yassan Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 γελάτε , γελάτε , την Τετάρτη να σας δω , που θα τον στησω..
N.I.C Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 γελάτε , γελάτε , την Τετάρτη να σας δω , που θα τον στησω.. Έλα ρε συ δεν είναι τίποτα..λίγο προσχή θέλει την πρώτη φορά και μετά το μαθαίνεις
yassan Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 A , προς αποφυγην παρεξηγήσεως , δεν φοβάμαι μην τα κακαρώσω , αλλά μην κάνω ζημιά στην μητρική λόγω αγνοιας.. σας ευχαριστώ όλους , θα σας εχω νέα την τετάρτη.
Land_Of_Banania Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Πάντως το πιο χρήσιμο πιστεύω είναι αυτό που σου πε στην αρχή κάποιος, τα ποδαράκια που μπαίνουν πίσω από τη μητρική. Μου χει τύχει όταν δεν το ήξερα να τα έχω συνδέσει όλα κανονικά και δεν είχα προσέξει πως η μητρική κουνιόταν επειδή είχα ξεχάσει να βάλω ένα τέτοιο ποδαράκι απο πίσω. Και μετά έπρεπε να τα λύσω όλα και πάλι από την αρχή...
yassan Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 ολα καλά, με τη μητρική . σας ευχαριστώ ολους για την υποστήριξη. το πρόβλημα ειναι με τη sparkle 8800 gt 512. οταν την εβαλα ακούστηκε ενα τσαφ , και δεν ανοιγε ο υπολογιστης. με την παλια κάρτα , ολα καλά. την εκαψα ?
N.I.C Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 ολα καλά, με τη μητρική . σας ευχαριστώ ολους για την υποστήριξη.το πρόβλημα ειναι με τη sparkle 8800 gt 512. οταν την εβαλα ακούστηκε ενα τσαφ , και δεν ανοιγε ο υπολογιστης. με την παλια κάρτα , ολα καλά. την εκαψα ? Με την παλιά κάρτα όλα είναι οκ; αν ναι, τότε μάλλον την έκαψες την 8800gt... δοκίμασέ την και σε κάνα άλλο pc να βεβαιωθείς, αλλά εάν το τσαφ ακούστηκε απο ΄κει, τότε πίσω στο κατάστημα από όπου την πήρες...
frenzy Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 σου είπα δέσε ένα συρματόσχοινο... Τώρα θα γύρναγες πίσω στο μέλλον...με την Nvidia εκατόν οχτακόσα τζιτιεξ
N.I.C Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 σου είπα δέσε ένα συρματόσχοινο...Τώρα θα γύρναγες πίσω στο μέλλον...με την Nvidia εκατόν οχτακόσα τζιτιεξ πίσω και στο μέλλον δεν γίνεται .... στο παρελθόν ναι...
yassan Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 την ειχα συνδέσει στο τροφοδοτικό , μάλλον λάθος... 1, τόσο ευκολο ειναι να καει ? και 2, (Μάλλον ηλίθια ερώτηση ) , λέτε να μου την αλλάξουν ?
frenzy Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 πίσω και στο μέλλον δεν γίνεται .... στο παρελθόν ναι... Μάλλον δεν έπιασες το σχόλιο με το συρματόσχοινο και το De Lorean. Ή είσαι πιτσιρίκος. Σε κάθε περίπτωση σε παραπέμπω στο back to the future. yassan τα ρεύματα στο τέλος, αλλά μάλλον είναι αργά ε? Γι' αυτό από φόρουμ κανείς δεν έμαθε, από καμμένo hardware πολλοί... Θα τους πεις την έβαλα και δεν δούλευε. (όχι τσαφ και τέτοια)
yassan Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μάλλον δεν έπιασες το σχόλιο με το συρματόσχοινο και το De Lorean. Ή είσαι πιτσιρίκος. Σε κάθε περίπτωση σε παραπέμπω στο back to the future. yassan τα ρεύματα στο τέλος, αλλά μάλλον είναι αργά ε? Γι' αυτό από φόρουμ κανείς δεν έμαθε, από καμμένo hardware πολλοί... Θα τους πεις την έβαλα και δεν δούλευε. (όχι τσαφ και τέτοια)αυτό θα κάνω , και ο θεός βοηθός
N.I.C Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μάλλον δεν έπιασες το σχόλιο με το συρματόσχοινο και το De Lorean. Ή είσαι πιτσιρίκος. Σε κάθε περίπτωση σε παραπέμπω στο back to the future. 23 man;).. ποοο που τα θυμήμήθηκες αυτά... δεν με πήγε όμως καθόλου το μυαλό... στο 2ο δεν ήταν που πήγανε στο μέλλον... αναμνήσεις... @yassan: αυτό που σε είπε ο frenzy... μη σου ξεφύγει τίποτα έκανε τσαφ κτλ... δεν δούλευε απλά...
alex89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 την ειχα συνδέσει στο τροφοδοτικό , μάλλον λάθος...1, τόσο ευκολο ειναι να καει ? και 2, (Μάλλον ηλίθια ερώτηση ) , λέτε να μου την αλλάξουν ? Στην 8800gt αν δεν κάνω λάθος μπαίνει 6πινο καλώδιο pci-e Κάτι σαν αυτό http://www.tweaktown.com/reviews/1210/2/msi_geforce_nx8800gt_512mb_graphics_card/index.html Δεν είναι εύκολο κατά τη γνώμη μου να κάνεις λάθος όταν δίνεις ρεύμα στην 8800gt
yassan Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Στην 8800gt αν δεν κάνω λάθος μπαίνει 6πινο καλώδιο pci-e Κάτι σαν αυτό http://www.tweaktown.com/reviews/1210/2/msi_geforce_nx8800gt_512mb_graphics_card/index.html Δεν είναι εύκολο κατά τη γνώμη μου να κάνεις λάθος όταν δίνεις ρεύμα στην 8800gt φίλε μου εκει την πάτησα , με το καλώδιο της κάρτας. λέω λοιπον αφου την εκαψα , δεν μπορω να την ξανακάψω.... το τροφοδοτικό μου ειχε extra , ενα καλώδιο , 8πινο σε 6πινο , το ενώνω , (ΟΧΙ αυτό της κάρτας ) , και ....ΘΑΥΜΑ !!!! η κάρτα δουλεύει , ολα δουλεύουν.... Εστησα εναν υπολογιστη μόνος μου.... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ λοιπόν ολους πρώτα για την συμπαράσταση , και επειτα για τις συμβουλες και την βοήθεια στις επιολογες των κομματιών.
N.I.C Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 ίσως το καλώδιο να ήταν χαλασμένο...anyway, τίποτα φίλε να ΄σαι καλά... είδες στο είπαμε ότι δεν είναι δύσκολη δουλειά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.