jimkats Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Εδώ και μερικό καιρό έχω ένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να μπω καθόλου στο facebook, στο google για να κανω search όπως και στο youtube. Έχω ακούσει ότι και άλλοι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Υπάρχει κάποια λύση επί του θέματος;
varthakouris Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Εδώ και μερικό καιρό έχω ένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να μπω καθόλου στο facebook, στο google για να κανω search όπως και στο youtube. Έχω ακούσει ότι και άλλοι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Υπάρχει κάποια λύση επί του θέματος; τσέκαρε το αρχείο hosts στο system directory, πρέπει να είναι άδειο να μην έχει καμία καταχώρηση.
vaggelisk Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 σε μενα παλιοτερα ηταν προβλημα απο spyware ή ιους. κανε κανα scan ή δοκιμασε να κανεις system restore.
jimkats Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Το θέμα είναι ότι το έχουν αυτό το πρόβλημα όσοι έχουν ΟΤΕΝΕΤ. Με σκανάρισμα δ βγάζει κτ. Όσο για restore το έχω απενεργοποιημένο...
vaggelisk Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 κι εγω οτενετ εχω και τωρα δεν εχω κανενα προβλημα.και μου φαινεται παραλογο να δημιουργει το προβλημα η οτενετ.κανει λογοκρισια στα site?τεσπα το μονο που θα μπορουσα να προτεινω ειναι ενα repair με το cd των windows.καλη τυχη
coxy13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 τσέκαρε το αρχείο hosts στο system directory, πρέπει να είναι άδειο να μην έχει καμία καταχώρηση. Πάτα start > run και τρέξε αυτή την εντολή: notepad %systemroot%\system32\drivers\etc\hosts Θα σου ανοίξει αυτό εδώ..Έτσι πρέπει να είναι κανονικά..
panbil Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 το ιδιο προβλημα εχω και εγω απο εχθες σε καποια site δεν μπαινει με τιποτα και απο οτι παρατηρησα ειναι κυριως ελληνικα αν ομως μπω απο τα αγαπημενα στα ιδια site μπαινει κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.