capitan Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Αυτή η ibanez έχει το original floyd rose? Όχι είναι Floyd Rose like. Original μόνο σε ακριβά μοντέλα. Παρόλαυτά δεν είχα προβλήματα, δε ξεκουρδίζεται εύκολα ούτε η γέφυρα χάνει την ισορροπία της όταν αλλάζω χορδές αλλά θέλει προσοχή. Πάντως το tremolo δεν το πολυχρησιμοποιώ. Η συγκεκριμένη έρχεται με 9άρες χορδές οπότε εάν θες πιο χοντρές θα πρέπει να στην σετάρουν κ κατάλληλα στο μαγαζί.
-WISE- Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 αν βαλει 10αρες αφου ειναι αρχαριος ισως να ειναι πολυ σκληρες.καλες οι 9αρες πιστευω
__D3mIaN__ Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 μονο μέσω internet αυτός ε? Μη κολλησεις μτ thomann, το thomann ειναι για μεγαλες αγορες και μαζικες. Δεν ειναι για μεμονομενες αγορες γιατι δε σε συμφερει στα μεταφορικα εξοδα. Παρηγγειλα ολοκληρο drum set tama μαζι με βασεις απο τον "ΤΡΙΜΗ", μου τα εφεραν στην πολη που σπουδαζω (χανια) και δε πληρωσα ουτε ενα ευρω εξοδα αποστολης... ο thomann θα σου ζητησει ομως εξοδα αποστολης... επιμενω αν κανεις online παραγγελια να προτιμησεις μαγαζι απο αθηνα, και επειδη ο αδερφος μου παιζει ηλεκτρικη κιθαρα πολυ καιρο, τα χουμε περασει αυτα πολλες φορες.. με κυριοτερο συμπερασμα οτι για 1η κιθαρα η ibanez ειναι η πιο βολικη, ανετη, υβριδικη, και ποιοτικη για τα λεφτα της... trust me. Και στο λεω αυτο γιατι η πρωτη κιθαρα του αδερφου μου ηταν η yamaha pacifica 112 (απαπαπα), και μετα πηρε την jackson rr3 (απογοητευση), πλεον καταληξε και εχοντας πια εμπειρια, εξοπλισμο και ηχο, θα παρει την Ernie Ball Music Man JP (match haedstock).... H κιθαρα! αλλα πανακριβη.
slipknot Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μην παραπληροφορείτε ! Thomann από 299 ευρώ,είναι τσάμπα τα μεταφορικά.Εδώ ο φίλος λέει να δώσει 300 μόνο για κιθάρα,οπότε δεν θα χει πρόβλημα. andreapaog328 κοίτα άφοβα από thomann,έχει μεγάλη ποικιλία,είναι έμπιστο και οι παραγγελίες συνήθως έρχονται στην ώρα τους,γρήγορα.Μην κολλάς ότι είναι online μαγαζί,με μια χρεωστική είναι ότι πρέπει.Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί Έλληνες το προτιμάνε για τις αγορές τους.Βέβαια,αν είναι να αγοράσεις κάτι από εκεί,επειδή δυστυχώς δεν θα χεις τη δυνατότητα να το τσεκάρεις,αν μπορείς βρες πρώτα την κιθάρα που θες σε κάποιο μαγαζί,πιάστην,παίξε λίγο να δεις αν σε βολεύει και μετά παρήγγειλε την,μην πάρεις γουρούνι στο σακί. Επίσης,θα λεγα να ρίξεις λεφτά στον ενισχυτή,να πάρεις έναν καλό δηλαδή γιατί αυτός είναι που θα σου μείνει για αρκετό καιρό,την κιθάρα αν τη λιώσεις στην εξάσκηση θα την αλλάξεις έτσι κι αλλιώς,άσε που μετά θα ξέρεις τι περίπου θες από ήχο κλπ και θα αποφασίζεις πιο "επαγγελματικά" για τον εξοπλισμό σου.
andreapaog328 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 υπάρχει ''στολλας'' κοντά σε εμένα οπότε νομίζω οτι θα παω να κοιτάξω τις κιθάρες απο εκεί... edit: βρήκα και αυτήν την ESP. Καλή φαίνεται...βέβαια πάει παραπάνω
-WISE- Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 ρε παιδες για να μην ανοιγω νεο 8ρεντ μπορειτε να μου προτεινεται εναν 20αρη ενισχυτη...αρκετα οικονομικο που εχει και κανα κολπακι πανω.τωρα απο μαρκα δεν εχω προβλημα.κανας μαρσαλ θα μαρεσε αλλα και καποιος πιο μουφτικος δεν με πειραζει!επισης και μεταχειρισμενο δεχομαστε καθως δεν παιζουν πολλα φραγκα!!
alexisgt Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Για κιθάρες δες αυτές εδώ... Πιστεύω είναι καλύτερες απ' την squier που έχεις postάρει στην πρώτη σελίδα. FENDER SQUIER DELUXE STRATOCASTER PWM FENDER SQUIER DELUXE HOT RAIL STRAT O και για ενισχυτή προτείνω: roland cube30x blackheart little giant υπάρχουν πολλές επιλογές βέβαια ακόμα... ψάξε στο thomann λιγάκι... (όσον αφορά το κατάστημα είναι εγγύηση..)
-WISE- Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 alexisgt θενκς.σκεφτομαι και γω να αλλαξω κι8αρα.μεχρι κανα 450αρι ξερω γω.παρολο που ξερουμε τι εστι φεντερ,απο σχεδιο και χρωμα δεν με ενθουσιασαν.8α ηθελα καμια ιμπανεζ αμα ηξερες να μου προτεινεις.πως χειριζεσαι ρε συ το thomann? οι ενισχυτες σε καλη τιμουλα βλεπω.αν και θελω 20αρη εγω..
-WISE- Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 αυτη πως σας φαινεται? http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?cPath=1_11_1106&products_id=4993
slash7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 @andreapaog328 Για μενα οι Ibanez σε σχεση με τις ESP, νομιζω και με βαση τα γουστα μου πανω απο ολα οτι οι ESP ειναι καλυτερες. Βεβαια εγω ειμαι gibsonακιας αλλα λογω των τιμων τους εχω μεινει στις epiphone. Με την εννοια ειναι κυριως τα γουστα και τα ακουσματα του καθενος αρα μην τα παιρνεις 100% και το χω κριμα στο λαιμο μου.. Πιστευω οτι η εσπ που βρηκες ειναι καλη..! Οσο για τον ενισχυτη.. Μην αγχωνεσαι.. Κι εγω με 15αρη αρχισα κι ηταν κυριλε, για αρχη. Εμενα μου αρεσουν οι marshall κι οι line6 σε πιο προσιτες τιμες για αρχη. @|WISE| Ειδες φιλε, κι εδω τα λεμε! Οπως ειπα και πιο πανω επειδη ειμαι κατοχος epiphone κι αλλης μια στο παρελθον εχω να πω καποια πραγματα. Η πρωτη μου ηταν μια φθηνη, την ειχα παρει 300. Η καινουργια μου ηταν κοντα στα 800. Αυτο που καταλαβα ειναι οτι η διαφορα μεταξυ τους ειναι τεραστια. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι για να παρεις καλη epiphone πρεπει να δωσεις πανω απο 400, χαλαρα Κατ εμε παντα. Αυτο ηταν ενημερωτικο γιατι ειδα οτι στραφηκες σε κιθαρα της εταιριας αυτης. Αμα ημουν στην θεση σου θα κοιταγα μια στα ιδια περιπου λεφτα αλλα οχι goth. Δεν εχω ακουσει και τοσο καλα λογια, περα παο το γεγονος που προσωπικα δεν μου πολυ αρεσει ολη αυτη η μαυριλα, χανεται η ομορφια των lp ετσι. Τσεκαρε http://www.thomann.de/gr/epiphone_les_paul_standard_honeyburst.htm Οπως αμα ψαξεις σε τετοια τιμη θα βρεις αρκετες οι οποιες ειναι καλες. Επισης http://www.thomann.de/gr/epiphone_les_paul_ultra_ii_me.htm Λιγο πιο ακριβη αλλα....) Οσο για το πως το χειριζεσαι το site δεν ειναι δυσκολο. Υπαρχει μαλιστα ελληνας αντιπροσωπος με τον οποιο μπορεις να επικοινωνησεις. Αμα θες περισσοτερες πληροφοριες για τον κυριο που σου λεω στειλε μου πμ να σου πω..
-WISE- Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 βασικα αμα καταληξω σε μια απο τις επιφον που μου λες 8α σε χρειαστω γιαυτο εχε το νου σου! κοιτα εμενα θα μαρεσε να επαιρνα ιμπανεζ.αλλα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και lp δεν θα με χαλουσαν ...αλλα απο,τι καταλαβες γυρω στα 400-450 ε...ειδικα αν σπρωξω αυτη που εχω τωρα κανα 150αρι 8αμαι και πιο χαλαρος,οποτε αν εχεις κανενα που ψαχνει πες μου να σου πω.ειναι σε αρκετα καλη κατασταση και τις εκανα και ενα γενικο σερβις πριν κανα μηνα. ρε συ παντως με τις επιφον (μπορει να μην μαρεσουν τοσο πολυ αυτα τα χρωματακια αλλα)καυλωνεις στη συγκριση οτι μπορεις να παιξεις σαν τον σλας ξερω γω...χχεχε!
andreapaog328 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 edit: βρήκα και αυτήν την ESP. Καλή φαίνεται...βέβαια πάει παραπάνω η ίδια κιθάρα στο thoman... -120? wtf?
slash7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 η ίδια κιθάρα στο thoman... -120? wtf? Kοιτα φιλε μου.. Στην Ελλαδα ετσι ειναι, ημαστε πιο ακριβοι, και για να ακριβολογουμε κι ο thomann εχει πιο φθηνες τις κιθαρες..! Wise αμα βρω κατι θα σου πω.. Ναι ρε φιλε, ετσι και μονο που το σκεφτεσαι αυτοι οι δυο τωρα πια εχουν γινει ενα.. Κι εγω αγρια πορωση με σλας. Ακομα και την επιφον του πηρα, αυτη που σου ελεγα με τα 800.
slipknot Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Γι αυτό πρότεινα thomann,σε αρκετές κιθάρες η διαφορά στην τιμή είναι τεράστια.Το ίδιο ισχύει και για ενισχυτές.
paranoid_gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Παιδια θα ηθελα ν γινοταν να με βοηθησετε.θελω να ξεκινησω να κανω κιθαρα τωρα.ειμαι φοιτητης ακι λεω να ξεκινησω μολισ τελειωσω με την εξεταστική μ.αυτο που θα ηθελα ειναι να μ δωσετε μερικα Links με μαθηματα και βιντεο που θα μπορουσαν να με βοηθησουν.αν και ενας φιλος μου ειπε οτι τι βιβλιο του Μπαλταζανη τησ ηλεκτρικης κιθαρας ειναι ενας πολυ καλος οδηγος.εχω πρσπαθησει και μονος να παιξω αλλα το μονο που καταφερα να βγαλω ειναι μερικα πραγματα απο το Νothing else matters των Metallica.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα