andreapaog328 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 μπορεί να μου πεί κανείς ποιά ή διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις τρείς? 1. IBANEZ RG350 EX BK 2. IBANEZ RG350 DX WH 3. IBANEZ RG370 DX-BK μιλάω για τις ίδιες τις κιθάρες και όχι για τιμή...
cassidy Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 μπορεί να μου πεί κανείς ποιά ή διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις τρείς? 1. IBANEZ RG350 EX BK 2. IBANEZ RG350 DX WH 3. IBANEZ RG370 DX-BK μιλάω για τις ίδιες τις κιθάρες και όχι για τιμή... Από το site της ibanez Οι RG350 απλά διαφορετικό φινίρισμα. Η RG370 δεν έχει pickguard, θέμα εμφάνισης δηλαδή. Μαγνήτες ίδιοι, ξύλα ίδια, δε βλέπω κάτι άλλο... Αν είσαι Αθήνα, ρώτα αυτόν που φέρνει τις ibanez... στη Χαρ. Τρικούπη είναι νομίζω; Θυμάται κανείς πως λέγεται; Μου είχε κάνει καλύτερη τιμή από thomann.
gregdais Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Καλημέρα !! off topic αλλα δες την αγγελία μου http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=255421 αν σου αρέσει στείλε μου πμ
andreapaog328 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 ok κατάλαβα. ευχαριστώ. Μάλλον λές τον Τρίμη. ίσως τσιμπίσω μια απο αυτές απο ιταλία που θα πάω το καλοκαίρι. έχω βρεί την μεσαία σε πολύ καλή τιμή. edit. ευχαριστώ gregdais αλλά είμαι απο επαρχία...
gregdais Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 επειδή λοιπόν οι αγοραστές μουσικών οργάνων είναι σπάνιοι θέλω να την ξεφορτωθώ και ας την στείλω επαρχία. και έχεις και το παλιό μου αβαταρ.... Γιουβε για πάντα! ριξε μια ματιά σιην αξιολήγηση μου (για λόγους εμπιστοσύνης!!!) και αν θες πές μου να στην στείλω με κουριερ ή ξέρω γω τι.ευχαριστώ και πάλι
andreapaog328 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 όχι όχι δεν είναι για την εμπιστοσύνη...το είδα το 35%.δεν είναι αυτό.. απλά επειδή έχω καταλήξει σε ibanezοειδές που μου αρέσουν περισσότερο...
capitan Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Παιδια θα ηθελα ν γινοταν να με βοηθησετε.θελω να ξεκινησω να κανω κιθαρα τωρα.ειμαι φοιτητης ακι λεω να ξεκινησω μολισ τελειωσω με την εξεταστική μ.αυτο που θα ηθελα ειναι να μ δωσετε μερικα Links με μαθηματα και βιντεο που θα μπορουσαν να με βοηθησουν.αν και ενας φιλος μου ειπε οτι τι βιβλιο του Μπαλταζανη τησ ηλεκτρικης κιθαρας ειναι ενας πολυ καλος οδηγος.εχω πρσπαθησει και μονος να παιξω αλλα το μονο που καταφερα να βγαλω ειναι μερικα πραγματα απο το Νothing else matters των Metallica. αν ξέρεις αγγλικά www.justinguitar.com (είναι εντελώς free κ έχει και βίντεο) αλλά αν πάλι όχι υπάρχει το www.kithara.gr το οποίο όμως έχει κυρίως ταμπλαδούρες. Στην αρχή είχα πάρει κ εγώ ένα βιβλίο, το "Η Ηλεκτρική κιθάρα και η τεχνική της" του Άκη Τουρκογιώτη αρκετά καλό, αλλά τελικά δεν ασχολήθηκα πολύ μαζί του. Καλά μην απογοητεύεσαι αν δεν μπορείς να παίξεις όπως θα ήθελες, ακόμα είσαι πολύ στην αρχή. Θέλει χρόνο κ κόπο για να γίνεις καλός .
paranoid_gr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Φιλε μ σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σ.και τα 2 site π μ εδωσες ειναι καταπληκτικα και με βοηθουν πολυ(αν κ εχω βελτιωθεια απο τοτε π εκανα το post).εχω ενα προβλημα(αρκετα μεγαλο!!!!) στο να διαβασω ταμπλατουρεσ που διαφερουν απο αυτεσ π εχει το guitar pro,αλλα π θα παει θα τα καταφερω.
kostas-slash Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 μιας και λέω να πάρω μια τώρα που τελειώνω το σχολείο ήθελα να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια... - ποιά η διαφορά στους μαγνήτες? (δηλαδή 2 μονοί, 3 μονοί, 2 διπλοί, 2 διπλοί και ένας μονός, 2 μονοί και ένας διπλός) η διαφορά είναι στον ήχο,ποιούς να προτιμίσω? - μερικές κιθάρες έχουν κουμπιά πάνω (τόνος, ένταση) ενώ άλλες δεν έχουν τίποτα...γιατί αυτό? - όσον αφορά το τρέμολο...να προτιμίσω μέ ή χωρίς? κάπου διάβαζα ότι το ''μαιμού'' τρέμολο ξεκουρδίζει την κιθάρα κάθε τρείς και λίγο... - για ενισχυτή μέχρι 150-200? τί να κοιτάξω? αυτά προς το παρόν.... ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΣΕ ΣΤΥΛ SPEED METAL STRATOVARIUS , ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΠΤΗ ΤΑΣΤΙΕΡΑ, ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΙΘΑΡΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ IBANEZ RG350ΕΧ. ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 300 Ε, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΙΘΑΡΑ. ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΠΙΟ ΡΟΚ-ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ ΚΟΜΑΤΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΗΝΑ ΜΙΑ EPIPHONE LES PAUL. ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΚΙΘΑΡΕΣ Site: ΕΔΩ (ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΕΔΩ). ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΙΤΕ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ. ΤΗΝ FENDER ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑ. ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΗΤΗ ΣΟΥ ΠΡΟΤΗΝΩ MARSHALL 15W. ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΕΧΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΗΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ. ΚΟΣΤΙΖΕΙ 170-180 Ε. Ο MALMSTEEN ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΤΑΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ! ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΕ ΕΝΑΝ LINE6, ΠΟΥ Ο 15W ΚΟΣΤΙΖΕΙ 130 Ε, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟΣ ΕΝΙΣΧΗΤΗΣ. ΜΠΕΣ ΣΤΟ SITE ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΨΑΞΟΥ. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
slipknot Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Καταρχάς ο line 6 spider III ο 15άρης έχει πάει πλέον στα 98 ευρώ από thomann και όχι 130. Όσον αφορά την κιθάρα,όποιος γενικά σκέφτεται να πάρει ας ψάξει και ας καταλήξει σε κάτι που θα του αρέσει ώστε να μην το παρατήσει.Να μην πάρει πχ κάποια κιθάρα από ανάγκη,που οπτικά δεν θα του αρέσει και θα την παρατήσει.
Xthon Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 για να μην ανοίγω και εγώ άλλο θέμα θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα. Είμαι άσχετος απο κιθάρες αλλα έχω όρεξη να ασχοληθώ και θέλω μια κιθάρα κυρίως για black metal γύρω στα 200-300ευρώ.(αν βάλουμε και τον ενισχυτή μπορεί να δώσω κάτι παραπάνω) θέλω να μπορώ να παίζω κομμάτια σαν αυτά: http://www.youtube.com/watch?v=Nr8gEqVNZXU (Forest of Fog) http://www.youtube.com/watch?v=uAVKMtvGang (Burzum) τι κιθάρα και τι ενισχυτή προτείνετε? (μόνο για οικιακή χρήση θα είναι) επίσης θα ήθελα να συνδέεται με υπολογιστή. (Μπορώ να γλιτώσω τον ενισχυτή αν την συνδέσω με υπολογιστή(τουλάχιστον για αρχή) ή είναι απαραίτητος ο ενισχυτής?)
Brouskas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Παιδιά έχω μια ηλεκτρική κιθάρα B.C. rich Warlock και θέλω να βάλω πάνω Floyd Rose Tremolo και θα ήθελα να μάθω πόσο κοστίζει?(έχω 2 διπλούς) και που να έχω το swicth για τους μαγνήτες πάνω κάτω ή στη μέση??? ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
pipiris Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Το switch για τους μαγνητες θα το εχεις εκει που αρεσει πιο πολυ ο ηχος για αυτο που παιζεις, θεμα γουστου ειναι οχι πρεπει. Τωρα για floyd rose η τιμη εξαρταται απο την ποιοτητα του floyd rose που θα παρεις καθως και απο το ποσο θα σου παρει αυτος που θα το βαλει γιατι δεν ειναι και απλη διαδικασια. Αν εχεις φθηνη κιθαρα πιστευω πως δεν συμφερει να βαλεις floyd rode original ή και licensed, σαν να βαζεις νιτρο σε smart ειναι.
metalas94 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Γεια σας... μήπως μπωρεί κανείς να μου πια κιθάρα ειναι καλύτερη για αρχάριο Epiphone Les Paul Gothic ή Ibanez GRG270B συγκεκριμένα παίζω 1 χρόνο κλασική και τωρα θέλω να πάρω μια ηλεκτρική... θέλω να παίζω μεταλ αλλα και ορισμένες μπαλάντες...
paranoid_gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Γεια σας...μήπως μπωρεί κανείς να μου πια κιθάρα ειναι καλύτερη για αρχάριο Epiphone Les Paul Gothic ή Ibanez GRG270B συγκεκριμένα παίζω 1 χρόνο κλασική και τωρα θέλω να πάρω μια ηλεκτρική... θέλω να παίζω μεταλ αλλα και ορισμένες μπαλάντες... Eγω χαλαρα θα επαιρνα την lp goth ειναι παρα πολυ καιθαρα για τα λεφτα της,πολυ ελαφρια με ωραιο μανικι(εγω παντως το βρισκω ευκολοπαιχτο) και οι μαγνητες εχουν ωραια γκαζια απο καθαρα ειναι αρκετα καλη. Πιστευω οτι σε αυτο το επιπεδο τιμης η διαφορα της Epi ειναι ενα σκαλο πανω απο την Ibanez.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα