bibibo Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 ακριβώς και γώ επειδή δεν τους γνωρίζω δεν τα πέρνω και κατάκαρδα
bibibo Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 με έκανες να αισθάνομαι και τύψεις τώρα γιάυτο που είπα... ειναι όμως γεγονός ότι οι καταχρήσεις εσάς τους άνδρες που δεν φοράτε και make up σας πειράζουν λίγο... ποιό ήταν το θέμα? αν ναι, να της μιλήσεις να της μιλήσεις, να της πείς: "θυμάσαι που ήμασταν μικροί και παίζαμε γυμνοί στις θάλασσες και στις παραλίες, τι ωραία που ήταν να το ξανακάνουμε καμια φορά" @ (δεν θυμάμαι πώς τον λένε αλλά έχει μια αλεπου που πηδάει για φωτογραφία) δεν περιμένω να ξεκαρδιστείς στα γέλια απλά λέω καμια βλακία να περάσει η ώρα
aledjo Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! (μιας και μιλαμε για ομορφες γυναικες και το τοπικ αυτο θα κλειδωθει....) περασα σημερα απο το μεγα-πανηγυρι στη Ν.Φιλαδελφεια που γινεται καθε χρονο και περιμενα να δω τιποτα το αξιολογο αλλα @@@@ αν ειναι δυνατον! καποτε πηγενα για βολτα και εβλεπα ωραιες γυναικες. φετος ΔΕ βλεποταν καμια! κριμα και ειχα ορεξη σημερα.... μηνυμα προς γυναικες: περιποιήστε τον εαυτο σας! εσεις εισαστε ο ωραιο φυλο...
joef_gr Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 δεν ξερω αν θα κλειδωθεί η οχι το τοπικ(εξαλου γιατι να κλειδωθεί στο μπλα μπλα το εκανε ο ανθρωπος,τεσπα) θα απαντησω στον τιτλο του θεματος, και ναι μου εχει συμβει. νομιζω 5 μηνες πριν, ειχα παει ταξιδι στα τρικαλα, γυρισα αθηνα παρασκευη πρωι δεν ειχα κοιμηθει απο τεταρτη βραδυ. βλεπω ενα φιλο μου το απογευμα, κανουμε ενα τσιγαρο και λεω να παω σπιτι να βαλλω ενα dvd που πηρα με τους zeppelin μεχρι να κοιμηθω. ηταν 7 το απογευμα περιπου,βαζω το dvd βλεπω εκει τον page επαιζε εγω ημουν σαν ψαρι,απλα επαιρνα αναπνοες και μηδενικες κινησεις και χτυπαει το κουδουνι. λεω θα ξεχασαν τα κλειδια παω να ανοιξω και παω να κοιμηθω μια και καλη. παω ανοιγω βλεπω μια κοπελα πανεμορφη, λεω η κανας πλασιε η ο θεος υπαρχει και καλυτερα να αρχίσω προσευχες γιατι εστειλε αγγελο να με μαζεψει! τελικα ηταν γειτόνισά που ειχε παει στην ιταλια οταν ημουν 14! και ειχα να την δω απο τοτε. μου λεει ηρθα ελλαδα για χριστουγεννα πετυχα την μανα σου απο κατω και μου ειπε οτι εισαι πανω και ανεβηκα να σε δω. τελικα οντως έρχονται ολα απο εκει που δεν το περιμενεις! για αυτο και εγω οποτε βαζω τωρα dvd ακομα και 2 το βραδυ φοραω την dolce την μπλουζα, rolex και λοιπα ποτε δεν ξερεις τι θα ερθει!!! καλη πρωτομαγια!!
proutsi Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 παιδια το ξερετε οτι στη θεσσαλονικη σημερα ειναι κλειστες μεχρι και οι καφετεριες!!!!
bibibo Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 @Proytsi (by the way... ωραιο nick) Τι λές ρε γιατί συκοφαντείς?
wert Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 με έκανες να αισθάνομαι και τύψεις τώρα γιάυτο που είπα... ειναι όμως γεγονός ότι οι καταχρήσεις εσάς τους άνδρες που δεν φοράτε και make up σας πειράζουν λίγο... Φαντάζεσε να αρχίσουν και οι αντρούληδες να φοράνε αυτό το make up. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Φτού τους. Ντροπή τους Αίσχος τους. Χάλασε η κοινωνία (μιας και μιλαμε για ομορφες γυναικες και το τοπικ αυτο θα κλειδωθει....) Γιατί να το κλειδώσουν; Φοβούνται μην τους φάμε την γκόμενα; Η απογορεύεται να μιλάμε για όμορφες γυναίκες; Τώρα επι του θέματος ναι μου έχει τύχει και εμένα να μην γνωρίσω κάποιαν γνωστή μου και μάλιστα αρκετές φορές. Την τελευτέα φορά μάλλον το ξεφτύλισα κιόλας το πράγμα. Μεγαλώσαμε σχεδόν μαζί με την κοπέλα και εγώ δεν ήξερα καν ποιά είναι. Ήμουν σε ένα κατάστημα και είχα βγεί έξω να κάνω ένα τηλεφώνημα. Πέρασε αυτή προς τα μέσα αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί μιλούσα στο τηλέφωνο. Αφού είχα τελειώσει το τηλεφώνημα εγώ και αυτή τα ψώνια της καθώς έφευγε με είδε και σταμάτησε γεμάτη χαρά να με χαιρετήσει. Το μυαλό μου όμως είχε κολήσει. Ναι μεν δεν της το χάλασα και χαιρετηθήκαμε αλλά δεν θυμόμουν τίποτα. Δεν την θυμόμουν ρε παιδιά. Και πως της το λένε της κυρίας τώρα; Της το είπα κάπως καθαρά. Χάρηκα που με χαιρέτησες(κι άλλη τρελλή) αλλά δεν σε ξέρω Η τάδε μου είπε είμαι και με ξέχασες κιόλας Μα τόσο πολύ μου λέει άλλαξα και δεν με γνωρίζεις. Η αλήθεια είναι ότι αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα για το ότι πίστεψε ότι δεν την γνώρισα επειδή είχε αλλάξει. Είπα κάμποσες δικαιολογίες και η αλήθεια όπως είπα και πριν ήταν ότι απλά είχε κολήσει το μυαλό μου. Αλλά την μαλακία μου την είχα κάνει. Και να ξέρεις αγαπητή bibibo ότι είτε άντρας είτε γυναίκα με την πάροδο του χρόνου δεν τον σώζει το make up.
klainmaingr Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 παιδια το ξερετε οτι στη θεσσαλονικη σημερα ειναι κλειστες μεχρι και οι καφετεριες!!!! Σε ποια θεσσαλονίκη ακριβώς; Γιατί τουλάχιστον κέντρο τα πάντα ανοιχτά είναι... και λογικό είναι.. τέτοια μέρα.. Μόνο ο αέρας είναι κλειστός αλλα θα ανοίξει (επιτέλους) αύριο...
Toufas Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 αλετζο βρηκες παρεα για να βγαινετε παντως γηρυονη ισως ειναι η πρωτη φορα που διαφωνω σε κατι που λες, αλλα τι να χουν να πουνε 2 ατομα που εχουν να μιλησουν 9 χρονια, και ειδικα οταν λεμε οτι τοτε εκεινη ηταν 8 και ο poster 15.... εδω εγω δεν ξερω τι να πω με παιδια που εκανα παρεα στο σχολειο πριν 10 χρονια εκτος απο το τυπικο "ποιος εχει κανει την πιο καλη επιλογη στην ζωη του μεχρι τωρα" προσφατα μαλιστα, "βρηκα" στο facebook τον πρωτο μου ερωτα και παλι δεν ηξερα τι να πω, ενω μπορω να μιλαω με τις ωρες με μια αγνωστη.
Fidelio Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 .. βέβαια όταν συναντάς έναν πάταρο (γυναικάρα/γκομενάρα) όλος αυτος ο ωχετός ορμονών και γενικά ο μηχανισμός για αναπαραγωγή, δεν σε αφήσει να ακολουθήσεις τις χαλαρές προσδοκίες σου , σε μπλοκάρει απο πάγιες θέσεις,..μαγικό πράγμα η χημεία του ανθρώπινου σώματος ! Υποτίθεται οτι όταν ΔΕΝ τα χάνεις σε μια τέτοια περίπτωση , σημαίνει οτι είσαι η συνήθης επιλογή των θηλυκών. Σε αυτήν την περίπτωση όμως αναφερόμαστε σε αντιστοιχία δυνατού αρσενικού-μέτριων θηλυκών. Όπως και να 'χει και σε απόλυτες συνθήκες μια ωραία γυναίκα θα σου κόψει τα γόνατα δεν πα να 'σαι ο Αλεν Ντελόν ! Στοιχειώδες.
Владимир Путин Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Λοιπόν πρέπει να είσαι χαλαρός και να μη δείξεις ότι λιώνεις για πάρτυ της. Ζήτησέ της να βγείτε για ένα καφέ, ξέρεις: χρόνια έχω να σε δω, έχουμε πολλά να πούμε κλπ Μπορεί επίσης πολύ άνετα να της δείξει αυτό το post στο forum...
JohnnyDragon Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Μπορεί επίσης πολύ άνετα να της δείξει αυτό το post στο forum... χαχαχαχαχαχαχα καλή λύση αυτή!!! Παιδιά το κακό είναι οτι τελικά γύγανε νωρίς και δεν πρόλαβε να ξαναέρθει απο το μαγαζί.... :cry: Δεν ξέρω αν είναι καλό αλλά είπε στο αδερφό μου να μου δώσει χαιρετήσματα , φιλιά , και το κινητό της
Владимир Путин Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 [ειρωνία]Ε άστο, δεν έγινε κάτι τελικά, μπορείς να γύρίσεις στο Lineage.[/ειρωνία]
balux13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Συγνωμη ρε φιλε αλλα 24 δεν εισαι, και αυτη 17? Κολλας σε τι??? να της μιλησεις?? Αμα την γουσταρεις ειναι πολυ απλο κανε κινηση. Μη ρωτησεις πως ειναι πολυ παιδικο..Αν τη θελεις θα βρεις τον τροπο μονος σου. Οσο κολλας τοσο πιο δυσκολο θα σου φαινεται. Προχωρα γιατι θα μετανιωνεις για πραγματα που δεν εκανες..Φιλικα
joef_gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 αυτο δεν το ειδα πριν, 17??? καλα,λοιπον πες : δυσκολα τωρα με τις πανελλήνιες ε?? αντε και μολις τελειώσεις εχω γνωστο(μαλακιες,ψεματα δηλαδη ) στο ταδε(εδω βαλε οτι θες venue παραλιακη, ενα μαγαζι τεσπα) και θα μπουμε σε καλο σημειο(μαλακιες ξανα. την πας εκει με την ροδα(αν δεν εχεις αμαξι παρε του πατερα,νοικιασε σκουτερ κανε κατι αλλα μην πας με ταξι,ελεος!!) δωσε να πιει στην ελευθερια απο το σχολιο(δοκιμασμενο!) εσυ παρε μια μπυρα (επειδη οδηγας ;-) και μετα η νυχτα θα τα φέρει ευκολα! **αν διαβαζετε εσεις απο την ασφαλεια το συγκεκριμενο σχεδιο ειναι εικονικο και δεν το εχω εφαρμόσει ποτε σε 17χρονα και αλλα ανηλικα! θεωρητικά μιλαμε ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.