Προς το περιεχόμενο

POLAROID MPU-43315

soilworker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η polaroid κανει το μπασιμο στα φορητα media players με το mpu-433315. Φαινεται υπεροχο, εχει μεγαλη οθονη lcd 4,3 ιντσων με 480 x 272 pixels, τεραστια χωριτικοτητα 60g,αυτονομια 16 ωρων audio και 4 video ,fm radio, υποστιριζει mp3, wma, wav, mpeg4, wmv και jpeg στην τιμη των 189 ευρω!!!

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.769999

Μου φαινεται οτι θα το προτιμισω απο το ipod classic :-D:cool:

οριστε και ενα βιντεακι που βρηκα;)

ακουω γνωμες...

Δημοσ.

Το πηρα παιδες ειναι παρα πολυ καλο σαν συσκευη. Βεβαια ειναι λιγο μεγαλο σε ογκο σαν το game boy advance περιπου :P . Οταν το συνδεεις στον υπολογιστη ομως γινεται ανυποφορο.Μερικες φορες δεν μου το αναγνωριζει επανελειμενα οσες φορες και αν βγαλω και το ξαναβαλω. Και οταν το αναγνωριζει κανεις δυο ωρες για να ανοιξεις τους φακελους του. Επεισης οταν μεταφερω αρχεια συχνα κοβονται... Αναρωτιεμαι εαν ειναι προβλημα γενικα στο μοντελο ή ειναι προβληματικη η συσκευη μου...Αν ξερει κανενας ας μου πει αμα ειναι να το επιστρεψω. Παντως ειναι πολυ ωραιο και μια ταινια που ειδα την επεζε αψογα με τελεια εικονα και ο ηχος επεισης ειναι παρα πολυ καλος.

Δημοσ.

Ποιο firmware εχει η συσκευη; Οταν κανεις συνδεση με τον υπολογιστη ποια επιλογη επιλεγεις απο το media player; Εμενα μου βγαζει προβλημα με το ασυρματο δικτυο οταν εχω ενεργοποιηση την κρυπτογραφηση Wap.Τα αρχεια τα στελνει κανονικα, μηπως οι θυρες usb του υπολογιστη σου δεν εχουν ρυθμιστει για usb 2.0; Αυριο το στελνω απο εκει που το πηρα για να γινει ελεγχος. Γενικα ειναι οντως μια καλη συσκευη αλλα στο θεμα του ηχου πιστευω οτι το ipod classic ειναι ανωτερο.

Δημοσ.
Ποιο firmware εχει η συσκευη; Οταν κανεις συνδεση με τον υπολογιστη ποια επιλογη επιλεγεις απο το media player; Εμενα μου βγαζει προβλημα με το ασυρματο δικτυο οταν εχω ενεργοποιηση την κρυπτογραφηση Wap.Τα αρχεια τα στελνει κανονικα, μηπως οι θυρες usb του υπολογιστη σου δεν εχουν ρυθμιστει για usb 2.0; Αυριο το στελνω απο εκει που το πηρα για να γινει ελεγχος. Γενικα ειναι οντως μια καλη συσκευη αλλα στο θεμα του ηχου πιστευω οτι το ipod classic ειναι ανωτερο.

Μολις το συνδεσα με τη πισω θυρα που ειχα τον εξωτερικο δισκο και βλεπω οτι δεν εχει προβληματα. Παντως δεν εχω αντιμετοπισει ξανα προβλημα με συσκευη που συνδεσα στις μπροστα θυρες.Παιζει και το ενδεχομενο να ειναι 1.0. Μηπως ξερει κανεις πως τις αλλαζω σε 2.0 για να βγαλω κανα συμπερασμα? Α και για το ipod που λες δεν το χω δοκιμασει(κακως...) και για το wifi δε ξερω γιατι δεν εχω ασυρματο modem...

Δημοσ.

τι να κάνει και η καημένη η POlaroid για να επιβιώσει, τώραπου έκλεισε το φωτογραφικό εργοστάσιο της...όντως πάντως φαίνεται καλή αγορά από άποψη value for money

Δημοσ.

Απλα μολις ανοιγεις τον υπολογιστη και σου βγαζει τα διαφορα στοιχεια πατα το πληκτρο del και μπες στο bios. Απο εκει και περα ψαξε για καποια ρυθμιση του usb , δεν ειναι δυσκολο. Καλη αγορα ειναι και με λιγα χρηματα σε συγκριση με αυτα τα specs που εχει. Η ποιοτητα του βιντεο ειναι εξαιρετικη , ο σκληρος δισκος εχει μπολικο αποθηκευτικο χωρο , τα ακουστικα που εχει ειναι μαπα , το μενου ειναι ευκολο και ευχρηστο καθως και ο χειρισμος της συγκεκριμενης συσκευης ειναι απλος. Απο εκει και περα εχει οδηγιες στα ελληνικα, η εμβελεια του wifi ειναι ικανοποιητικη ( να εμπαινε και στο δικτυο καλα θα ητανε ), η ληψη στους σταθμους fm ειναι στα υπερ της συσκευης οπως και τα πληκτρα αφης που εχει ( play , pause κτλπ. ). Γενικα δεν θα κλαις τα λεφτα σου αν θελεις ενα φορητο media player για ταινιες σε αυτη την τιμη, αλλα για μουσικη βαζεις λιγα ευρω παραπανω και αγοραζεις καποιο Ipod.

Δημοσ.
Απλα μολις ανοιγεις τον υπολογιστη και σου βγαζει τα διαφορα στοιχεια πατα το πληκτρο del και μπες στο bios. Απο εκει και περα ψαξε για καποια ρυθμιση του usb , δεν ειναι δυσκολο.

Δεν βρηκα πουθενα τετοια επιλογη αλλα ενταξει δε πειραζει απλα θα παω να παρω ενα usb to ps/2 για το ποντικι :)

Να σε ρωτησω και κατι ασχετο, για να το φορτισεις πρεπει να ειναι ανοιχτο? XD

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...