Mika Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 ημουνα απλα κωλοφαρδος... ο τυπας που την πουλαγε μαλλον δεν ειχε αναγκη τα λεφτα (εσκασε μυτη στο ραντεβου με μερσεντες) και μου κοψε και ενα δεκαρικο γιατι με εστησε 20 λεπτα (χωρις να του πω τιποτα)...
paranoid_gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Ω μια χαρα.... Δεν τον ξαπαιρνεις ενα τηλεφωνο.Να ρωτησεις αν εχει καμια Gibson προς πωληση?? :lol: Bασικα μια που ειδα εγω,στον νακα,σχεδον ολοιδια με την δικια σ.Την ειχε 100 Ε,τι λετε αξιζει?Η να ψαξω τπτ απο thomann για οταν θα κανουμε την επομενη παραγγελια?
Mika Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 κοιτα εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος... οχι οτι ειχα μεγαλες απαιτησεις, απλα ηθελα μια ακουστικη να γρατζουναω τον ενα χρονο που θα κατσω εδω... τωρα σε ενισχυτη μια φορα την εχω δοκιμασει αλλα τη συνδεω συχνα με αυτο εδω συνδεω και το λαπτοπ στο ποκετ ποντ και τζαμαρω μια χαρα με τα ακουστικα μου χωρις να ξυπναω ολη την εστια
paranoid_gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Και το συζητας??Τελεια σ βγηκε!!!!Να εβρισκα και εγω καμια τετοια προσφορα!!!! Πω πω λονδινο!!Τελεια!!Εκει ειναι απολυτα συναυλιακα!!Πηγες καθολου στο Download Festival?
Mika Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 είναι απολυτα οντως... στο download δεν πηγα λογω ελλειψης χρονου και χρηματος... αλλα εχω δει μεσα στη χρονια μπαντες που δεν ξερω αν θα ξαναδω ποτε (NoFX πχ)
-WISE- Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 οφ τοπικ το download το εβλεπα στο λαιβ στριμινγκ..ντα3ει τι να πεις?σλιπνοτ?χειτμπριντ?μπιζκιτ????
paranoid_gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 offtopic:Και εγω streaming το εβλεπα!!!Στην 2η σκηνηMotley crue,Lacuna Coil και στην πρωτη σκηνη Faith no More,Limp Bizkit την παρασκευη.Οχι οτι το σαββατο παει πισω στην μεγαλη σκηνη Hatebreed,Dragonforce,Ripper Owens(μαζι με κατι αλλους που εχει μαζεψει...),Death και headliners Slipknot!!!Και ακομα το φεστιβαλ εχει αλλη μια μερα!!!!Την κυριακη στην μικρη σκηνη Papa Roach Trivium!!Eνω στην μεγαλη σκηνη εμφανιζονται Dream Theater ZZ Top,Whitesnake Def Leppard με αυτη τη σειρα!!!
-WISE- Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 εκατσα και χαζεψα 8ιατερ!ρε δεν ειδα πουθενα ροατς!εχει ανεβει υτυμπ να τσεκαρω???πως τους εχασα????α ηταν στην μικρη ρε...
Freakster Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Πήγα να δω για κιθάρα.. Πολύ yamaha πέφτει .. Γενικά δεν βρήκα μεγάλη ποικιλία σε δυο καταστήματα που πήγα στο Ίλιον και στο Περιστέρι. Αλλά χάζεψα με αυτή τη κιθάρα (η μόνη που μ'άρεσε ).. http://www.musica.gr/pegasus/h002/showproduct.php?code=6000260&pcode=H002_I006000260 Πως σας φαίνεται..;
-WISE- Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 δεν θα παιρνα ποτε γιαμαχα προσωπικα. η κιθαρα που ποσταρες καποτε ηταν η αδυναμια μου και ημουν κοντα στο να την τσιμπησω.. ψαξου καλα!
Freakster Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 δεν θα παιρνα ποτε γιαμαχα προσωπικα.η κιθαρα που ποσταρες καποτε ηταν η αδυναμια μου και ημουν κοντα στο να την τσιμπησω.. ψαξου καλα! βρε ούτε εγώ θέλω yamaha γιατί δεν την αγόρασες τελικά; τρέχει κάτι με τη κιθάρα;
paranoid_gr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Oχι ρε σεις!!Κανενα προβλημα δεν εχει η κιθαρα!!!! Απλα αυτος πηρε αλλη καλυτερη..που την ερωτευτηκε και της εταξε γαμο.... :lol:
-WISE- Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Oχι ρε σεις!!Κανενα προβλημα δεν εχει η κιθαρα!!!!Απλα αυτος πηρε αλλη καλυτερη..που την ερωτευτηκε και της εταξε γαμο.... :lol: καπως ετσι...δεν ειμαι του γκο8 ουτως η αλλως!:lol:
paranoid_gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 καπως ετσι...δεν ειμαι του γκο8 ουτως η αλλως!:lol: Ναι εσυ ουτως η αλλως ειναι screamer-ας για τ σαππορτ πας LP.....:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα