leftermann Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Το πρόβλημά μου είναι το εξής: Όταν πάω να κάνω log in σαν premium στο rs, μου λέει "Account found, but password is incorrect". Πώς έγινε αυτό, ωρέ;;; Πάω στο "forgot your password", δίνω το e-mail της ενεργοποίησης, και μου λέει "No accounts found". Έχει κανένας καμία ιδέα τι παίχτηκε; Μπορεί να γίνει τίποτα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Φοβαμαι οτι σου κλεψαν το account. Στειλε ενα mail στο rapidshare με το προβλημα σου (ελπιζω να εχεις το αρχικο e-mail με το Transaction-ID...)
leftermann Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 εχμμμ, ναι, μάλλον αυτό έγινε. Τους έστειλα e-mail και μου έλυσαν το πρόβλημα σε 5 λεπτά. Ουάου σβελτάδα! Ευχαριστώ για την βοήθεια. Πώς μπορεί πάντως κάποιος να μου κλέψει τον λογαριασμό; Για να ξέρω τι να προσέχω δηλαδή... Thanx και πάλι.
PETROS13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 εχμμμ, ναι, μάλλον αυτό έγινε. Τους έστειλα e-mail και μου έλυσαν το πρόβλημα σε 5 λεπτά. Ουάου σβελτάδα!Ευχαριστώ για την βοήθεια. Πώς μπορεί πάντως κάποιος να μου κλέψει τον λογαριασμό; Για να ξέρω τι να προσέχω δηλαδή... Thanx και πάλι. να προσέχεις κυρίως τα password που βάζεις (να είναι δύσκολα κάπως και να μην μπορεί να το βρει κάποιος εύκολα) το username ( login details ) δεν μπορείς να το κρύψεις, αφού και να βάλεις ένα όνομα σαν alias id , κάποιος πάλι μπορεί να το βρει μέσω του 7ψήφιου κωδικού..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.