jonkal Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Καλησπερα παίδες έχω ένα problem με μια κάρτα TV. Είχε το pc επάνω Vista και έβαλα τα XP αλλά δεν μπορώ να βρω drivers για την κάρτα TV μου. Δεν ξέρω ποιό ακριβώς μοντέλο είναι η TV το notebook είναι το LG R700 με Hbrid DVB-T. Η πλάκα είναι ότι η εταρεία δεν έχει μέσα drivers ούτε για τα Vista. Please αν μπορεί κάποιος να help γιατι δεν μπορώ να δώ τιποτις!!!! Thks προκαταβολικά.
NONAME11 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Και εγω προσπαθω να βάλω στο LGR 700 τα XP αλλα δεν τα κατάφερα. Δεν με ενδιαφέρουν οι Drivers της τηλεόρασης. Κατέβασα απο την σελίδα της LG οτι drivers βρήκα για Windows XP αλλα κατι snowflake και κάτι άλλα δεν τα βρήκα. Εσύ βρήκες ολους τους άλλους Drivers ? Αν ναι μήπως μπορείς να μου γράψεις σε ποια διεύθυνση τους βρήκες για να τους κατεβάσω και εγω; Θα σου ειμαι υποχρεος.
iarmaos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά, αν θέλετε διάβαστε λιγο το παρακάτω topic.Έχω ένα πρόβλημα με το LG r700 και πιστεύω ότι μπορείτε να με βοηθήσετε ... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=302972
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.