Προς το περιεχόμενο

Eπικοινωνία με χρήσιμες υπηρεσίες

george_pan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ..

ΕΙΜΑΙ ΚΩΦΟΣ ... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ...

ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΩ ΜΕ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΠΩΣ 100 166 199 ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΕΙΜΑΙ ΚΩΦΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ... ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ..

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ Μ@Λ@@@@ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΠΤ .. ΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ?? ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ???

ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.. ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΑ ..

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ....

Δημοσ.

Δε γνωριζω κατι αλλα αυτο με τα μηνυματα θα επρεπε να υπαρχει.Ελπιζω καποια στιγμη η πολιτεία να κανει κατι σχετικα ...

Δημοσ.

Από http://www.ote.gr/inside.asp?id=763:

ΟΤΕALERT: γραμμή επικοινωνίας για έκτακτες ανάγκες με ειδικές συσκευές. Από το 2001, προσφέρουμε μια ειδική υπηρεσία, που απευθύνεται κυρίως σε ηλικιωμένους που έχουν άμεση ανάγκη βοήθειας. Με το πάτημα ενός πλήκτρου στην ειδική τηλεφωνική συσκευή, ή του φορητού τηλεχειριστηρίου, ειδοποιείται το Κέντρο Aμεσης Ειδοποίησης του ΟΤΕ, το οποίο λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο / 365 μέρες το χρόνο. Η υπηρεσία OTEALERT είναι πιστοποιημένη με ΕΛΟΤ ΕΝ ΙSO 9001:2000 (περισσότερα>>).

18855: υπηρεσία για την εξυπηρέτηση ατόμων με προβλήματα ακοής. Ο ΟΤΕ δημιούργησε το 2000 ειδική γραμμή επικοινωνίας, η οποία απευθύνεται σε άτομα με προβλήματα ακοής. Η υπηρεσία υποστηρίζεται από ειδικές τηλεφωνικές συσκευές, με δυνατότητα δακτυλογράφησης κειμένου και διαλόγου.

Πήγαινε μία βόλτα από τον ΟΤΕ της περιοχής σου για περισσότερες πληροφορίες. Ίσως να σε βολέψει κάποια από τις παραπάνω υπηρεσίες...

Δημοσ.

Γιατί όχι να είσαι ο πρώτος που θα στείλει επιστολή στην πολιτεία και θα μαζέψει και άλλους ομοίους για να ξεκινήσει αυτό που θα έπρεπε (φυσικά!!!) να υπάρχει από τότε που υπάρζουν τα SMS....

Για chat,στοιχήματα και μ@λ@κι3ς έχουν υπηρεσίες γι'αυτούς που τα χρειάζονται πραγματικά όμως....

Θα δω μήπως μπορώ και εγώ να βοηθήσω (έχω κάποιους συγκενείς στην Αστυνομία)

Φιλικά

AnDr3aS

EDIT: Όταν έγραφα το μήνυμα πρόλαβε και ποσταρε ο φίλος parsifal το επάνω post...

Ελπίζω να βοηθήσει αλλά μάλλον ψάχνουμε για υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Δες αν σε καλύπτει η παραπάνω λύση και απάντησε για να δούμε τι θα κάνουμε...

Δημοσ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.... ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΧΑΡΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ (ΚΩΦΩΣΗ) ... ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...