Προς το περιεχόμενο

Ακόμα κυκλοφορούν οι απατεώνες στο ίντερνετ?

TSAKMAN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

σήμερα έλαβα στο gmail ένα από τα κλασσικότερα μηνύματα απατεώνων από το εξωτερικό. Είναι δυνατόν ακόμα να μην αναγνωρίζονται ως fraud?

Το παραθέτω αυτούσιο προς παράδειγμα αποφυγής.

(όσοι δε το καταλαβαίνουν, μετάφραση στο babelfish.altavista.com )

ATM CARD PAYMENT NOTIFICATION

OFFICE OF THE DIRECTOR OF OPERATION

INTERNATIONAL CREDIT SETTLEMENT,

CENTRAL BANK OF NIGERIA

FRIEND

THIS IS TO OFFICIALLY INFORM YOU THAT WE HAVE VERIFIED YOUR CONTRACT INHERITANCE FILE AND FOUND OUT THAT WHY YOU HAVE NOT RECEIVED YOUR PAYMENT IS BECAUSE YOU HAVE NOT FULFILLED THE OBLIGATIONS GIVEN TO YOU IN RESPECT OF YOUR CONTRACT INHERITANCE PAYMENT.

WE HAVE DECIDED TO BRING A SOLUTION TO YOUR PROBLEM. RIGHT NOW WE HAVE ARRANGED YOUR PAYMENT THROUGH OUR SWIFT CARD PAYMENT CENTER ASIA PACIFIC,THAT IS THE LATEST INSTRUCTION FROM MR.PRESIDENT,ALHAJI UMAR MUSA YAR'ADUA FEDERAL PRESIDENT OF REPUBLIC OF NIGERIA.AND EFCC NIGERIA.AS WELL THE INTERPOL AND FBI.

THIS CARD CENTER WILL SEND TO YOU AN ATM CARD WHICH YOU WILL USE TO WITHDRAW YOUR MONEY IN ANY ATM MACHINE IN ANY PART OF THE WORLD, BUT THE MAXIMUM IS TWO THOUSAND DOLLARS THREE TIMES PER DAY, SO IF YOU LIKE TO RECEIVE YOUR FUND THIS WAY PLEASE LET US KNOW BY CONTACTING THE CARD PAYMENT CENTER AND ALSO SEND THE FOLLOWING INFORMATION:

1. YOUR FULL NAME

2. PHONE AND FAX NUMBER

3. ADDRESS WERE YOU WANT THEM TO SEND THE ATM CARD TO

4. YOUR AGE AND CURRENT OCCUPATION

PLEASE CONTACT THIS VERY OFFICE BELOW FOR MORE INSTRUCTION AND DIRECTIVE ON TO RECEIVE YOUR ATM CARD.

REV. DR. AMADI TONY

DIRECTOR, ATM PAYMENT DEPARTMENT

EMAIL:([email protected])

DIRECT PHONE: +234-80-33067447

THE ATM CARD PAYMENT CENTER HAS BEEN MANDATED TO ISSUE UT $3,700,000.00 AS PART PAYMENT FOR THIS FISCAL YEAR 2008.ALSO FOR YOUR INFORMATION, YOU HAVE TO STOP ANY FURTHER COMMUNICATION WITH ANY OTHER PERSON(S) OR OFFICE(s) TO AVOID ANY HITCHES IN RECEIVING YOUR PAYMENT.

EMAIL ME BACK AS SOON AS YOU RECEIVE THIS IMPORTANT MESSAGE FOR FURTHER DIRECTION AND ALSO UPDATE ME ON ANY DEVELOPMENT FROM THE ABOVE MENTIONED OFFICE.NOTE THAT BECAUSE OF IMPOSTORS, WE HEREBY ISSUED YOU OUR CODE OF CONDUCT, WHICH IS (ATM-Y2K8) SO YOU HAVE TO INDICATE THIS CODE WHEN CONTACTING THE CARD CENTER BY USING IT AS YOUR SUBJECT.

MR VICTOR ODIA

CHIEF AUDITOR TO THE PRESIDENT

FEDERAL REPUBLIC OF NIGERIA

Δημοσ.

εσύ είσαι ένας χρηστης ο οποιος ξέρει 5 πράγματα παραπάνω από κάποιους άλλους, αλλα μη ξεχνάς που υπάρχουν και κάποιοι ο οποιοι δε έχουν ιδέα από PC

p.x μια φορα έβαλα τον πατέρα μου να ψαχτεί στο internet κάτι για τα αμάξια, τον αφίσα πάνω από το PC και καθόμουν διπλα και έβλεπα TV, σε μια φάση γυρνάω το κεφάλι και τον βλέπω να συμπληρώνει μια forma.... μετά κατάλαβα πως τσίμπησε απευθείας από εκείνα τα μηνύματα που σου λένε πως και καλά είσαι ο 99999999 επισκέπτης και κέρδισες λεφτά... και τον σταμάτησα

έτσι και αυτή με τι ελπίδα πως όλο και κανένα θύμα θα βρούν, τα στέλνουν αυτά τα μηνύματα...

Δημοσ.

Έλα ρε συ μην είσαι δύσπιστος....ένας άσχετος τύπος από την Νιγηρία θέλει να σου δώσει 3.7 εκατομμύρια δολάρια,με εντολή του Προέδρου κιόλας.

Που είναι το περίεργο?? :-)

Δημοσ.

ελα μου ντε?

Ο αδερφος μου παραλιγο να μου πεταξει ωρες δουλειας σε mmorpgs με κατι παρομοιο.

Γενηκα υπαρχουνε ατομα "λιγο" "ασχετα" που την πατανε ευκολα.

ΥΓ:Δεν σας το κρυβω πως καποτε και εγω το εκανα αυτο σε καποιον και κονομισα ενα Dragon Bow+24 για L2(μου διαφευγει ο server).

:devil:

Δημοσ.

εγω μονο μια φορα ψαρωσα με σπαμ . πριν κανα δυο χρονια μου ειχαν στειλει εμαιλ απο [email protected] οτι και καλα θα μου κλειναν τον λογαριασμο μινιου και επρεπε να μπω σε ενα λινκ για να τους δωσω διευκρινισεις κλπ . για 2 μερες δεν ηξερα αν ειναι αληθεια η ψεμα . τελικα μουφα

Δημοσ.

TSAKMAN, σε κλέβουν! Εμένα μου ήρθε μήνυμα το πρωί (κληρονομία βεβαίως, βεβαίως γιατί ο προπάππους μου ήταν μαύρος! :-):-) ) αλλά εμένα μου δίνει 5,5 μύρια! Κάτσε πάνω! εμένα ο παππούς με αγαπούσε περισσότερο ρε!!! Χα, χα, χα!!!! Θύματα που κυκλοφορούν ακόμη όμως ρε παιδιά, κρίμα.... Ξάδελφε TSAKMAN σε χαιρετώ μόλις πάρεις τα 3,7 έλα να τα ενώσεις με τα δικά μου 5,5 να πιούμε δυο καφεδάκια!

Δημοσ.

γνωστη απατεωνια και δυστυχως ακομα την πατανε καποιοι που δεν ειναι υποψιασμενοι :(

Δημοσ.

Μου έστειλαν κι εμένα πριν κανένα μήνα...

Έλεγε ότι σκότωσαν του γονείς της, ο μπαμάς της ήταν έμπορος διαμαντιών και της έχει αφήσει 5 εκ τα οποία δεν μπορεί να πάρει.

Μου ζητούσε λοιπόν να μεταφερθούν τα χρήματα σε δικό μου λογαριασμό στην Ελλάδα και μετά αυτή θα ερχόταν να τα πάρει.

Και φυσικά αν βοηθούσα θα έπαιρνα το 25%.

Φοβερή ευκαιρία ε?

Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που τα πιστεύουν όχι επειδή είναι χαζοί αλλά επειδή δε γνωρίζουν τους κινδύνους!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...