GR.destroyerH20 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Κατα λαθος εκανα overclock τον επεξεργαστη και θελω να τον επαναφερω στο κανονικο του,πως θα το κανω αυτο? Απο 2,67 θελω να το κανω 2,66
antonl Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Κατα λαθος εκανα overclock τον επεξεργαστη και θελω να τον επαναφερω στο κανονικο του,πως θα το κανω αυτο?Απο 2,67 θελω να το κανω 2,66 Δε νομίζω να πάθει τίποτα με ~10MHz παρπάνω . Το πιθανότερο είναι ότι του ανέβασες κατά 1MHz το FSB.
george_o/c Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Καλά μην αγχώνεσαι κιόλλας ... Άσε τον έτσι, κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις Αν φοβάσαι τόσο πολύ για 10 ψωροMHz, κάνε ένα Clear CMOS και καθάρισες
GR.destroyerH20 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Καλά μην αγχώνεσαι κιόλλας ... Άσε τον έτσι, κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις Αν φοβάσαι τόσο πολύ για 10 ψωροMHz, κάνε ένα Clear CMOS και καθάρισες Πως θα το κανω αυτο?
george_o/c Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Πες μου ποια μητρική έχεις, και θα σου δείξω μια photo που δείχνει που ακριβώς βρίσκεται
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 τώρα αυτό είναι μοντέλο μητρικής της Asus?
george_o/c Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 τώρα αυτό είναι μοντέλο μητρικής της Asus? Χαχαχαχαχαχαχα Λοιπόν, άκου τί θα κάνεις φίλε μου, για να μην μπερδεύεσαι Μπες εδώ, πάνω αριστερά και πάτα CPU-Z 1.44.2, ώστε να το κατεβάσεις. Άνοιξε το, και πήγαινε στην καρτέλα Mainboard. Έπειτα, πες μου τι γράφει μες στο πλαίσιο, που φαίνεται παρακάτω :
Vatos_locos Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 κλείσε το pc και όταν πατήσεις το κουμπί να ανοίξει κράτα το κουμπί "insert" στο πληκτρολόγιο και θα κάνει reset μόνο του...
1000 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 κλείσε το pc και όταν πατήσεις το κουμπί να ανοίξει κράτα το κουμπί "insert" στο πληκτρολόγιο και θα κάνει reset μόνο του...Πολύ χρήσιμη πληροφορία αυτή. Αυτό το mobo δε συνοδεύεται από Ai Suite;
Vatos_locos Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 ιδέα δεν έχω πάντως το insert στις asus πιάνει πάντα
antonl Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Γιατί τόσο άγχος για 0.3% "overclocking"; Επίσης είσαι βέβαιος πως αυτό έγινε εξαιτίας σου; Θέλω να πω ότι πολλές μητρικές έχουν την τάση να σου ανεβάζουν από μόνες τους τα default MHz του επεξεργαστή από τη στιγμή που τον κουμπώνεις πάνω τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.