moviesman42 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Αγαπητέ καταστηματάρχη, σ'ευχαριστώ για τις θερμές ευχές σου. Είμαι σίγουρος ότι όταν είχατε 1 ευρώ/ταινία και ερχόμουν στα καταστήματά σας για να σας αφήσω τον οβολό μου δεν ήμουν κακός πελάτης. Κακός έγινα από τότε που αποφάσισα ότι οι τρέχουσες τιμές είναι υψηλές για αυτό που προσφέρεται από εσάς! Και για το αν είμαι πληροφορημένος ή όχι, άστο να το κρίνω εγώ αυτό. Γιατί έχω ματώσει οικονομικά με ατομική επιχείρηση και έχω μάθει από πρώτο χέρι ότι μαγαζί δεν φτιάχνεις με νοοτροπία μπακάλικου. Όσο για την πιστωτική, κάνε μια βόλτα στα online μαγαζιά να δεις τι υπηρεσίες προσφέρουν οι απανταχού συνάδελφοί σου. Μπήκες σε μια σελίδα που κατά κύριο λόγω συμμετέχουν άτομα νεαρής ηλικίας με (τουλάχιστον) καλές γνώσεις internet, και άρα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που κατεβάζουν ταινίες από το internet. Δεν μπήκες λοιπόν για να σώσεις κανέναν άλλο παρά τα $$$ που νομίζεις ότι χάνονται, επειδή κατεβάζουμε ταινίες... Συμφωνώ ότι οι κακοί επαγγελματίες θα χαθούν, και ίσως έτσι πρέπει. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί εσύ, αν θεωρείς τον εαυτό σου καλό επαγγελματία, ανησυχείς για την επιχείρησή σου. Αν είσαι καλό σ'αυτό που κάνεις, τότε έχεις και την πελατία σου, και μάλιστα σίγουρα θα έχεις έναν δυνατό τοπικό πυρήνα, και δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα. Αν πάλι δεν ήσουν καλός και θυμήθηκες τώρα να γίνεις, αυτό είναι άλλο θέμα... Μένος δεν υπάρχει ενάντια του κλάδου που προσφέρει ότι προσφέρει τέλος πάντον. Μένος υπάρχει ενάντια σε αυτούς που, αντί να στρέψουν τα πυρά τους προς τους προμηθευτές/νταβατζίδες τους, τα στρέφουν προς τους ίδιους τους πελάτες τους, επειδή οι τελευταίοι σταματήσαν να αγοράζουν το προϊόν. Αντί να απαιτείτε να ξανα-αγοράσουμε, καθίστε σε μια καρέκλα και σκεφτείται τι ήταν αυτό που έδιωξε τον κόσμο από τα videoclub (hint: δεν είναι μονάχα το ιντερνετ). Ή να στο πω και αλλιώς: τι κάνατε εσείς οι "βιντεοκλαμπάδες" τα τελευταία 10 χρόνια για να βελτιώσετε τις υπηρεσίες που προσφέρετε? Μόνο ένα πράγμα κάνατε τα τελευταία 10 χρόνια, και μάλιστα πολλές φορές: αυξήσατε τις τιμές σας!!! Όσο για τους αγώνες που αναφέρεσαι, το λες και το ξαναλές, στην ουσία όμως δεν μας λες τίποτα. Πες μας, λοιπόν, ανοιχτά και ξεκάθαρα για ποιους αγώνες μιλάς. Τι συμβαίνει στον κλάδο και δεν έχουμε αντίληφθεί εμείς, όπως λες? Γεγονότα θέλω, όχι αερολογίες και πρόκληση εντυπώσεων. Η ορθογραφία μου είναι σε πολύ καλά επίπεδα θέλω να πιστεύω. Το ίδιο και η σύνταξή μου. Και αν έχω κάνει και κάποια λίγα λάθη, είναι λάθη βιασύνης και σίγουρα δεν βγάζουν μάτι. Και ναι, είμαι βολεμένος. Τόσο βολεμένος που έχω ξοδέψει τα τελευταία 6 χρόνια της ζωής μου στα πανεπιστήμια, έχοντας πάρει βασικό πτυχίο και όντας στα μισά μεταπτυχιακών σπουδών, και τον τελευταίο χρόνο σε full time εργασία. Τόσο βολεμένος είμαι αγαπητέ καταστηματάρχη. Τι εννοείς "να περιφρουρηθεί το επάγγελμα"? Δηλαδή εννοείς να μπουν εμπόδια στους νέους επενδυτές του χώρου, έτσι ώστε να μην υπάρχει ανταγωνισμός προς τους επιχειρηματίες που ήδη δραστηριοποιούνται στον κλάδο της οικιακής ψυχαγωγίας? Αυτό δηλαδή ζητάς με τόσα ποστς που δημοσίευσες? Πελάτες χωρίς εναλλακτικές επιλογές και αγορά χωρίς ανταγωνισμό? Εύγε... Επειδή προφανώς δεν έχεις μυριστεί προς τα που πάνε τα πράγματα, και ούτε έχεις ιδιαίτερα καλή εικόνα για τις καταστάσεις που έχουν σχηματιστεί στο εξωτερικό σε πιο προηγμένες αγορές, λες αυτά που λες. Αυτό είναι που λέω "αδυναμία προσαρμογής στα νέα δεδομένα". Αλλά αφού δεν το καταλαβαίνεις, τι να σου κάνω... όσες ταινίες και να σου νοικιάσω δεν βγαίνει τπτ. Χαίρομαι που κρατάς το επίπεδο της κουβέντας ψηλά. Αλλά η χαρά μου είναι πολύ μεγαλύτερη που έχεις εναλλακτική επιλογή σε περίπτωση που (ω μη γένητω) δεν πάνε καλά τα πράγματα για σένα. Υπογραφή: τσάμπα μάγκας κ ξερολας!!!!...κ ξερολας!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epivitor Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Ωωω ποσο το χαιρομαι που αμορφωτοι και αχρηστοι ντιβιντομαγαζαδες που καθονταν ολη τη μερα σ'ενα μαγαζι και νομιζαν πως δουλευαν κανοντας κοπιες και βλεποντας ταινιες τωρα τα βρισκουν μπαστουνια. Αντε ρε βρειτε καμια σοβαρη δουλεια που περιμενετε να σας λυπηθουμε κιολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torrentleech Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Ωωω ποσο το χαιρομαι που αμορφωτοι και αχρηστοι ντιβιντομαγαζαδες που καθονταν ολη τη μερα σ'ενα μαγαζι και νομιζαν πως δουλευαν κανοντας κοπιες και βλεποντας ταινιες τωρα τα βρισκουν μπαστουνια.Αντε ρε βρειτε καμια σοβαρη δουλεια που περιμενετε να σας λυπηθουμε κιολας. +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μια χαρά α είπε ο Mercyful_Fate. +100000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Ωωω ποσο το χαιρομαι που αμορφωτοι και αχρηστοι ντιβιντομαγαζαδες που καθονταν ολη τη μερα σ'ενα μαγαζι και νομιζαν πως δουλευαν κανοντας κοπιες και βλεποντας ταινιες τωρα τα βρισκουν μπαστουνια.Αντε ρε βρειτε καμια σοβαρη δουλεια που περιμενετε να σας λυπηθουμε κιολας. σωστος! να μαθουν τι σημαινει μεροκαματο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 +1000000000000000000000000000000000000000000000000 το γιαπί το πηλοφόρι, το μυστρί................ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Άντε να κλείνετε σιγά σιγά να ανοίξει κανένα σουβλατζίδικο στη θέση σας ή μάλλον κάντε το εσείς σουβλατζίδικο να χεστείτε στο τάληρο (αλλά αυτό προϋποθέτει σκληρή δουλειά, καμια σχέση με το να βάζεις καρτελάκια στις θήκες του DVD που είχατε συνηθήσει μέχρι τώρα). Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2008 από gtsamour Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Είναι τεράστια η συμπάθεια του κόσμου για τους λειτουργούς της οικιακής ψυχαγωγίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ κάποιοι κύριοι που μπαίνουν εδώ για να μας πείσουν για το αντίθετο ΔΕΝ θα τα καταφέρουν γιατί απλούστατα σε τέτοια φόρουμ δεν μπαίνουν άσχετα παιδάκια!Γκέγκε κύριοι? Ήμουν και ΕΙΜΑΙ γραμμένος σε 4 βίντεο κλαμπ της περιοχής μου όλα αλυσίδες εκτός από 1!Ξέρεις κύριε μου σε ποιο πηγαίνω όταν θέλω να πάρω κάποια ταινία ή σειρά?Στο 1 και ΔΕΝ είναι κάποιας αλυσίδας!Απλώς κάνει κάποιες κινήσεις οι οποίες φαίνεται ότι δεν είναι της αρπαχτής!!! Για να σου δώσω και ιδέες λοιπόν γιατί μιλάμε και για επαγγελματίες.........έχει αυτόματο μηχάνημα και λειτουργεί 24ώρες το 24ωρο!!!Άρα αυτό σημαίνει ότι όποτε μου καπνίσει θα πάω να πάρω την ταινία μου και θα την επιστρέψω ΟΠΟΤΕ θέλω χωρίς να φοβάμαι για υπερχρέωση επειδή δεν πρόλαβα για 5 λεπτά να την επιστρέψω λόγω δουλειάς ή απόστασης ή κίνησης ή οτιδήποτε!!! Επίσης......βάζει συνεχώς πακέτα προσφορών....όπως: -Αν ανανεώσεις με 15€ αντί για 5€ σου δίνει ΑΛΛΑ 5€ δώρο και άλλα τέτοια παρόμοια! -Αν πάρεις 2 καινούριες κυκλοφορίες σου δίνει 1 τριήμερη ή εβδομαδιαία. -Αν ΔΕΝ έχει την ταινία μπαίνω σε σειρά μέσω μηχανήματος ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΜΕΣΩ SMS(!!!) να πάω να την πάρω!!!! -Επίσης αν μια καινούρια κυκλοφορία την φέρω σε 4 ώρες μου την χρεώνει 0.70€. Και η λίστα μου μπορεί να μεγαλώσει!!!Ε εκεί ΘΑ πάω!Τους άλλους τους γράφω ξέρεις που!Και σε πληροφορώ ότι έχω πάει και έχω επιστρέψει ταινία και επειδή ήταν γρατζουνισμένη μου έσβησε την χρέωση ΧΩΡΙΣ καν να το σκεφτεί και την αντικατέστησε σχεδόν άμεσα! Και να σου πω και το άλλο.....αν κάποια ταινία την έχει κάνει copy για να την έχει άλλη μια φορά ή 2 ΔΕΝ θα με πειράξει γιατί ξέρω ότι ΠΑΛΙ κερδισμένος θα βγω γιατί προσπαθεί να κρατήσει την ποιότητα (λιγότερα γρατζουνισμένα DVD) και ταυτόχρονα να κάνει προσφορές! ΑΑΑΑΑ υπόψιν....τα καινούρια τα έχει 1.80 ΑΝ τα κρατήσεις ολοκληρη μέρα!Και καθυστέρηση 1€ σε σχέση με άλλα που έχουν την καθυστέρηση ακόμα πιο ακριβή!!!! Και αναφέρομαι και στον "ξερόλα" moviesman42!!!!Για πες μου τώρα κύριε μου.....σου παρέθεσα 1 παράδειγμα συναδέλφου ο οποίος ΔΕΝ είναι αλυσίδα,δουλεύει μόνος του και εκτός από το μηχάνημα είναι ανοιχτός μέχρι τις 10 το βράδυ και κλείνει μόνο για 1-2 ώρες το μεσημέρι.Αυτός δηλαδή πώς τα βγάζει πέρα?ΑΑΑΑ κάτι τελευταίο......επειδή κάποιο ζωον κατάφερε να κολλήσει το μηχάνημα (έβαλε σχεδόν ανοιχτή την θήκη μέσα),υπάρχει ΠΑΝΤΑ τηλέφωνο κινητό στο μηχάνημα επάνω και ότι ώρα κι αν είναι έρχεται σε 5-10 λεπτά ο ιδιοκτήτης να το φτιάξει!!!Στην χειρότερη σου σβήνει την χρέωση και τελειώνει!!!Μια χαρα συνεργάσιμος!ΜΑΘΕΤΕ πρώτα να είστε ΣΩΣΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ όσον αφορά συνδυασμό ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΠΡΟΟΔΟΥ-ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ κ.α. και μετά μιλήστε για κρίση και αηδίες!Ακόμα και σε περίοδο κρίσης οι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ κάνουν σωστές κινήσεις,έχουν αυτογνωσία και ΔΕΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ από εδώ κι εκεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Ε... σταματηστε πια... !! Μη γινεστε ξερόλες!! :mrgreen: LOL ετσι οπως παει θα γίνει ενα ακομα αθάνατο topic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Έτσι έτσι είναι όπως τα λές runner1. Aυτοί οι κύριοι ιδιοκτήτες VC έχουν μάθει να κάθονται πίσω από τον πάγκο και να βάζουν το παραδάκι στην ταμιακή, που να τρέχεις να κάνεις τώρα προσφορές και τέτοια, αυτά είναι για τους βλάκες.... εμείς είμαστε ξύπνιοι και βγάζουμε περισσότερα. Πάρτε τις κοχόνες μου τώρα! Έτσι ακριβώς κλείσανε και τα περισσότερα VC την προηγούμενη φορά (εποχή βιντεοκασσέτας) και τότε δεν υπήρχε internet και παράνομα κατεβάσματα, υπότιτλοι κλπ. Για να μας πει ο φίλος μας moviesman42 γιατί κλείσανε τότε? Για τον ίδιο λόγο που κλείνουν και τώρα δηλαδή γίνανε πολλά και χωρίς επαγγελματισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 τοτε αν θυμαμαι καλα, κλεισανε γιατι βγηκαν 5 ιδιωτικα καναλια με πληθωρα εκπομπων σηριαλ ταινιων κλπ οταν βαρεθηκε ο κοσμος τις βλακειες και τις επαναληψεις που δειχναν κι αυτα ξαναγυρισε στα βιντεο κλαμπ και φυσικα λογω της ποιοτητας που προσεφερει ενα DVD με dolby ηχο κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δεν είχαν δα και τη φοβερή ποιότητα οι εκπομπές τότε για να δικαιολογήσουν αυτό που συνέβη. Απλά υπήρξε μια φυσιολογική ύφεση όπως γίνεται πάντα μετά από μια έξαρση, επειδή τα βίντεο κλάμπ είχαν γίνει περισσότερα και από τα περίπτερα δεν μπόρεσαν να την αντέξουν. Μόνο αυτά που έκαναν σωστές κινήσεις επιβιώνουν μέχρι σήμερα και θα επιβιώσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μέχρι πρίν 1-2 χρόνια καθημερινός πελάτης των seven που έφευγα ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ μέρα με 3-4 ενοικιάσεις απο εκεί... Απο τη στιγμή που έκαναν την ενοικίαση 2,30 ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΦΟΡΑ! Δεν ξέρω αν το σκέφτηκαν καλύτερα.. αν μείωσαν την τιμή.. αν μείωσαν την τιμή της καθυστέρησης.. Ξέρω οτι εγώ σαν ΤΟΠ πελάτης του συγκεκριμένου καταστήματος ΔΕΝ σκέφτομαι κάν να μπώ μέσα. Με τα παιδιά που δουλεύουν και με τον υπεύθυνο μιλάμε ακόμα κτλ και είναι μιά χαρά άνθρωποι.. Στην συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω οτι η αλυσίδα τους ανάγκασε να αυξήσουν τις τιμές τους.. ΔΕΝ έχω κάτι με του βιντεοκλαμπάδες. Αντίθετα νομίζω οτι κάνουν μια πολύ όμορφη δουλειά που τους εξασφαλίζει και αρκετά χρήματα, αλλα και κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα. Πλέον όμως η ενοικίαση ΔΕΝ με συμφέρει και δεν πρόκειται να σκάσω... Αν οι τιμές ήταν έτσι όπως θα έπρεπε να είναι ποτέ δεν θα καθόμουν να δώ ταινία σε ποιότητα divx (τις σειρές τις έβλεπα αναγκαστικά γιατί μέχρι να ξυπνήσουν τα videoclub είχα δεί ότι ήθελα να δω και πολύ πιο μπροστά απο τις σεζόν που φέρανε) Ασε που δεν έδινα με κανένα θεό 2,30 για να δω 3 επεισόδια friends for crying out loud... Τα videoclub λοιπόν σήμερα έιναι πρώτον ακριβά και δεύτερον outdated... Σίγουρο fail.. Ίσως με τον ερχομό του blu ray και μιας και τα gb είναι ακόμα πολλά για μια ρημαδοταινία και αν ρίξουν τις τιμές.. ΙΣΩΣ να ξαναρχίσω να τα επισκέπτομαι.. Till then.. Ανομβρία στις ταινίες και μόνο καμια σειρά (άσε που οι ταινίες τον τελευταίο καιρό ειναι μετρημένες (οι καλές) στα δάχτυλα..) Γι αυτό λοιπόν φίλε μαγαζάτορα κάνε τη δουλίτσα σου όσο μπορείς καλύτερα και παράτα μας.. ΠΡΩΗΝ πελάτες σου είμαστε εδώ που με τις τραγικές αυξήσεις μας ανάγκασες να φύγουμε... Άσε που αναγκάστηκα να κόψω και τις συνήθειες και πλέον αντι να μαζευτούμε να πάμε 7 να διαλέξουμε 2-3 ταινίες και να πάνε να λιώσουμε.. Πλέον κατεβάζουμε ότι βρούμε και στο 20λεπτο το βγάζουμε.. γιατί αλλιώς σε νοιάζει να δείς αυτό που πλήρωσες.. Γενικά καταστρέφεται ένας ολόκληρος κλάδος και για μένα Νο1 λόγος είναι η ακρίβεια.. Cheers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 δύστυχος παντού υπάρχουν παράπλευρες απώλειες -----Προστέθηκε 14/11/2008 στις 02 : 19 : 15----- δυστυχώς πάντα υπάρχουν παράπλευρες απώλειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα