Προς το περιεχόμενο

Επαναφορα CPU Speed

GR.destroyerH20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατα λαθος εκανα overclock τον επεξεργαστη και θελω να τον επαναφερω στο κανονικο του,πως θα το κανω αυτο?

Απο 2,67 θελω να το κανω 2,66

Δημοσ.
Κατα λαθος εκανα overclock τον επεξεργαστη και θελω να τον επαναφερω στο κανονικο του,πως θα το κανω αυτο?

Απο 2,67 θελω να το κανω 2,66

Δε νομίζω να πάθει τίποτα με ~10MHz παρπάνω :). Το πιθανότερο είναι ότι του ανέβασες κατά 1MHz το FSB.

Δημοσ.

Καλά μην αγχώνεσαι κιόλλας ... :P Άσε τον έτσι, κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις ;) Αν φοβάσαι τόσο πολύ για 10 ψωροMHz, κάνε ένα Clear CMOS και καθάρισες ;)

Δημοσ.
Καλά μην αγχώνεσαι κιόλλας ... :P Άσε τον έτσι, κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις ;) Αν φοβάσαι τόσο πολύ για 10 ψωροMHz, κάνε ένα Clear CMOS και καθάρισες ;)

Πως θα το κανω αυτο?

Δημοσ.
τώρα αυτό είναι μοντέλο μητρικής της Asus? :P

Χαχαχαχαχαχαχα :P

Λοιπόν, άκου τί θα κάνεις φίλε μου, για να μην μπερδεύεσαι ;)

Μπες εδώ, πάνω αριστερά και πάτα CPU-Z 1.44.2, ώστε να το κατεβάσεις. Άνοιξε το, και πήγαινε στην καρτέλα Mainboard. Έπειτα, πες μου τι γράφει μες στο πλαίσιο, που φαίνεται παρακάτω :

32778183il5.png

Δημοσ.

κλείσε το pc και όταν πατήσεις το κουμπί να ανοίξει κράτα το κουμπί "insert" στο πληκτρολόγιο και θα κάνει reset μόνο του...

Δημοσ.
κλείσε το pc και όταν πατήσεις το κουμπί να ανοίξει κράτα το κουμπί "insert" στο πληκτρολόγιο και θα κάνει reset μόνο του...
Πολύ χρήσιμη πληροφορία αυτή.

Αυτό το mobo δε συνοδεύεται από Ai Suite;

Δημοσ.

Γιατί τόσο άγχος για 0.3% "overclocking";

Επίσης είσαι βέβαιος πως αυτό έγινε εξαιτίας σου; Θέλω να πω ότι πολλές μητρικές έχουν την τάση να σου ανεβάζουν από μόνες τους τα default MHz του επεξεργαστή από τη στιγμή που τον κουμπώνεις πάνω τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...