Προς το περιεχόμενο

Ανάκτηση αρχείων

babisbam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χριστός Ανέστη.λοιπον εκανα format και ο χαζός ειχα συνδεδεμενο τον εξωτερικο σκληρο δισκο στον υπολογιστη και αθελα μου πατησα delete partition και στον εξωτερικο.οταν τελειωσε το format εβαλα τον σκληρο και δεν μου ανοιγει.μου λεει οτι το format δεν εχει γινει ακομα και με ρωταει αν θελω να το κανω..παρολα αυτα δεν μου ανοιγει. μην μου πειτε οτι εχασα ολα τα αρχεια μου? τι να κανω???

Δημοσ.

Να χρησιμοποιήσεις ένα πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων (GetDataBack χρησιμοποιώ εγώ) και να προσπαθήσεις με αυτό να πάρεις ό,τι μπορείς από τον εξωτερικό δίσκο.

Δημοσ.
Να χρησιμοποιήσεις ένα πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων (GetDataBack χρησιμοποιώ εγώ) και να προσπαθήσεις με αυτό να πάρεις ό,τι μπορείς από τον εξωτερικό δίσκο.

χρησιμοποιησα το getdataback το οποιο εκανε scan πολλες ωρες και μολις εφτασε στο step 4 δεν μπορουσε να συνεχισει γιατι ηταν αδεια τα 2 κουτια που υποτιθεται οτι θα ειχε καποια αρχεια. γιατι εγινε αυτο? παντως τα αρχεια μου δεν πρεπει να εχουν χαθει αφου μολις κανω διπλο κλικ στον εξ.σκληρο μου λεει disk is not formatted.ελπιζω δηλαδη...

παρακληση σε οποιον μπορει να βοηθησει γιατι το προβλημα μου ειναι μεγαλο

Δημοσ.

Δοκίμασε τότε το εξής: κάνε quick format (όχι full) ώστε να σβηστεί μόνο το TOC (Table of contents) του δίσκου και στη συνέχεια ξανά ανάκτηση.

Επίσης καλό είναι να δοκιμάσεις και 2-3 άλλα προγράμματα ανάκτησης αν δεις ότι δεν γίνεται κάτι με το πρώτο.

Δημοσ.
Δοκίμασε τότε το εξής: κάνε quick format (όχι full) ώστε να σβηστεί μόνο το TOC (Table of contents) του δίσκου και στη συνέχεια ξανά ανάκτηση.

Επίσης καλό είναι να δοκιμάσεις και 2-3 άλλα προγράμματα ανάκτησης αν δεις ότι δεν γίνεται κάτι με το πρώτο.

quick format γινεται οπως το κανονικο format ετσι δεν ειναι?απλα θα παω στην επιλογη quick format. μπορεις να μου πεις κανενα αλλο προγραμμα ανακτησης αρχειων?

Δημοσ.

Ναι, θα επιλέξεις quick format (διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα και τα αρχεία μένουν άθικτα).

Άλλα προγράμματα είναι το File Scavenger, Recover My Files, EasyRecover Pro κτλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...