Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με κάποιες ιστοσελίδες

jimkats

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και μερικό καιρό έχω ένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να μπω καθόλου στο facebook, στο google για να κανω search όπως και στο youtube. Έχω ακούσει ότι και άλλοι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Υπάρχει κάποια λύση επί του θέματος;

Δημοσ.
Εδώ και μερικό καιρό έχω ένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να μπω καθόλου στο facebook, στο google για να κανω search όπως και στο youtube. Έχω ακούσει ότι και άλλοι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Υπάρχει κάποια λύση επί του θέματος;

τσέκαρε το αρχείο hosts στο system directory, πρέπει να είναι άδειο να μην έχει καμία καταχώρηση.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι το έχουν αυτό το πρόβλημα όσοι έχουν ΟΤΕΝΕΤ. Με σκανάρισμα δ βγάζει κτ. Όσο για restore το έχω απενεργοποιημένο...

Δημοσ.

κι εγω οτενετ εχω και τωρα δεν εχω κανενα προβλημα.και μου φαινεται παραλογο να δημιουργει το προβλημα η οτενετ.κανει λογοκρισια στα site?τεσπα το μονο που θα μπορουσα να προτεινω ειναι ενα repair με το cd των windows.καλη τυχη

Δημοσ.
τσέκαρε το αρχείο hosts στο system directory, πρέπει να είναι άδειο να μην έχει καμία καταχώρηση.

Πάτα start > run και τρέξε αυτή την εντολή: notepad %systemroot%\system32\drivers\etc\hosts

Θα σου ανοίξει αυτό εδώ6h6f9o7nwtgdfe20flk3_thumb.png..Έτσι πρέπει να είναι κανονικά..

Δημοσ.

το ιδιο προβλημα εχω και εγω απο εχθες σε καποια site δεν μπαινει με τιποτα και απο οτι παρατηρησα ειναι κυριως ελληνικα αν ομως μπω απο τα αγαπημενα στα ιδια site μπαινει κανονικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...