Προς το περιεχόμενο

Συμβατότητα κάρτας γραφικών και Mobo

nnannos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το motherboard της Gigabyte GA-8st800 και θέλω να ρωτήσω αν η παρακάτω καρτα γραφικών είναι συμβατη με το mobo μου(έστω και αν υπολειτουργεί)

(PER.519525) XFX VGA NVIDIA GF6200 SILENT 256MB AGP DVI TV-OUT RETAIL

Το μοβο μου διαθετει AGP1x/2x/4x με AGP clock 66MHz

Όποιος γνωριζει ας μου πει 5 πράγματα γιατι κανω μια μικρή φθηνη αναβάθμιση στο pc μου(μνήμη και καρτα γραφικών)

(Αυτη τη στιγμη έχω πάνω GF MX440 64MB ΄καρτα γραφικών)

ps Το ramdac της κάρτας έχει καμια σχεση με το AGP clk???Γιατι η κάρτα έχει Ramdac 400MHz και εχω AGP clk 66Mhz.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι το ραμdac καμια σχεση.

Η καρτα πιθανοτατα κανει, βεβαιωσου οτι η μητρικη υποστηριζει agp 3.0 ή οτι δινει 1,5 βολτ στο agp.

Παντως με την 6200 εχεις αυτοματως ξεχασει παιχνιδια νεοτερα της 4ετιας.

Δημοσ.

Μηπώς εχεις να προτείνεις καμια άλλη κάρτα(max 50euro) να παίζω και κανα παιχνιδάκι ή ζητάω πολλά? Πως βλέπω έκδοση AGP και τάση ? στο bios πάντως δεν γράφει τάση για AGP, την αλλάζω μόνο προσθέτοντας τάση χωρίς να ξερω τι ειχε πριν

Δημοσ.

Τελικα έχω AGP ver2.0 απ'οτι είδα με ενα εργαλειο (speed 4x and below) γιατι να μη παίξει αφού λέει ότι παίζει και σε AGP 4x/8x η κάρτα, την τάση ακόμα δεν την έχω βρει πόσο ειναι(ελπίζω το tool να μου εδειξε ver agp στο mobo και όχι της καρτας που χω πάνω)

• Moderators
Δημοσ.

Ναι και v2.0 να ειναι δεν πειραζει αρκει να μπορει να δωσει 1,5 βολτ.

Δες το manual ή ψαξε στο νετ για τη μητρικη σου.

Οσο αφορα προτασεις για αναβαθμιση, πρεπει να μας πεις απο τι αποτελειται εξ ολοκληρου το συστημα για να σου πουμε εαν αξιζει.

Μη ξεχασεις να αναφερεις τι απαιτησεις εχεις :-)

Δημοσ.

Λοιπον το συστημα μου εχει τα εξης:

-Motherboard Gigabyte GA-8st800

-CPU 2Ghz Celeron(overclocked 2,9GHz)

-Mem kingston 512 Mb 333MHz

-Graphics GF MX440 64MB

-DVD RW new Nec AD7203

-DVD Rom pioneer

Δημοσ.

Λοιπον το συστημα μου εχει τα εξης:

-Motherboard Gigabyte GA-8st800

-CPU 2Ghz Celeron(overclocked 2,9GHz)

-Mem kingston 512 Mb 333MHz

-Graphics GF MX440 64MB

-Hds 40GB+80GB

-DVD RW new Nec AD7203

-DVD Rom pioneer

• Moderators
Δημοσ.

Eπειδη θα δεις τα πιο υπερκουλα να συμβαινουν, μου εχει τυχει κι αυτο... με ενα Qdi με το i845chip...

Αλλα βεβαια δε κουμπωναν οι καρτες πανω στο agp, ειχε αλλου τα εξογκωματα.

Αρχικα πρεπει οπως και δηποτε να παρεις μια ακομα ραμ, και κατα 99,99999% η 6200 κανει, αλλα δε θα παιζει παιχνιδια παρα ολα lowest και αν... (συνδυασμενα με τον Celeron III)

Εγω θα προτεινα να μαζεψεις λεφτακια και να παρεις ενα νεο συστημα.

Δημοσ.

Αφου υποστιριζει μεχρι Χ4 κανει η καρτα απλως θα δουλευει στα 4χ ταχυτητα αλλα δεν εχει τοσο μεγαλη διαφορα.Τωρα για την καρτα δεν θα συμφωνισω με 50 ευρω max παιρνεις σιγουρα κατι καλυτερο δεν μπορω να προτεινω κατι γιατι δεν μπαινει στο e-shop απο το πρωι

Δημοσ.

Ram πήρα σημερα ακομη 1G συνολο 1,5G αρκετο δεν ειναι ρε παιδια?

Και βρήκα κάρτα με 50ευρω 6800GTS 1000Mhz 256MB ddr3 256bit!

• Moderators
Δημοσ.

Mε ενα 50ρικο καλουτσικη ειναι, αλλα θα πρεπει να μας τις τι τροφοδοτικο εχεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...