Tasos Boss Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Γειά σας! Εδώ και ώρες προσπαθώ να εγκαταστήσω το sims2 στο λαπτοπ μου που είναι Vista αλλα δεν μππορώ γιατί η εγκατάσταση μου διακόπτεται όταν εμφανίζεται αυτό το μήνημα: A problem occured when trying to transfer the file'F/support/es/Leeme txt'from the media. Τι να κάνω;;
Tasos Boss Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Μάλλον είναι λίγο, αλλά δεν νομίζω πως αυτό είναι το πρόβλημα..
random Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 δοκίμασε να κάνεις ενα απλό file copy όλα τα αρχεια του cd σε ενα φάκελλο του σκληρού δίσκου. Αν δεν ολοκληρωθεί... ειναι χαραγμένο, μην περιμένεις να πετύχει η εγκατάσταση. αν ολοκληρωθεί το copy: τρεξε το setup απο αυτο το φάκελο.
Tasos Boss Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Ολοκληρώθηκε η αντιγραφή.. Αλλά πάλι, το παιχνίδι δεν δουλεύει.. Μου εμφανίζεται το ίδιο μήνημα....
Tasos Boss Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 **Δεν υπάρχει setup. Υπάρχει AutoRun. Επίσης υπάρχει dxsetup. Τι να κάνω.;
sYn Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 1ος Τρόπος 1. Μπες "Ο υπολογιστής μου" --> "Εργαλεία" --> "Επιλογές φακέλων" --> "Προβολή" και επέλεξε "Εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων" -->πάτα ΟΚ. 2. Πάτα δεξί κλικ στη μονάδα dvd που έχεις μέσα το dvd του παιχνιδιού και επέλεξε "Εξερεύνηση" 3. Επέλεξε όλα τα αρχεία και τους φακέλους που εμφανίζονται και αντέγραψε τα σε ένα νέο φάκελο που θα έχεις δημιουργήσει κάπου στο δίσκο σου. (πχ The Sims 2 files) 4. Έπειτα πήγαινε στο νέο φάκελο που δημιούργησες στο δίσκο σου και βρες το αρχείο Leeme με τον τόνο, (αν θυμάμαι καλά είναι στο φάκελο .../support/es/Leeme.txt). Με δεξί κλικ πατάς μετονομασία και ξαναγράφεις το ίδιο όνομα ΧΩΡΙΣ τον τόνο (Leeme.txt). 5. Μπες και στο φάκελο .../support/sv/lasmig.txt και έλεγξε αν το lasmig είναι γραμμένο χωρίς τόνους. Αν έχει τόνους, κάνεις κι εκεί μετονομασία και το γράφεις όπως το βλέπεις ΧΩΡΙΣ τόνους (lasmig.txt). 6. Τώρα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την εγκατάσταση του παιχνιδιού, μέσα από το νέο φάκελο που έχουμε ήδη δημιουργήσει. Πατάμε το αρχείο setup και λογικά η εγκατάσταση θα αρχίσει και θα τελειώσει με επιτυχία. 2ος Τρόπος 1. Αντέγραψε ΟΛΑ τα αρχεία του dvd στην επιφάνεια εργασίας. 2. Διέγραψε το Leeme και όποιο άλλο text, που είναι σε άλλη γλώσσα και σε παρουσιάζει πρόβλημα, όταν το κάνεις install.
Tasos Boss Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Ευχαριστώ πολύ Syn!! το παιχνίδι δούλεψε με επιτυχία....
PEleni527 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Ωραία παίζει μια χαρά, μέχρι όμως ενός ορισμένου σημείου! Μόλις πηγαίνω να μπω σε μια πόλη μου βγάζει ένα μήνυμα και λέει: "The application has crashed!" και κάτι άλλο που μου βγάζει αλλά δεν το θυμάμαι... και από κάτω OK. Το πατάω και μου τερματίζει το παιχνίδι!!! :( Σας παρακαλώ απαντήστε μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.