Dr_73 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Παίζω το Resident Evil 4 , σε ps2. Παίζει κανονικά και κάνω saves. Σε κάρτα των 8ΜΒ της Sony. Η κονσόλα είναι καινούργια. Όταν πάω να φορτώσω τα saves , μου γράφει ότι είναι αδύνατον γιατί είναι corrupted. Τι μπορεί να συμβαίνει;
klainmaingr Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δεν ξέρω αν φταίει ο καιρός ή κάνα ταρακούνημα... Πάντως και εγώ έχω κατα καιρούς το ίδιο πρόβλημα... :|
Commentator Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Εκλεισε το ps2 κατα την διαρκεια του save,βγηκε καποιο χειριστηριο,εγινε καποια αυξομοιωση ρευματος,ταρακουνηθηκε... :/ Γενικα οι memory cards πρεπει να διατηρουνται σε καλη κατασταση... Τα save ειναι χαλασμενα παντως
Dr_73 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Εκλεισε το ps2 κατα την διαρκεια του save,βγηκε καποιο χειριστηριο,εγινε καποια αυξομοιωση ρευματος,ταρακουνηθηκε... :/ Τίποτε από όλα αυτά δεν συνέβει. Υποψιάζομαι μήπως φταίει το ότι παίζω αντίγραφο; Το οποίο είναι μάλιστα από τα πρώτα που αντέγραψα, χωρίς να γνωρίζω πολλά περί κονσολών. Αλλά το παιχνίδι παίζει όμως.
klainmaingr Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Τίποτε από όλα αυτά δεν συνέβει.Υποψιάζομαι μήπως φταίει το ότι παίζω αντίγραφο; Το οποίο είναι μάλιστα από τα πρώτα που αντέγραψα, χωρίς να γνωρίζω πολλά περί κονσολών. Αλλά το παιχνίδι παίζει όμως. Nah... Τα corrupted είναι σύνηθες φαινόμενο στο ps2 δυστυχώς... Δεν νομίζω με τίποτα να φταίει το αντίγραφο.. Γι'αυτό απλά..προσοχή... (υ.γ: Το re4 Μαμεί και δέρνει ) Btw.. και γω στο re4 είχα πολλά corrupted.
gherudos Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Η κάρτα μνήμης σας είναι FAKE.Μπορεί να μοιάζει γνήσια αλλά είναι 100% FAKE.Το ίδιο θα σας κάνει και στο pro evolution,θα σας τα κάνει corrupt συνέχεια.
klainmaingr Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Η κάρτα μνήμης σας είναι FAKE.Μπορεί να μοιάζει γνήσια αλλά είναι 100% FAKE.Το ίδιο θα σας κάνει και στο pro evolution,θα σας τα κάνει corrupt συνέχεια. Πράγματι στο πρό μου βάρεσε μπιέλα πριν μερικές μέρες αν και έπαιζε για παρα πολύ καιρό χωρίς κανένα πρόβλημα.. Αυτό φυσικά στην 32αρα max και όχι στην original ps2 8mb.. Δεν με πολυνοιάζουν τα save που έχω στην 32αρα οπότε δεν σκίζομαι.. Την έχω για το γμτ.. ;p Ta must always sthn 8ara...
Commentator Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Nah...Τα corrupted είναι σύνηθες φαινόμενο στο ps2 δυστυχώς... Δεν νομίζω με τίποτα να φταίει το αντίγραφο.. Γι'αυτό απλά..προσοχή... ε καλά...σύνηθες φαινόμενο δεν είναι
Dr_73 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Έκατσα και έκανα κάτι που δεν ... συνηθίζουμε:Διάβασα τις οδηγίες! Πέρα από τα ευνόητα (να μην την έχουμε σε υγρασία, ζέστη , κατάψυξη, να μην την πατάμε, βγάζουμε όταν σώζει(!!!!) κτλ ,λέει και άλλα ενδιαφέροντα! Π.χ. να μην την έχουμε συνέχεια στην κονσόλα, χωρίς να κάνουμε save και να μην την έχουμε συνέχεια στην κονσόλα όταν παίζουμε διάφορα παιχνίδια χωρίς να κάνουμε save και όταν κάνουμε συνεχή reset και on-off και να μην κάνουμε συνεχή over-write save .
klainmaingr Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 ε καλά...σύνηθες φαινόμενο δεν είναι Στα χαμένα save μου να το πείς αυτό ;p Έχε χάρη που αμα παίξω κάτι μια φορά δεν το ξαναπιάνω.. αλλιώς θα σκότωνα άνρθωπο.. Μόνο το setting της chelsea με χάλασε που έχασα παραήταν προσεγμένο.. αλλα τι να κάνεις.. :|
Dr_73 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μου ήρθε από Αγγλία άλλη κάρτα που είχα παραγγείλει: http://www.play.com/Games/PlayStation2/4-/185340/Max-16MB-PS2-Memory-Card/Product.html Με αυτή αρχικά μου έπαιζαν τα saves , στο Resident Evil 4 , με την κόπια που είχα κάνει από το γνήσιο. Μετά, έφτασα στο κεφάλαιο 2 , πάω να φορτώσω σε μια φάση και διαπίστωσα ότι ... πήγαν στο διάολο τα saves. Πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με την κόπια από το γνήσιο. Θα δοκιμάσω με κατεβασμένο iso.
Dr_73 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Και με την κόπια που κατέβασα, τα ίδια. Κάνω saves και τίποτε. Προφανώς δεν με θέλει. Οι κονσόλες δεν είναι για μένα. Μάλλον θα το σπάσω το PS2 και δεν θα ξεφύγω ποτέ ξανά από PC.
klainmaingr Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δεν πιστεύω να χρησιμοποιείς τίποτα action replay και τέτοια... Γιατί είναι σίγουρη ήττα το συγκεκριμένο όσοn αφορά τα saves.
Dr_73 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δεν πιστεύω να χρησιμοποιείς τίποτα action replay και τέτοια... Γιατί είναι σίγουρη ήττα το συγκεκριμένο όσοn αφορά τα saves. Με πιάνεις τελείως αδιάβαστο. Τι είναι αυτό; Κάνω save μέσα από το παιχνίδι όπου βρίσκεται γραφομηχανή ...
klainmaingr Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Ντάξει αφου σε πιάνω αδιάβαστο, δεν το χρησιμοποιείς ;p Για κάποιο λόγο πιστεύω πως το re4 είναι γενικά γτπ όσον αφορά τα saves... Σου το κάνει και με άλλα αυτό το πρόβλημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.