mits@kos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μετά από προτάσεις ανθρώπων που παίζουν πολλά χρόνια και με βάση το είδος που θέλω να παίζω, κατέληξα σε μια Ibanez GRG170DX και έναν Line6 Spider III 15άρη (και πάλι, ούτε στο 1/4 δεν μπορώ να βάλω την ένταση στο διαμέρισμα) και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τον ήχο που βγάζει (ούτε το περίμενα τόσο καλό βσκ). Και τα 2 μόλις 340 ευρώ.
-WISE- Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 @ηλιας:ρε μαν πως την πατησες ετσι?σβηστο και ξαναγραψτο η κανε κανα σερτς με αντιβαιρους/αντισπυγουερ!! +2 σε ο,τι ειπες! μητσε ωραιες κι8αρες οι ιμπανεζ..εγω εχω ibanez σειρας RG.
paranoid_gr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μετά από προτάσεις ανθρώπων που παίζουν πολλά χρόνια και με βάση το είδος που θέλω να παίζω, κατέληξα σε μια Ibanez GRG170DX και έναν Line6 Spider III 15άρη (και πάλι, ούτε στο 1/4 δεν μπορώ να βάλω την ένταση στο διαμέρισμα) και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τον ήχο που βγάζει (ούτε το περίμενα τόσο καλό βσκ). Και τα 2 μόλις 340 ευρώ. Ωραια.ειναι πολυ καλο το σετακι σ.Να φανταστω οτι παιζει μεταλ,χαρντ ροκ και γενικα μουσικη με αρκετο Distortion. Κανενας δεν ειπε παντως οτι δεν θα ειναι(το παιδι που ρωταει) ικανοποιημενος με ενα τετοιο σετ,απλα εφοσον υπαρχουν λυσεις με λαμπατους πιστευω ειναι οτι πρεπει..τωρα ειναι πανω στο τι θα αποφασισει... Πχ εγω θα παρω μια Schecter Omen 6 Extreme μεσα στο καλοκαιρι...:-D @κωστα:βαριεμαι να καθομαι να ψαχνω να το διορθωσω...καινουριο βαριεμαι να κανω γτ εχω και ποσες επαφες...θα τα πουμε απο fb...
metalas94 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 το τρέμουλο της GRG170DX είναι floyd Rose? αν ναι, μπορείς να μου πεις άμα είσαι ευχαριστημενος κ.τ.λ. και άμα είναι όντος δύσκολο να αλλάκσεις χορδές?
mits@kos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Ναι, για metal προορίζεται το σετάκι κατά βάση :Ρ Καλώς να σου έρθει κι εσένα το εργαλείο Edit: Μαν, δεν τον έχω βάλει ακόμα το τρέμολο, γιατί δεν έχει τύχει να το χρειαστώ. Ούτε χορδές έχω αλλάξει ακόμα γιατί είναι πολύ φρέσκια η κιθάρα. Προσεχώς για πληροφορίες
pipiris Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Φιλε metalas94 εχω περιπου το ιδιο μοντελο με σενα και περα απο τον ηχο που προσωπικα δεν μου αρεσει η κιθαρα ειναι παρα πολυ καλη για τα λεφτα της. Το tremolo που φοραει δεν ειναι floyd rose ειναι το πιο απλο που υπαρχει. Δεν εχει καμια δυσκολια στο αλλαγμα χορδων και κουρδιζει πολυ ευκολα. Βεβαια ξεκουρδιζει ακομα πιο ευκολα οταν το χρησιμοποιεις αλλα για αρχαριο ειναι οκ καθως δεν θα το πολυχρησιμοποιεις λογικα στην αρχη. Υ.Γ. ειναι τρεμολο και οχι τρεμουλο
metalas94 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 συγκεκριμένα σκέφτομαι να πάρω αυτήν την Ibanez http://www.thomann.de/de/ibanez_grg270b_bkn.htm αλλά εχω ακούσει και πολλά αρνιτικά για το τρέμουλο... *τρέμολο
-WISE- Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 πιπιρη πως εχεις περιπου το ιδιο μοντελο με αυτο που θελει ο μεταλας και ομως δεν εχει φλουντ?αφου του μεταλα εχει φλουντ..
paranoid_gr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Το floyd rose που εχει αυτη η κιθαρα δεν ειναι ουτε original,ουτε licensed.Την ποιοτητα του δεν την γνωριζω,αλλα εχω ακουσει οτι αυτα προκαλουν αρκετα προβληματα.Καλυτερα παρε μια με Fixed bridge.
-WISE- Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 ναι αλλα προφανως αυτη του αρεσει.δεν ειναι τοσο προβλημα το φλουντ κατεμε.οπως ειπε και ο 8ανος πιο πανω,ειναι θεμα συνηθειας..
metalas94 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 το ξέρω οτι σας τα πρίζω, αλλα θέλω να είμαι 100% όταν θα την παρω... απ'την μια μου αρέσει η Ibanez που έχει 24 τάστα και 2 humbakers και 1 singlecoil, αλλά απ'την άλλη μου αρέσει και η epiphone που δεν έχει τρέμολο...
paranoid_gr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Eτσι και αλλιως οποια και να παρεις,δεν θα δεις εσυ μεγαλη διαφορα.Απλα παρε μια που θα σε βολεψει,ειναι απλο.Η πρωτη σ κιθαρα ειναι.Μην παρεις μια που θα φοβασαι μην χαλασει αμα την "κακομεταχειριζεισαι",γτ μονο αν την "κακομεταχειριζεισαι" θα μαθεις.Θες την Ιbanez,παρε τηνIbanez,θες την Epi LP,παρε την Epi LP.
-WISE- Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 σωστοςο παρανοιντ.να πω κατι εγω ψιλοακυρο? πως μπορει καποιος που δεν εχει ξαναπιασει στα χερια του οργανο να δει αμα τον βολευει μια κιθαρα?ναι ειναι βαρια..δεν εχει ξαναπιασει κιθαρα.ναι ειναι μεγαλο το μπρατσο της.δεν εχει ξαναπιασει μπρατσο.ουτε μπορει να παιξει πχ μια πεντατονικη να δει αν τον βολευει.εγω πχ την πρωτη μου δεν την επαιξα καθολου.ρε σου λεω ισα ισα που την δοκιμασε το παλικαρι εκει στο μαγαζι και την ακουσα.την πηρα γτ ηταν ολομαυρη και γουσταρα.εμαθα πανω σαυτη.και μετα με βολευε απιστευτα.αλλαξα μετα και δεν ειχα προβλημα.παρολο που πηγα σε πιο χοντρο μπρατσο και πιο μεγαλα ταστα.
paranoid_gr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Kαλα ρε δεν σ ειπαμε να πας να παιξεις σολο αυτοσχεδιασμο σε λα... Απλα να δεις πως την αισθανεσαι...πως "φαινεσαι" με την κιθαρα...και κτλ...Εξαλλου για το ιματζ δεν γινονται... :lol: Πανε ρε παιδι μ απλα πιαστεις και παιξε μερικες με την πενα πανω κατω..παιξε οτι να'ναι.... Να ρωτησω εγω τωρα κατι ασχετο και οποιος ξερει απανταει... Σκεφτομασταν με τον κολλητο μ να αγορασουμε μια ακουστικη κιθαρα... και καθως σημερα τις δοκιμαζαμε,ειδα οτι σε μερικες εχει και υποδοχη για καλωδιο και κατι σαν EQ,και λεγαμε αφου θα παρουμε που θα παρουμε μια,ας παρουμε μια που θα μπαινει και σε ενισχυτη. Και το ερωτημα μ ειναι.Χρειαζομαι ξεχωριστο ενισχυτη για αυτη την κιθαρα?Η αμα την βαλω στην ενισχυτη που ηδη εχω θα ακουστει και δεν θα εχω κανενα προβλημα(εννοω να σκασει ο ενισχυτης ή να χαλασει η κιθαρα..).Και κατι αλλο..αν βαλω τον ενισχυτη στο distortion τι θα γινει?? Ξερω ειμαι λιγο τρελος,αλλα οποιος ξερει ας απαντησει...
-WISE- Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 αν βαλεις τον ενισχυτη με ντιστορσιον θα χεις μια ομορφη ηλεκτροακουστικη!χεχε! πραγματικα εγω δεν ξερω μεχρι τωρα πιστευα οτι υπαρχουν 4 ειδη.κλασσικες,ακουστικες,ηλεκρικες,ηλ/στικες. οταν λες σκεφτοσουν με τον κολλητο σου να παρετε εννοεις θα την εχετε μιση μιση?εσυ το μπρατσο και αυτος το ηχειο?χεχε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα