Προς το περιεχόμενο

ipod nano πρόβλημα με ήχο στο video

kety

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλό μήνα!

Έχω πρόβλημα με το ipod nano που πήρα από Αμερική, περνάω τα video αλλά δεν έχω ήχο! στα mp3 παίζει κανονικά τον ήχο! κοίταξα στο troubleshooting στο manual και δεν έχει αυτή την περίπτωση!

Ξέρει κάποιος τι δεν κάνς καλά ή τι θάπρεπε να κάνω:

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εγώ αυτό το πρόβλημα το είχα όταν έκανε την μετατροπή το Itunes από .avi να σου πω την αλήθεια βρήκα ένα πρόγραμμα που κατέβαζα βίντεος από youtube και είχε μετατροπέα σε ότι format ήθελα ακόμα και για ipod. Όταν τα έβαζα έτοιμα στη Library κανένα πρόβλημα με ήχο...Τώρα μπορεί και να μην έψαξα και τις ρυθμίσεις αλλά την δουλειά μου την έκανα πλαγίως... :P

Δημοσ.

Σευχαριστω πολυ

Προσπαθω να βρω και αλλο τροπο για καθε τυπου αρχειο... μολις τα καταφερω θα στο πω! Και παλι ευχαριστω

Δημοσ.
Εγώ αυτό το πρόβλημα το είχα όταν έκανε την μετατροπή το Itunes από .avi να σου πω την αλήθεια βρήκα ένα πρόγραμμα που κατέβαζα βίντεος από youtube και είχε μετατροπέα σε ότι format ήθελα ακόμα και για ipod. Όταν τα έβαζα έτοιμα στη Library κανένα πρόβλημα με ήχο...Τώρα μπορεί και να μην έψαξα και τις ρυθμίσεις αλλά την δουλειά μου την έκανα πλαγίως... :P

WinAVI MP4 Converter

Τελικά με αυτό το πρόγραμμα έκανα όλα τα AVI σε iPod converted!

Αν δεν έχεις βρει κάτι δοκίμασέ το! Ευχαριστώ και καλή επιτυχία

Δημοσ.
δες λιγο και αυτο: videora ipod converter

Καλή μέρα κι ευχαριστώ πολύ, όμως είχα ήδη κατεβάσει το WinAVI MP4 Converter και έκανα την μετατροπή. Πάντως και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια.... είναι μεγάλη υπόθεση για μένα να ξέρω ότι δεν είμαι μόνη μου με τα προβλήματα που αντιμετωπίζω λόγω της άγνοιάς μου!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...