαράκι που κάνει τοποθετήσεις και υποσχεται πολύ καλή δουλειά και μπορει να μου βάλει συναγερμό PATROL πάνω στο εργοστασιακό κλειδί και με τα τζάμια συνδεδεμένα. Έχετε να προτείνετε κάτι να επιλέξω? Τίθεται φαντάζομαι ζήτημα εγγύησης σε οτι αφορά τουλάχιστον το ηλεκτρολογικό κομμάτι. Κατα τα αλλά οι PATROL είναι καλοί?
santana99 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Ο ΜΕΤΑ είναι μια χαρά....τον έχω σε 2 αμάξια και δεν με έχει απογοητεύσει... στο ένα αμάξι μόνο μετά από 6 χρόνια δεν ακούγετε το τιτ και το τιτ-τιτ οταν πατάς να κλειδώσει ξεκλειδώσει δυνατά όπως αρχικά. Δεν ξέρω τι πρόβλημα παίζει δεν έχω ασχοληθεί μιας και ο συναγερμός βαράει κανονικά. Μπαταρία δεν νομίζω πάντως γιατί άλλαξα πριν 1 χρόνο
kage Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/414191-%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b5%cf%82-%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%b5%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%cf%89%ce%bd/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.