Προς το περιεχόμενο

WLAN σε κινητό. Τί πληρώνω?

mantsat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Ν91 και ανακάλυψα ότι μπορώ να συνδεθώ στο internet μέσω ασύρματου δικτύου ontelecoms που έχω στην περιοχή μου.

Όμως δεν ξέρω ΑΝ και ΠΟΣΟ μου κοστίζει το σερφάρισμα.

Ξέρει κάποιος να μου πει?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Το wireless δεν το πληρώνω εγώ, από κάπου γύρω μου το παίρνω...

Αν συνδεόμουν μέσω 3g θα πλήρωνα.Έτσι δεν είναι?

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος με το wi-fi δεν χρεώνεσαι τίποτα.

Χρέωση παίζει μόνο όταν συνδεθείς μέσω του GPRS ή του 3g δικτύου της εταιρίας στην οποία ανήκεις.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση φίλε μου όταν συνδέεσαι μέσω wlan. ισχύει ακριβώς ότι και για τους φορτηγούς υπολογιστές με ασύρματο δίκτυο. Η μοναδική χρέωση είναι η συνδρομή που πληρώνεις στον isp αλλά ούτε αυτό σε απασχολεί μιας και το σήμα είναι ευγενική χορηγία κάποιου άλλου

Δημοσ.

Πληρώνεις κανα πρόστιμο άμα σε πιάσουνε :). Τίποτα δεν πληρώνεις, αφού μπαίνεις με τη σύνδεση άλλου... Το wifi δεν έχει καμία σχέση με κινητή, ένα κανονικό ασύρματο δίκτυο δεδομένων είναι, όπως μπαίνεις με το πισι σου μπαίνεις και με το κινητό.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να επαναφέρω λίγο το θέμα? παίδες έχω το ίδιο θέμα Nokia Ν95 με σύνδεση cosmote, όταν το πήρα (πριν απο ένα χρόνο περίπου) τον πρώτο μήνα έλιωσα στο σερφάρισμα μέσω του WLAN που έχω σπίτι μου, με αποτέλεσμα να μου έρθει ο λογαριασμός 350€. Πήρα την cosmote και μου είπε ένα κακόμοιρο κοριτσάκι εκεί ότι φυσικά και χρεώνομαι ακόμα και αν χρησιμοποιώ το wlan του σπιτιού μου.. όπως είναι φυσικό το παράτησα και δεν ξανακούμπησατο συγκεκριμένο "κουμπί" του κινητού μου.. τελικά τι συμβαίνει? μήπως έχω κάνει εγώ καμιά λάθος ρύθμιση? μήπως όντως και ίσως μόνο η cosmote χρεώνει το wlan? (ξέρω ότι δεν γίνεται αλλά λέω) παιδιά όποιος ξέρει κάτι, Please help!! το χρειάζομαι για δουλειά καμιά φορα..

Δημοσ.
Να επαναφέρω λίγο το θέμα? παίδες έχω το ίδιο θέμα Nokia Ν95 με σύνδεση cosmote, όταν το πήρα (πριν απο ένα χρόνο περίπου) τον πρώτο μήνα έλιωσα στο σερφάρισμα μέσω του WLAN που έχω σπίτι μου, με αποτέλεσμα να μου έρθει ο λογαριασμός 350€. Πήρα την cosmote και μου είπε ένα κακόμοιρο κοριτσάκι εκεί ότι φυσικά και χρεώνομαι ακόμα και αν χρησιμοποιώ το wlan του σπιτιού μου.. όπως είναι φυσικό το παράτησα και δεν ξανακούμπησατο συγκεκριμένο "κουμπί" του κινητού μου.. τελικά τι συμβαίνει? μήπως έχω κάνει εγώ καμιά λάθος ρύθμιση? μήπως όντως και ίσως μόνο η cosmote χρεώνει το wlan? (ξέρω ότι δεν γίνεται αλλά λέω) παιδιά όποιος ξέρει κάτι, Please help!! το χρειάζομαι για δουλειά καμιά φορα..

Μάλλον το κοριτσάκι δεν έχει ιδέα και μάλλον μιλάς πολύ με το κινητό σου γι' αυτό και χρεώνεσαι :lol:...

Δημοσ.

LOL!!! μάλλον αυτό είναι, μου έκανε εντύπωση πάντως και με ψάρωσε κιόλας μπορώ να σου πώ γιατί μου το είπε με περίσσια φυσικότητα, μέχρι που μου προοωθούσε το πρόγραμμα της cosmote για πρόσβαση στο νετ με extra πάγιο, το βασικό μου ερώτημα όμως είναι.. χρειάζεται κάποια ειδική ρύθμιση? χρειάζεται να απενεργοποιήσεις κάτι? πχ απο φίλους μου με sony ericsson ξέρω ότι κάτι παίζει, δεν θυμάμαι τι, αλλά κάτι κάνουν με τις ρυθμισείς για να μην έχουν θέμα..

Δημοσ.
LOL!!! μάλλον αυτό είναι, μου έκανε εντύπωση πάντως και με ψάρωσε κιόλας μπορώ να σου πώ γιατί μου το είπε με περίσσια φυσικότητα, μέχρι που μου προοωθούσε το πρόγραμμα της cosmote για πρόσβαση στο νετ με extra πάγιο, το βασικό μου ερώτημα όμως είναι.. χρειάζεται κάποια ειδική ρύθμιση? χρειάζεται να απενεργοποιήσεις κάτι? πχ απο φίλους μου με sony ericsson ξέρω ότι κάτι παίζει, δεν θυμάμαι τι, αλλά κάτι κάνουν με τις ρυθμισείς για να μην έχουν θέμα..

Απενεργοπιησε την δυνατοτητα συνδεσης μεσω gprs ή 3g για να εισαι σιγουρος οτι συνδεεται μονο οταν βρισκει ασυρματο δικτυο.

Δημοσ.

κατι τέτοιο πρέπει να έγινε ,να προσπαθούσε να συνδεθεί με το wlan και να συνδέοτανε τελικά με gprs, το έχω δει να συμβαίνει και οι χρεώσεις είναι ανάλογες

Δημοσ.
κατι τέτοιο πρέπει να έγινε ,να προσπαθούσε να συνδεθεί με το wlan και να συνδέοτανε τελικά με gprs, το έχω δει να συμβαίνει και οι χρεώσεις είναι ανάλογες

Συναδελφος περυσι ειχε πληρωσει 3000 ευρω για κατι τετοιο στο κινητο της κορης του.

Δημοσ.
Συναδελφος περυσι ειχε πληρωσει 3000 ευρω για κατι τετοιο στο κινητο της κορης του.

γλούπ! τι είπες τώρα? ρε παίδες το κιν. μου δεν πρέπει να έχει τέτοια ρύθμιση, που στο καλό τη βρίσκω οεο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...