Προς το περιεχόμενο

Κρίση στα DVD κλαμπ λόγω Ίντερνετ

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λογικο ειναι να κλεισουν μεριιικα κλαμπακια...

δεν ειναι δυνατον να περναω μια βολτα.... να ειναι ελλειπεστατοι οσο εχει να κανει με την ποικιλια...

και να μου εχει και 2,5 ευρω την ενοικιαση....

( και να μου λεει και στη ζουλα πως με 7 ευρω μπορει να μου βρει οποια ταινια θελω... ελεοςςςςς)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 353
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λοιπόν κατά την ταπεινή μου γνώμη το πρόβλημα εκτός από τις ακριβές τιμές σύν το γεγονός ότι πρέπει να πας 100 φορές για να βρείς την ταινία που θέλεις, είναι και στις εταιρείες διανομής. Εγώ προσωπικά προτιμούσα να τα VC απ' το Internet λόγω ποιότητας. Στις τηλεοπτικές σειρές όμως τα άτομα - οι επαγγελματίες (!!!!!!???????!!!!!!) - του χώρου απλά δεν παίζονται. Βγάζουν έναν κύκλο από μια σειρά και μετά έχουν πάει στην χώρα των λωτοφάγων. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Κλασικά παραδείγματα: Las Vegas μόνο 1ος κύκλος - Galactica μόνο 1ος κύκλος - Deadwood μόνο ο 2 πρώτοι κύκλοι - 2 Men and a Half μόνο οι 2 πρώτοι κύκλοι - Dead Zone μόνο ο 1ος κύκλος - 4400 μόνο ο 1ος κύκλος (!!!!) κλπ κλπ. Υπάρχουν μόνο οι πολύ γνωστές και εμπορικές σειρές τύπου Lost, Desperate Housewifes κλπ!! Άλλες σειρές όπως το Moonlight ή το Journeyman πολύ απλά είναι ανύπαρκτες για τις ελληνικές εταιρείες διανομής. Και γενικά απ' ότι βλέπω στους καταλόγους των εταιρειών στα VC η ποιότητα έχει πέσει κατά πολύ. Και εγώ δεν ξέρω πόσες ταινίες κινέζικες έχουν κυκλοφορήσει. Άντε παιδιά και με το καλό και Ινδικές!!! Για αυτό το λόγο και μόνο το Internet είναι η μοναδική λύση. Για αγορές πακέτων σειρών ξεχάστε το! Πήγα στο κέντρο και είδα σε συμπαθητικό μαγαζί κατά τ' άλλα σειρές που θα ήθελα να αποκτήσω (Medium 3ος κύκλος και Numbers 3ος κύκλος επίσης) αλλά οι τιμές είναι σστρονομικές!!! Εκτός αν ζούμε στην Ελβετία και δεν το έχω πάρει είδηση!!!

Η γνωστή μ@λ... του νεοέλληνα "επιχειρηματία"...

Όταν δεν πάει καλά η δουλειά μας φταίει ο πελάτης, το ίντερνετ, ο καιρός κλπ. εκτός από την καμπούρα μας...

Εγώ κατεβάζω, βλέπω τις ταινίες και ακούω τα cd μετά αγοράζω ότι μου αρέσει και πιστεύω ότι αξίζει. Μεσάζοντες βιντεοκλαμπάδες και λοιπούς ΤΕΛΟΣ...

Η γνωστή μ@λ... του νεοέλληνα "επιχειρηματία"...

Όταν δεν πάει καλά η δουλειά μας φταίει ο πελάτης, το ίντερνετ, ο καιρός κλπ. εκτός από την καμπούρα μας...

+1 σ'αυτο απο μένα... B)

Αντί να κυνηγήσουν τις εταιρίες διανομής που άκουσον άκουσον!!!

Κάνουν εισαγωγές Blue Ray χωρίς ελληνικούς υπότιτλους!!!

Κυνηγάνε τα sites υποτίτλων.

Ήμαρτον!!!

Αυτό ήταν το πρόβλημά τους, έτσι;

Μιλάμε οι τύποι είναι απαράδεκτοι...

Τους φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τους εαυτούς τους.

Δεν θα ξεχάσω ρε παιδιά πριν αρκετά χρόνια που ένα φιλαράκι μου πήγε και νοίκιασε στον λογαριασμό μου ταινία και την επέστρεψε μετά από 3 μήνες!!!

150.000 παλιές καλές δραχμές μου ζητούσαν οι αθεόφοβοι, όταν το κόστος της ταινίας δεν ξεπερνούσε τότε τα 10.000 δρχ!!!

Φίλησα κατουρημένες ποδιές, έδωσα 50.000 και είπα και ευχαριστώ...

Αυτά πληρώνουν τώρα οι συμπαθείς ιδιοκτήτες βίντεο κλαμπ.

Ξυπνήστε και απαιτήστε τις ταινίες στην ώρα τους και όχι δύο μήνες μετά την προβολή τους στο σινεμά.

Απαιτήστε ελληνικούς υπότιτλους στα Blue ray, που είναι και το μόνο σωσίβιο που σας απέμεινε, αλλιώς πάει, πέταξε το πουλάκι οριστικά.

Eντάξει,έχω δει μπροστά στα μάτια μου λογαριασμό 250 χιλιάδες δραχμές για μιά ταινία.Nα πω και για games που νοικιάστηκαν και ποτέ δεν τα επέστρεψαν;

Το ότι ο φίλος σου ήταν ανεύθυνος και συ απρόσεκτος,δεν φταίει το video club.

Εντάξει φίλε _BASSstarlet_.

Μπορείς εσύ να μου βρεις μια υπηρεσία, (που υπηρεσία προσφέρουν, απλοί μεσάζοντες είναι) να χρεώνει δέκα φορές πάνω κάτι που νοικιάζει;

Εγώ σου βάζω όλες τις μορφές ενοικίου που υπάρχουν.

Από κουστούμια καρναβαλιού μέχρι νυφικά κτλ...

Ποιος χρεώνει τόσα πολλά;

Και μάλιστα να μου κάνουν και χάρη που πλήρωσα σχεδόν διπλή τιμή απ' την αξία του προϊόντος, την ενοικίαση.

Μην ξεχνάς ότι την ταινία την επέστρεψα, δεν την κράτησα...

Όταν χάνεται το μέτρο, καταλαβαίνεις ότι δημιουργούνται πάρα πολλά προβλήματα, για αυτό και λέω να ξυπνήσουν και ότι για κάποια πράγματα φταίνε και εκείνοι...

Εμενα πάντως 2 κοντα στο σπίτι μου και το ενα καινουριο εκλεισαν..

Μόνο τα πολυ μεγαλα εμειναν και αυτα δεν πανε καλα..

Κατι πρεπει να σκεφτούν..

Όπως και να' χει, οι συνθήκες και τα δεδομένα αλλάξουν ραγδαία, και τα βιντεοκλάμπ πρέπει να προσαρμοστούν αν θέλουν να επιβιώσουν. Αλλιώς μοιραία θα κλείσουν, όπως έχουν κάνει ήδη πολλά.

Καμιά επιχείρηση, σε οποιονδήποτε κλάδο, και ποτέ τα τελευταία 100 χρόνια, δεν επιβίωσε οικονομικά προσπαθόντας να φέρει στο προσκήνιο μια κατάσταση η οποία είχε ξεπεραστεί. Όσο δεν το καταλαβαίνουν αυτό οι επιχειρηματίες των βιντεοκλάμπ θα έχουν μεγάλο πρόβλημα, και δεν πρόκειται να σωθουν όσο και να κλάψουν.

αγαπητε φιλε καλησπερα...

εχεις δικιο...ειναι πολυ ακριβο το ενοικιο μιας ταινιας...ακου 2 ευρω...

νομιζω οτι θα επρεπε με καθε 2 ευρω για την ταινια να μας επιστρεφουν κ 5 ευρω για την βενζινη που χαλασαμε να φτασουμε ως το καταστημα...

αληθεια εσυ φιλε μου στη δουλεια σου την ημερα δεν πιστευω να πληρωνεσαι 2 ευρω?

νομιζω πως ειναι πολλα λογικα θα επρεπε να πληρωνεις που εχεις κ εργασια...

φιλε μου καλε μου φιλε...ελεος καθε αγαθο εχει ενα κοστος...οταν πινεις καφε με 4-5 ευρω κ αφηνεις κ 0,50 λεπτα - 1 ευρω μπουρμπο...τα 2 ευρω της ταινιας σε πειραξανε??? ας γινουμε σοβαροι θα προτεινα...γιατι πιστευω οτι κ αυτοι με τα βιντεοκλαμπ ειναι οικογενειαρχες ανθρωποι κ μοχθουν το ιδιο με τον υπολοιπο πληθυσμο για τα προς το ζην...για μαθε ποσο κοστολογει καθε εταιρεια το dvd που παραδιδει σε αυτο τον ανθρωπο κ ποσο διαστημα θα χρειαστει να το αποσβεσει???

ελεος πια...ναι κ εμενα μου καλοκαθησε το downloading αλλα σκεφτειται οτι εχουμε γινει αθελα μας "κλεφτες" ξενης ιδιοκτησιας...αν ολα τα αγαθα κ υπηρεσιες βρεθει τροπος να τα "κλεβουμε" απο εδω ας μου πει καποιος τι ζουγκλα τελικα θα δημιουργησουμε...αυτο θελουμε?...πρωτα η μουσικη μετα οι ταινιες κ τα παιχνιδια...μετα???? ισως μετα το δικο σου επαγγελμα να εχει σειρα...!!!

μην χαιρεστε για το δεντρο που σας δειξανε...εχουν καψει το υπολοιπο δασος!!!

-----Προστέθηκε 13/11/2008 στις 01 : 50 : 01-----

Όπως και να' χει, οι συνθήκες και τα δεδομένα αλλάξουν ραγδαία, και τα βιντεοκλάμπ πρέπει να προσαρμοστούν αν θέλουν να επιβιώσουν. Αλλιώς μοιραία θα κλείσουν, όπως έχουν κάνει ήδη πολλά.

Καμιά επιχείρηση, σε οποιονδήποτε κλάδο, και ποτέ τα τελευταία 100 χρόνια, δεν επιβίωσε οικονομικά προσπαθόντας να φέρει στο προσκήνιο μια κατάσταση η οποία είχε ξεπεραστεί. Όσο δεν το καταλαβαίνουν αυτό οι επιχειρηματίες των βιντεοκλάμπ θα έχουν μεγάλο πρόβλημα, και δεν πρόκειται να σωθουν όσο και να κλάψουν.

κυριοι λυπαμαι για παρτη σας....

αν σημερα το παιζεται "κορακια" που υπτανται πανω απο τα "κουφαρια" ενος κλαδου

που βαλλεται εδω κ 4 χρονια περιπου απο διαφορους κ διαφορετικους τυπους κ χωρους

κ επειδη τυγχανει να γνωριζω... καλα θα κανετε απανταχου ασχετοι να πατε "αλλου"...

εχω διαβασει αρκετα ποστς εδω κ πραγματικα υπαρχουν μαυρα μεσανυχτα...

βεβεα αναγνωριζω οτι μονο αν εχεις βιντεοκλαμπ μπορεις να ξερεις...οποτε αυτοι που δεν εχουν καλα θα κανουν να σιωπουν κ να "χαιρονται" οσο ακομη δεν τους αγγιζει το φασμα μιας ανεργιας η πτωχευσης...

οπως ομως κτυπηθηκε ο κλαδος αυτος να ξερετε κυριοι μετα ισως εχετε σειρα...χλευαστε λοιπον...τωρα συγχαρητηρια...

τελος επειδη δεν ειναι ολοι ιδιοι εδω κ εχουν κανει επισημανσεις που οντως κ σωστες ειναι κ εχουν αξια θελω να τους πω πως στο συστημα εταιρεια παραγωγης-εταιρεια διανομης-βιντεοκλαμπ δεν μπορει να φταιει για ολα ο τελευταιος...το "ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι"...

να πάτε να κλείσετε όλοι οι Βιντεοκλαμπάδες, καρφάκι δεν μου καίγεται...

σιγά μην σας λυπηθούμε κιόλας. Να βρείτε μια εργασία που να έχει ζήτηση. Αυτή τη στιγμή είσαστε ΠΑΡΑΣΙΤΑ.

Να ναι καλά ο κυβερνοχώρος και τα μαθήματα Αγγλικών.

+1

λαμόγια βιντεοκλαμπάδες , να μείνετε άνεργοι ρε

e και λίγο σεμνά, άνθρωποι είναι και θέλουν το ζέιν...

κοίτα τώρα βγάζεις ένα μισος. θα σου άρεσε να έλεγαν το ίδιο και για σένα?

είσαι τόσο υπάνθρωπος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...