skous Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Τελευταία αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Έχω ένα αρχείο word, που έχει γραφτεί σε κάποια παλαιά έκδοση του word και μέσα σε όλο το κείμενο, υπάρχουν κομμάτια που μεφανίζονται κάπως έτσι "Ïé èÜëáóóåò óõììåôÝ÷ïõóéþí " Βρήκα ότι αυτά είναι γραμμένα με την γραμματοσειρά Hellasarial την οποία βρήκα και εγκατέστησα κανονικά. Τώρα πλέον μπορώ να δώ το κείμενο κανονικά, όμως όταν πάω να αλλάξω το font (ώστε να το στείλω σε κάποιον άλλο για να το δεί/επεξεργαστεί), τα γράμματα ναι μεν παίρνουν την μορφή του font που θέλω, αλλά γυρίζουν στην παλαιά ακατανόητη μορφή (Ïé èÜëáóóåò) Μπορεί να βοηθήσει κανείς;
papahlamidas Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Μια λύση είναι να κάνεις Convert το word σε pdf οπότε όταν το στήλης σε κάποιον να μην έχει το πρόβλημα να το δει.
skous Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Μια λύση είναι να κάνεις Convert το word σε pdf οπότε όταν το στήλης σε κάποιον να μην έχει το πρόβλημα να το δει. Ναι αλλά δεν θέλω μόνο νατο δεί ο άλλος, θέλω να μπορεί να το επεξεργαστεί σε word...
papahlamidas Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Εφόσον μπει σε PDF Format δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα στο να κάνει αντιγραφή το κείμενο και να το επικολλήσει σε ένα Word χωρίς να του βγαίνουν περίεργα και από εκεί να το κάνει ότι θέλει.
skous Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 σωστό δεν το είχα σκεφεί αυτό.. Απλώς πίστευα ότι θα ήξερε κάποιος καποιον πιο άμεσο τρόπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.