Προς το περιεχόμενο

Paypal , αγορες και καρτες

gsmeros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειας σας παιδια.

θελω να ρωτησω το εξης.

θελω μια καρτα την οποια να χρησιμοποιω ως εξης :

.για αγορες paypal , ebay κτλ...

.για gambling , bwin , pokerstars κτλ...

.αγορες online (κτλ?)

οχι πιστωτικη , κατι σαν προπληρωμενη , να εχω ενα ποσο μεσα και να το χρησιμοποιω.

κατι ειχα διαβασει για καρτα της κυπρου.

τελος θελω ρωτησω τι ακριβως πρεπει να εχω μαζι μου.

ειμαι φοιτητης και δεν εχω ΑΦΜ , πρεπει να βγαλω , ετσι?

Δημοσ.

Εγώ έχω ανοίξει λογαριασμό ταμιευτηρίου στην Πειραιώς. Έχω πάρει την κάρτα τους και έχω ενεργοποιήσει το Web Banking. Και με Paypal την χρησιμοποιώ και online αγορές κάνω. Όποτε αδειάζει πηγαίνω με την κάρτα και καταθέτω περίπου 50? στο ATM και την επόμενη το απόγευμα είναι διαθέσιμα χωρίς χρέωση. Μπορείς να πληρώνεις και λογαριασμούς online έτσι.

Για να ανοίξεις λογαριασμό χρειάζεσαι ΑΦΜ και το web banking κοστίζει 15 ή 18 ? η ενεργοποίηση αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

πηγα πειραιως και ανοιξα ενα λογοριασμο ταμιευτηριου.

ειπα οτι το θελω για ιντερνετ και μου εδωσε μια winbank.

και για το ιντερνετ ενα πακετο webuy.

οποτε τωρα παω στο paypal.com για να κανω account?

Δημοσ.

φίλε μου πολυ απλό θα πας να βγαλεις μια προπληρωμένη από όποια τραπεζα θέλεις δεν χρειάζεται να έχεις λογαριασμό σε αυτούς και θα τη χρησιμοποιείς ακόμα και σε εστιατόρια αγορές ρούχων και οτιδηποτε θες. την βγάζεις και όταν σου τελειώσουν τα λεφτά που έχεις μέσα πας σε ενα ταμείο της τραπεζας που την εβγαλες και βαζεις. επίσης μπορείς να κάνεις και μια αίτητση να σου βγάλουν PIN και να μπορείς να κάνεις και ανάλαψη από ATM σε περίπτωση που βρεθείς κάπου και σου χρειάζονται μετρητά. Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

Άλλη λύση είναι και η paysafecard (http://www.paysafecard.com)η οποία δεν είναι κάρτα από τράπεζα.Την παίρνεις από ψιλικατσίδικα (συνήθως) τα οποία την βγάζουν απο τα μηχανάκια που έχουν για κάρτες ομιλίας vodafone κτλ. Όποιος ενδιαφέρεται μπαίνει στο site πληκτρολογεί την διευθυνσή τού σπιτιού ή της δουλειάς του και εμφανίζεται ένας χάρτης της περιοχής του με σημειωμένα τα σημεία πώλησης της κάρτας. Η paysafecard διατίθετε σε ονομαστικές αξίες των 10, 25, 50 και 100 ευρώ. Εγώ την χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια δίχως πρόβλημα για αγορές προιόντων και σε sites στοιχήματος.

Δημοσ.

Εμένα μου έχει τύχει σε online κατάστημα να μην δέχονται την webuy που είναι προπληρωμένη αλλά δέχτηκαν μία χαρά την χρεωστική. Χρεωστική είναι η κάρτα του ΑΤΜ. Εννοείται ότι το μαγαζί το έψαξα αν είναι αξιόπιστο αλλά έτσι και αλλιώς θα έχανα το πολύ 30? που είχα στο λογαριασμό. Επίσης η χρεωστική που περιέγραψα μπορεί να γεμίσει ανά πάσα στιγμή με μία κατάθεση στο ΑΤΜ και χωρίς χρέωση.

@gsmeros. Μία χαρά είναι η κάρτα. Απλά να ξέρεις ότι κάθε φόρτιση και αποφόρτιση της webuy από winbank χρεώνεται νομίζω 2?. Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις την κάρτα του ATM. Μόνο φρόντισε να έχεις μικρά ποσά μέσα.

Δημοσ.

νομιζω οτι της κυπρου ειναι οτι καλυτερο για τετοια δουλεια.

εγω βεβαια οταν ημουν αγγλια χρησιμοποιουσα και τη χρεωστικη μου ακομα χωρις ποτε να εχω προβλημα κλοπης κτλ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...