Προς το περιεχόμενο

geforce 8600 gt

georg123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Είμαι νέος στους Η/Υ κ έχω ένα πρόβλημα (που μάλλον είναι χαζό) με τα drivers της κάρτας γραφικών μου. Πήρα καινούργιο laptop με vista και θέλησα να χωρίσω το σκληρό σε τόμους. Όλα καλά μέχρι εκεί, έκανα κ εγκατάσταση των windows, όμως δεν μπορώ να εγκαταστήσω τα drivers. Ειδικότερα, γίνεται εγκατάσταση στο driver της nvidia για την κάρτα, αλλά δν γίνεται εγκατάσταση σ κάποια άλλα drivers, όπως π.χ. Wow video/audio, smart battery, smart watch dog, smart tracing, όλα της Compal. Συγκεκριμένα, στην αρχή έχει ένα παράθυρο που γράφει preparing to install κ μετά από λίγο γράφει welcome to installshield wizard. Όμως όταν πατάω next κ βγάζει μια μπάρα για να αρχίσει η εγκατάσταση μου γράφει: error 1324 the path G???? contains an invalid character και αμέσως μετά error 1603 fatal.

Kαι τελικά δεν εντοπίζει ο υπολογιστής την κάρτα γραφικών κ δν μπορώ να την λειτουργήσω.

Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι κάτι φοβερό, αλλά οφείλεται μάλλον στο ότι εγώ δν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει....

Ευχαριστώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...