Προς το περιεχόμενο

Σχετικα με Blog

jodi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aρχικα την καλησπερα μου σε ολους τους χρηστες της κοινοτητας. Ο τιτλος στο topic μου ειναι λιγο γενικος, αλλα το κεντρικο θεμα παραμενει η ιδεα Blog. Θελω σιγα σιγα να ανοιξω ενα δικο μου blog, το θεμα ειναι το εξης...υπαρχουν τοσες υπηρεσιες στο internet που σου προσφερουν την δυνατοτητα αυτη και δεν ξερεις τι να διαλεξεις.

Ποια ειναι η γνωμη σας και η αποψη σας για καποιν που θελει να ξεκινησει ενα blog. Ποια υπηρεσια θα του προτεινατε?

Θα περιμενω σχολια και προτασεις σας ωστε να μπορεσουμε ολοι μας να εχουμε μια καλη και αντικειμενικη εικονα. Προκαταβολικα ευχαριστω οσους θελησουν να καταθεσουν καποιο σχολιο. :-)

(νομιζω πως ενα topic σαν το συγκεκριμενο ειναι καλο να υπαρχει σε μια κοινοτητα με τοσους χρηστες καθημερινα! δυναμη μας η δυνατοτητα να επικοινωνουμε και να ανταλλασουμε αποψεις)

Δημοσ.

οπως λές υπάρχουν πολλές επιλογές αλλα κυριαρχουν 2

wordpress και blogspot.

Η δική μου πρόταση είναι wordpress για πολλούς και διάφορους λόγους.

ψάξε εδω θέματα wordpress vs blogspot Και θα βρέις πολλούς απο αυτούς τους λόγους

Δημοσ.

Προσωπικά, θα σου έλεγα να ρίξεις μια ματιά στο τι δίνει το www.nooblogs.gr. Σου δίνει πολλές δυνατότητες και είναι στο γνωστό κι εύκολο περιβάλλον wordpress. Άσε που ανακοίνωσαν δώρα για τα καλύτερα blogs.

Δημοσ.

Νομιζω πως το http://www.nooblogs.gr αποτελει μια πολυ καλη λυση (με βαση μια γρηγορη ματια που εριξα). Θα το ψαξω καλυτερα και μολις μπω στην υπηρεσια θα καταθεσω σχολια και αποψεις. Χρηστες SPchief & bobosss σας ευχαριστω για την ανταποκριση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...