Pantelis51 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Εδώ και περίπου ένα μήνα άρχισα ένα νέο Project για δυναμικό ηλεκτρονικό κατάστημα θέλοντας να περιπλέξω τις σπουδές μου πάνω σε προγραμματισμό και marketing… Για τη κατασκευή του λοιπόν, πέρασα και από το στάδιο της «μελέτης προηγούμενων τεχνολογιών» όπου εκεί άρχισα να αναζητώ διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα της Ελλάδας αφενός για να σημειώσω τη τεχνολογική εξέλιξη έως τώρα και αφετέρου για να φτιάξω κάτι το μοναδικό που δεν υπάρχει πουθενά αλλού, όπως έκανα και με τα RTM-51. Προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα το εξής: Τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα αν όχι όλα που “κατασκευάζονται” στην Ελλάδα είναι μια «τροποποίηση» του γνωστού Oscommerce. Επίσης μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε πως πολλές επαγγελματικές εταιρείες τα κοστολογούνε προς 3.000 ευρώ, για μια δουλειά όχι και τόσο δική τους… που τους χρεώνει στη πραγματικότητα το πολύ 16 εργατοώρες κι αυτό για τη δημιουργία 3 κοινών γραφικών και προσθήκη του δικού τους Copyright(!) αφού φυσικά αφαιρέσουνε πρώτα το γνήσιο. Γιατί δεν φτιάχνουν κάτι δικό τους ώστε να κλονοποιούν αυτό; Γιατί αυτή η υπέρ κοστολόγηση; Γνωρίζουν οι πελάτες τους τον κίνδυνο που διατρέχουν μιας και που αν εντοπίσει κάποιος hacker ένα τρόπο να διεισδύσει σε ένα, αυτομάτως μπορεί να βλάψει και όλα τα υπόλοιπα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.