Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν , θέλω να αγοράσω κιθάρα ... το θέμα είναι ένα ... ότι είμαι τελείως άσχετος :lol:... θα είναι η πρώτη κιθάρα που θα πάρω ... ότι έχω παίξει , το έχω παίξει σε φίλο ... τέλος πάντων να μπω στο θέμα... θέλω να σας ζητήσω μια ιστοσελίδα από την οποια θα μπορώ να μάθω κάποιες πληροφορίες για την κιθάρα η ακόμα και νοτες , κομμάτια(κατα προτίμηση ελλινικη ιστοσελιδα... αν και ειναι δυσκολο :fear:!) ... δηλαδή όλα είναι δεκτά ... θέλω να δω αν θα μπορώ να τα βγάλω πέρα ... μην την πάρω και την παρατήσω στην άκρη!ακόμα κάποιες οικονομικές κιθάρες είναι δεκτες ... (κατά προτίμηση σετάκια :-)) :-)

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καταρχάς να κάνεις αναζήτηση πριν ανοίξεις καινούργιο θέμα. Αυτό που ρωτάς έχει απαντηθεί ήδη σε 2 θέματα (εδώ και εδώ).

Όσον αφορά στο ποια κιθάρα να πάρεις, αν δεν μας πεις τί παίζεις, πόσα χρήματα διαθέτεις και πόσο μακρυά σκοπεύεις να φτάσεις δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε καθόλου. Σίγουρα πάντως μην πάρεις σετ κιθάρας-ενισχυτή, καθότι όλα είναι μπαχατέλες και με τα λεφτά που κάνουν αυτά τα σετάκια συμφέρει να κοιτάξεις μόνο για μεταχειρισμένα.

Δημοσ.

λοιπον , ας αρχισουμε απο τα θεματα που μου εδωσες .. φυσικα και εψαξα .. και μπορω να σου πω οτι ο ενας θελει κιθαρα και θα δωσει 500 + ευρω ενω εγω λεω κατι οικονομικο και η αλλη θελη μαθηματα για ακουστικη ... οσο για την κιθαρα εχω παρατηρησει setakia μεχρι και 100 ευρω! .. θελω να παιζω rockakia / metal ...το ποσο μακρια θα φτασω δεν γνωριζω γι αυτο θελω κατι οικονομικο! οσο για τα μαθηματα ειδα λιγο youtube αλλα μονο 2 απο τα 10 video καταλαβα :P! .. ενα που ελεγε τα μερη της κιθαρας και πως να ρυθμιζεις καποια πραγματακια και ενα αλλο που σου εδειχνε κατι βασικουσ ρυθμους ... τελος παντων περιμενω τη βοηθεια σου και ολων σας :lol:

Δημοσ.
θα ηθελα τν γνωμη σας για να παρω ηλεκτρικη κιθαρα......πειτε μου καποιες....εχω 7 χρονια που παιζω κιθαρα κ αποφασισα να αρχισω....περιμενω απαντηση

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:58 ----------

ροκ αλλα κ πιο ηπια κομματια......

Αν δεν μας πεις πόσα χρήματα δίνεις για αγορά κιθάρας, καθώς και το τί (θέλεις να) παίζεις, αλλά και με ποιες κιθάρες έχεις ήδη εμπειρία δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανένας. Επίσης, τί εννοείς ακριβώς λέγοντας "εχω 7 χρονια που παιζω κιθαρα κ αποφασισα να αρχισω";

Δημοσ.

thanocaster ,εγω οπως σου ειπα θελω κατι οικονομικο! τοαν σου λεω κατι οικονομικο δν εννοω ουτε 300 ευρω , ουτε ομως και 80! θελω κατι να κοιμενετε απο 100-200 αν γινετε φυσικα ...! αλλα οπως ξαναλεω ολες οι προτασεις ειναι δεκτες!:-)

Δημοσ.

δεν ξερω :-) ...αμα υπαρχει κατι καλο με ενυσχιτη γτ οχι!? αμα δεν υπαρχει 100-200 η κιθαρα .. ενας ενυσχητης 25W ποσο μπορει να κανει !?:-)

Δημοσ.

Mε τοσα χρηματα να παρεις κατι καλο ξεχνα το.

Θα παρεις κατι που θα το λιωσεις και μολις αρχισεις και μαθαινεις χτυπας κατι καλυτερο γιατι στην τελικη μπορει να βαρεθεις και να σου μεινει στο χερι.

Παρε καυσοξυλο και λιωστο.

Κατι που στην αρχη θα σε βοηθησει αρκετα ειναι το προγραμμα guitar pro

Δημοσ.

οτι θα παρω κατι φθηνο εννοειτε ... δεν το ρωταμε αυτο ... το guitar pro τι ειναι? παω να ψαξω google αλλα αν μπορεις βαλε και εσυ περετερω πληροφοριες :D!

Δημοσ.
οτι θα παρω κατι φθηνο εννοειτε ... δεν το ρωταμε αυτο ... το guitar pro τι ειναι? παω να ψαξω google αλλα αν μπορεις βαλε και εσυ περετερω πληροφοριες :D!

Eιναι προγραμματακι που περνας μεσα τραγουδια με μορφη μιντι και σου δειχνει καθε στιγμ ποιες νοτες παιζει σε ολα τα οργανα.

Το ντεμο του θα το βρεις εδω http://www.guitar-pro.com

Ο,τι πρεπει για πρωταρη και οχι μονο

Δημοσ.
ευχαριστω πολυ! :-):-) ... αλλα ακομη δεν εχω ουτε κιθαρα .. ουτε καλα ξερω της νοτες :lol:

Το προγραμμα αυτο περα απο τις νοτε σου δειχνει ποια χορδη και ποιο ταστο να χτυπας.Ταμπλατουρα δηλαδη.

Τωρα για κιθαρα κοιτα την Εpiphone Gothic που για τα λεφτα που θες πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσες να αγορασεις

Δημοσ.
οκ θα την κοιταξω ... ty και παλι! :lol:

ναι κοιτα λιγο εδω ... πια απο ολες ειανι αυτη που μου προτονεις :D?

Με κάτω από 200 ευρώ μπορείς να πάρεις κάτι από αυτά:

http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=75&Product=42818

http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=75&Product=53845

αν και θα σου πρότεινα να μαζέψεις μερικά χρήματα παραπάνω και να πάρεις κάτι από αυτά:

http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=75&Product=7855

http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=75&Product=95399

όχι για κανένα άλλο λόγο,αλλά γιατί ένα αξιοπρεπές όργανο θα σε βοηθήσει να μάθεις γρηγορότερα,να παίξεις καλύτερα και θα το χαρείς και περισσότερο,ειδικά αν δεν έχεις να ασχολείσαι κάθε τρείς και λίγο με το αν σου χάλασε το κλειδί,ξεβιδώθηκε το jack,έφυγε το τρέμολο και τόσα άλλα που έχω ακούσει κατά καιρούς όσον αφορά τις "πολύ φτηνές" κιθάρες.

Τον Νάκα τον παρέθεσα μόνο και μόνο γιατί οι φτηνές κιθάρες που φέρνει είναι αξιοπρεπείς για τα λεφτά τους.Για ενισχυτή δεν χρειάζεσαι τίποτα το ιδιαίτερο για αρχή,ακόμα και ένας των 10watt σου φτάνει,όπως αυτός:

http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=75&Product=4959

Πάρε ένα φίλο σου που ασχολείται και κάντε μια βόλτα στα κιθαρομάγαζα για αρχή.Αυτό που σου φαίνεται καλό σε μια σελίδα στο Internet μπορεί τελικά να μη σε βολεύει στο χέρι,ή πάνω σου.Μόνο έτσι θα μπορέσεις να πάρεις μια ιδέα,έστω κι αν είσαι άσχετος.

Δημοσ.

Oργανο απο το Νακα ουτε για πλακα...

Περα του οτι ειναι φαρμακειο...dean???

Γιατι Dean και οχι Epiphone?(Εpiphone Θυγατρικη της Gibson)

οι Γκοθικ στο παιξιμο ειναι απιστευτες και για εναν καλο κιθαριστα.

Τεσπα ψαξτο και παρε οτι βολευει τα χερια σου

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:29 ----------

οκ θα την κοιταξω ... ty και παλι! :lol:

ναι κοιτα λιγο εδω ... πια απο ολες ειανι αυτη που μου προτονεις :D?

Αυτη που σου αρεσει σαν εμφανιση και ταιριαζει στη τσεπη σου.

Καλο θα ηταν να μην εχει φλουντ ροουζ για αρχη για να μη σου ξεκουρδιζει συνεχεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...