paranoid_gr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Aστειακια....Απλα μενουμε παρα πολυ κοντα,εδω που σπουδαζουμε.1 τετραγωνο.Σημερα κατι λεγαμε για να την παρουμε μαζι.... Αλλα οσο να την παρουμε θα δειξει...Ετσι και αλλιως εγω θα την κρατησω.Εχω πιο μεγαλο σπιτι και τις προσεχω πιο πολυ τις κιθαρες.... Πλακα πλακα και εγω οτι 4 ειδη κιθαρας υπαρχουν ηξερα...
cassidy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Ρε παιδιά, το floyd rose δεν είναι απλά συνήθεια. Η δυσκολία δεν είναι στην αλλαγή των χορδών. Αν αλλάξεις κούρδισμα σε κιθάρα με floyd rose, πρέπει να ρυθμίσεις πάλι τον καβαλάρη γιατί είτε θα βουλιάξει, είτε θα υπερυψωθεί. Κοινώς, αν θες να παίζεις νιουμεταλιές όπως είπε ο φίλος (dropped-d ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο), αλλά το θες και το standard κούρδισμα, το floyd rose δε σου κάνει.
-WISE- Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 καταρχην η διαφορα των 2 κουρδισματων δεν ειναι στην μι μπασο?η ειναι πολυ ακυρο αυτο που λεω?
cassidy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Ανάλογα το κούρδισμα. Μπορεί να τις πας όλες ένα τόνο κάτω. Αλλά ακόμα κι όταν κάνεις τη ΜΙ->ΡΕ, πέφτει ο καβαλάρης. Και χαλάει και το intonation. Γενικά, στις κιθάρες με floyd rose, δεν αλλάζεις κούρδισμα.
paranoid_gr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 cassidy μηπως ξερεις για αυτο που ρωτησα με την ακουστικη?
cassidy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Σόρι paranoid, δε γνωρίζω. Ρίξε μια ματιά αν θες εδώ.
pipiris Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Η κιθαρα που εχω ειναι ενα πιο παλιο μοντελο απο αυτη που θελει ο φιλος μεταλας. Δε λεω οτι η δικια μου δεν εχει τρεμολο απλως δεν ειναι floyd rose αυτο που φοραει. Για την ηλ/ακουστικη παντως δεν ξερω τι παιζει αλλα οι metallica στην S&M συναυλια στο nothing else matters το solo ο hetfield το επαικσε με την ηλ/ακουστικη του. Ιδου και βιντεο [ame]http://www.youtube.com/watch?v=erPnyi90cIc[/ame] (προς το τελος ειναι το σολο)
-WISE- Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 παντως αυτη που ποσταρε ο μεταλας ειναι καθαρα με φλουντ...ισως σαυτο να διαφοροποιειται με τη δικια σου. οσον αφορα στην ηλ/στικη οταν καποιος αναφερει κατι παρομοιο δεν ξερω αλλα το μυαλο μου παντα παει σαυτο το βιντεο/σολο... προφανως ο παρανοιντ δεν εννοει κατι τετοιο..εννοει μια παραδοσιακη ακουστικη αλλα με υποδοχη για βισμα..
paranoid_gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Βασικα για κατι τετοιο λεω εγω...ειναι μια ακουστικη κιθαρα που παιρνει και βυσμα για καλωδιο.Αυτο ακριβως που κραταει ο James.
-WISE- Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Βασικα για κατι τετοιο λεω εγω...ειναι μια ακουστικη κιθαρα που παιρνει και βυσμα για καλωδιο.Αυτο ακριβως που κραταει ο James. o μητσος κραταει ηλ/στικη..ρε μπας και ειδες καμια τετοια και την περασες για ακουστικη..?
paranoid_gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Τετοια λεω!!!!!!:-D Αυτη πως λεγεται...Γτ εγω ειπα ακουστικη γτ και ο νακα στις ταμπελες του ειχε ακουστικες και τον λεω ηλεκτρακουστικες εχετε? και μ εδειξε κατι τετοιο...http://www.thomann.de/gr/ovation_cc44hby.htm (δεν ξερω αν ηταν αυτης της μαρκας) και το ειχε και 500 Ε Kαι για να πω την αληθεια,αμα εχει καμια τετοια σε χαμηλη τιμη...εννοω <150.Ψηνομαι.
Mika Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 την κιθαρουλα αυτη την αγορασα πριν 8-9 μηνες εδω στην Αγγλια απο αγγελια... δεν θυμαμαι πως ακριβως την περιεγραφε. παντως συνδεεται με ενισχυτή κανονικά και βγαζει και παραμόρφωση (αν και ειναι λιγο φασαριοζικη). η μαρκα ειναι encore και την ειχα τσιμπησει 50 ευρω... καθολου ασχημα
paranoid_gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 50 Ε!!!!!!!!:shock::shock: Ηρεμα το πως τα λες αυτα!!!Δεν μπορω να βρω και εγω καμια τετοια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα