Προς το περιεχόμενο

Μακ προ και καρτες γραφικων

louiscy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Xέρετε παιδιά.

σε λίγες μέρες θα έχω ένα mac προ 2.66 dual ξέων 5150

η απορία μου είναι η εξής.

μπορώ να βάλω οποια δήποτε κάρτα γραφικών η μπαίνουν μονο ειδικά βερσιόν για μακ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Xέρετε παιδιά.

σε λίγες μέρες θα έχω ένα mac προ 2.66 dual ξέων 5150

η απορία μου είναι η εξής.

μπορώ να βάλω οποια δήποτε κάρτα γραφικών η μπαίνουν μονο ειδικά βερσιόν για μακ?

Mπαίνουν μονο ειδικες εκδοσεις για μακ ...

Τι καρτα εχει και θες να την αλλαξεις ?

Δεν εχουν καμια σχεση οι επιδοσεις με τα Pc και Win.

Πολυ καλες καρτες θελεις μονο για πολυ δυνατα 3d προγραμματα και απαιτητικη χρηση.

Πολυ καλες καρτες θελεις μονο για πολυ δυνατα 3d προγραμματα και απαιτητικη χρηση.

Πραγματι στο mac os x , τα 3d παιχνιδια ειναι λιγο πιο αργα απο οτι σε windows .

(για ιδιο μηχανημα με ιδια καρτα γραφικων,πχ εναν mac pro που να εμπαινε σε windows με bootcamp)

μιλάει για maya 3d

όπως είπε και ο charoui μιλάω για maya 2008 και archicad και διερωτώμαι αν δοκιμάσω να βάλω 3d card κανονικού pc αν θα την αναγνωρίσει

όπως είπε και ο charoui μιλάω για maya 2008 και archicad και διερωτώμαι αν δοκιμάσω να βάλω 3d card κανονικού pc αν θα την αναγνωρίσει

Στο mac os x δεν θα την αναγνωρισει, στα windows μεσω bootcamp θα την αναγνωρισει.

Οποτε πας υποχρεωτικα για επισημη εκδοση καρτας γραφικων απο την apple.(με τσιμπημενη τιμη)

σωστος.(οσον αφορα το μακρυα απο τα windows)Εγω ειχα αγορασει εναν μεταχειρισμενο απο παλικαρι που ασχολουνταν με κομικ με τα εξης χαρακτηριστικα / G5 2.0GHz Dual-Core, 1.5GB memory (3x512 PC2-4200U-444), GeForce 6600LE 128MB VRAM, WDC WD1600JS-41MVB1

Οσον αφορα λοιπν την επεξεργασια photo η animation κλπ πιστευω πως εκτος απο την καρτα γραφικων παιζει μεγαλο ρολο η μνημη οποτε κοιτα να βαλεις 2g η παραπανω και καρτα αναγκαστικα οτι σου δινει η apple (φυσικα και για λογους ασυμβατοτητας κλπ) Κοιτα εδω http://www.apple.com/macpro/technology/graphics.html και βρες τι επιλογες απο αυτες που σου δινονται ανταποκρινονται στις αναγκες σου.Εγω θα σου προτεινα τη 2600xt

και γω για αυτή σκέφτομαι.

τώρα έχω gforce 7600.καλή είναι αλλα χρειάζομαι κάτι παραπάνω.

ευχαριστώ για τα reply

Δεν νομιζω οτι η 2600xt ειναι αισθητα πιο γρηγορη απο την 7600gt.(ειδικα σε opengl)

Για πραγματικη αναβαθμιση-αισθητη διαφορα και με το ματι ,καλυτερα να πας σε 8800gt ή την ati 3870 που θα βγει σε λιγο και για mac pro.

από το macbook στο mac προ θα δει τόση διαφορα που θα ξεχάσει και τις κάρτες και όλα..

Ε αν ειναι ετσι, οι διαφορες θα βγαζουν ματια!

το αστείο είναι ότι οι άνθρωποι που μου ανέθεσαν το project είναι ευχαριστημένοι ακόμα και με το rendering που κάνω με το macbook.μιλάμε για μια onboard 64ra κάρτα:)

σκέψου τι θα γίνει όταν θα δουν το rendering με το προ:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...