mimis13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 χαχαχα! καλο αυτο... εγω το χω κανει με παιχνιδι ps2... ελεγε οτι αν το παρεις κ το φερεις στις 21.00 θα πληρωσεις το μισο.. πηγα λοιπον 10 το πρωι το πηρα (Silent Hill 2), το τερματισα κ το γυρισα πισω το βραδυ.. καηκα λιγο αλλα ειχε τη φαση του.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Το Silent Hill 2 σε μια μέρα μέσα? Ρε συ κρίμα, δε χάρηκες το παιχνίδι που είναι και φοβερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cd2matheos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Να κλεισουνε γιατι να μην κλεισουνε και να μην εχουνε και παραπονο καθολου. τα καλα λεφτα τα βγαλανε και αυτοι με την πειρατεια 3000-5000 μοσχοπουλουσανε τα παιχνιδια για ps2 σε εποχες που ουτε δυνατοτητα να τα κατεβασεις υπυρχε ουτε και να τα γραψεις μπορουσες γιατι τα dvd recorder ειχαν τοτε 150000 δραχμες και ηταν απ τα ακριβα αξεσουαρ υπολογιστη που λιγες τσεπες μπορουσαν να πληρωσουν ενω αυτοι λογο <<επαγγελματικης φυσεως>> τα ειχαν προμειθευτει απο τους πρωτους γιατι????για να πουλανε μαυρα. Λουκετο λοιπον μα καλα μας τα εχουν αρπαξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimis13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 ενταξει μωρε... πιο πολυ το κανα γιατι ξυπνησα πολυ πρωι λογω συνηθειας (ειχα 3ημερο ρεπο 15Αυγουστου) κ βαρουσα μυγες Αυγουστιατικα ενω οι δικοι μου ηταν διακοπες... αν κ θα προτιμουσα να χα ακομα το PS1 μου κ να παιζα το Silent Hill 1 με το σχολειο κ το πιανο κ το τρανζιστορακι κλπ κλπ! πολυ καλυτερο σε πλοκη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelis51 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά, η επόμενη επιχειρηματική κίνηση θα πρέπει να είναι βίντεο κλάμπ μέσω διαδικτύου. Πχ. όπως αυτό της "ον" ή του Xbox live. Αργά η γρήγορα αυτό θα γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Aν λες για την Ελλάδα, πιθανόν. Στο εξωτερικό το video on demand υπάρχει ήδη σε αξιόλογη ανάπτυξη, αποτελεί ήδη παρόν εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelis51 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 ΕΠΙΣΗΣ όσο αφορά το XBOX LIVE προσφέρει τις περισσότερες ταινίες πέρα από τη κλασική ανάλυση και σε High Definition! Ποιος να τρέχει στις μέρες μας στα βίντεο κλαμπ και γιατί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Μα εκεί είναι το θέμα! Προσωπικά δεν με πείραζε το ενάμιση ή δύο (άντε 3) ευρώ που έδινα στο VC. Πιο πολύ ήταν το θέμα του πηγαινέλα και του πάρκινγκ, η "αγγαρεία" του να επιστρέψεις τα δισκάκια εμπρόθεσμα, οι τζάμπα διαδρομές όταν πήγαινα για κάτι συγκεκριμένο και ήταν νοικιασμένο (ο μαγαζάτορας κάποια στιγμή σταμάτησε να κάνει κρατήσεις, αργότερα όμως έμαθα από φίλο που ξέρει τα του συγκεκριμένου VC ότι ο τσιφ τα κράταγε στη ζούλα για τους "δικούς" του). Πιο λίγη ώρα κάνει να κατέβει ταινία 700ΜΒ σε 8άρα γραμμή παρά το ντύσου-πάρε δισκάκια-οδήγα-βρες να παρκάρεις-περπάτα-κάνε τα κουμάντα(ή πάρ' το χαμπάρι ότι τζάμπα πήγες)-γύρνα πίσω-ξεντύσου κλπ. Ήμαρτον! Κάντε όλα on demand (σε λογικές πάντα τιμές) να αρχίσουμε πάλι να πληρώνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Πιο λίγη ώρα κάνει να κατέβει ταινία 700ΜΒ σε 8άρα γραμμή παρά το ντύσου-πάρε δισκάκια-οδήγα-βρες να παρκάρεις-περπάτα-κάνε τα κουμάντα(ή πάρ' το χαμπάρι ότι τζάμπα πήγες)-γύρνα πίσω-ξεντύσου κλπ. Ήμαρτον! Κάντε όλα on demand (σε λογικές πάντα τιμές) να αρχίσουμε πάλι να πληρώνουμε. κανεις όμως και γυμναστική έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deorum Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Γνώμες μου. - Είναι αστείο να λέμε για ακρίβεια. 1.8-2? για μια ταινία είναι απολύτως λογικό ποσό για να την δείς νόμιμα. Μην τρελαθούμε, αν είναι 2 άτομα, τί είναι 1 ευρώ για τον καθένα. Ούτε μια τυρόπιτα πλέον, σίγουρα ούτε ένας καφές. Πείτε απλά ότι αφού μπορώ να το γλιτώσω και αυτό, έ το γλιτώνω, όχι όμως ότι δεν μου περισσεύει. - Είναι αστείο να προσπαθούμε να καλύψουμε την λαδιά μας, βγάζοντας όλους τους μαγαζάτορες μάπα έλεος. Ρε παιδιά τι κακία είναι αυτή που έχω διαβάσει. Μιλάμε πολύ αποθημένο. Εντάξει τι σας κάναν πια. Για τους ταρίφες δλδ τι πρέπει να κάνουμε, να τους σφάξουμε. Αν δεν θές, αν δεν σου αρέσουν οι ταινίες, ένας λόγος να αλλάξεις χόμπι (αφού έτσι και αλλιώς δεν σου αρέσουν...), δεν είναι αναφαίρετο δικαίωμα να το κατέβασμα. Ότι και να ήταν, όσο και να ήταν ακριβό ή φθηνό, αν υπήρχε τσάμπα κάπου με την ίδια ευκολία το ίδιο θα λέγαν οι περισσότεροι. Απλή απόδειξη η μουσική. Λένε ότι είναι ακριβά τα CD κτλ κτλ, ξέρετε βεβαίως ότι μπορείς να κατεβάζεις με νόμιμο τρόπο μουσική, με το κομμάτι μάλιστα, με κόστος λιγότερο του ευρώ? Ποιος απο σας το έχει κάνει έστω για 1, το αγαπημένο του, κομμάτι. Οπότε μην ακούω ότι αν ήταν πιο φθηνά, αν ήταν να μην τρέχω απο το σπίτι μου, κτλ κτλ θα το έδινα το 1 έστω ?. @@. Το τσάμπα είναι τσάμπα, και σε κάνει να νιώθεις ότι ...ΑΑΑΑΑ μόλις γλίτωσα 1?. Και εγώ κατεβάζω. Δεν μου φταίει όμως όλη η γή και ούτε λέω (με σθένος κιόλλας !) ότι και καλά κάνω. Κάποιοι δούλεψαν και εγώ βλέπω την δουλειά τους δωρεάν. Τόσο απλά, δεν είναι τίποτα επιστημονικό. Αν το κάναν όλοι τι θα γινόταν. Θα κατέρεε και το hollywood. Και μην ακούω δεν σας νοιάζει γιατί αυτά βλέπετε όλοι, άσχετα αν μετά τα κράζετε. Αν είστε τόσο σίγουροι οτι είναι μάπα, μήν το δείτε. Τρεχάτε για jokin. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες. Δεν αλλάζει κάτι, πάλι τα VC θα έπερναν την κατιούσα, όπως και τα δισκοπολεία κτλ. Η ευκολία και ο εθισμός να έχεις καμιά 20ριά ταινίες στον δίσκο σου και να δείς όποια θές είναι μεγάλο δέλεαρ. Κάτι ακόμα. Η υπερβολική ευκολία απαξιώνει το "θεσμο" να το πώ έτσι της ταινίας σπίτι. Το ίδιο και τα παιχνίδια κάποτε στο PC, και στην μουσική, και σε όλα. Κάποτε πήγαινες στο VC, διάλεγες 10 λεπτά την ταινία σου (γιατί θα την πλήρωνες...) το συζήταγες, υπερίσχυε έναντι κάποιας άλλης, ερχόσουν σπίτι, συνήθως συνεπαγόταν και παρέα φαί κτλ... Έ είχε μια βαρύτητα παραπάνω. Σου έμενε. Τώρα είναι δωρεάν (αν πληρώσεις κάτι το ευχαριστιέσαι πιο πολύ - αποδεδειγμένα) και είναι εντελώς φαστ-φουντ. Ταινίες 2ωρες είναι σαν να βλέπεις διαφημίσεις. Και έχεις άπειρες ταινίες, πώς κάποια να σου κάνει εντύπωση... Δεν λέω είμαι υπέρ τον VC. Λέω είμαι κατά τον δικαιολογιών που ακούω. Και αυτοί επιχειρήσεις έχουν, και θέλουν να ζήσουν, σχετικά τίμια (πιο τίμια απο την καφετέρια τών 4 ευρώ... μια παρέα = 16 ευρώ και μετά ακούω αστεία για 2? ταινία). Αλλά οι καιροί άλλαξαν. Όπως κάποτε κλείσαν και τα coin-op. (άσχετο...) Τι να κάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνω με αυτά που λες.Δεν είναι τα 2 ευρώ που κάνει η ταινία,είναι η γλύκα του τσάμπα...Όσο αφορά όμως για τις καφετέριες και τους ταρίφες που είπες αν ανοιχτεί τέτοιο θέμα εκεί να δείς τι μπινελίκι και κακία έχει να πέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Για τους ταρίφες δλδ τι πρέπει να κάνουμε, να τους σφάξουμε. Ούτε ταξί παίρνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Ελεος στην Ελλαδα με τη συγκριση "ισον μισος καφές", "ουτε δυο καφέδες"! Ολα κοστίζουν λιγότερο απο τον καφέ, και τι εγινε; Οταν δεν βγαίνεις για φαι-σινεμα-διασκέδαση λόγω εξόδων, δεν αντέχεις να βλέπεις νικολούλη στην tv , δεν προλαβαίνεις να χαλάσεις περισσότερο απο 2 ωρες αλλα πρεπει απαραίτητως να χαλαρώσεις κάπως για να εισαι ετοιμος το επόμενο πρωι για το επόμενο ξεζούμισμα απο το αφεντικό σου, μια ταινία που κοστίζει 2 και 3 ευρω ειναι ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΗ. Η συγκριση ειναι καθαρά υποκειμενική και δεν μετριέται με καφέδες και αφεψήματα. Τα φτωχά στουντιο του Χολιγουντ θα ζήσουν ειτε νοικιάσω είτε οχι την ταινιούλα τους. Παντως, το κράξιμο πέφτει γιατι ειναι μαγαζιά και κλαίγονται. Τι κλαίγεσαι; κλείστο! H μηπως σκέφτεσαι τους υπαλλήλους που θα πετάξεις στο δρόμο; Ας γελάσω!! :-D Και το χεσ..... μετα συγχωρήσεως πιο φτηνό απο ενα καφε ειναι. Τι να κάνουμε να το ακριβύνουμε κι αυτο; :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Ναι είναι πολύ ακριβή.Κι εγώ μαζί σου.Αλλά μεταξύ μας τώρα και μισό ευρώ να την νοίκιαζαν πάλι θα κατεβάζαμε ταινίες.Είναι το τσάμπα γλυκό λέμε...Γλυτώνεις και το ντύσου,πήγαινε,διάλεξε-γύρνα,ξεντύσου κι αύριο επέστρεψε την(αν βέβαια είναι ξενοίκιαστο αυτό που θές).Αυτή την δικαιολογία την δέχομαι,είναι ταλαιπωρία(μου έχει τύχει πολλές φορές να γυρίσω χωρίς ταινία λόγω του ότι όποια ταινία ήθελα να δώ ήταν νοικιασμένη και μάλιστα κάποιες φορές να πηγαίνω για 4 συνεχόμενες μέρες μπας και την βρώ ξενοίκιαστη),αλλά η τιμή δεν είναι δικαιολογία.Οι περισσότεροι και 10 λεπτά να ήταν η ενοίκιαση πάλι απο το ίντερνετ θα κατέβαζαν(κι εγώ μέσα σε αυτούς αφού την έχω καταβρεί με το κατέβασμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pstelios Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Γνώμες μου. - Είναι αστείο να λέμε για ακρίβεια. 1.8-2? για μια ταινία είναι απολύτως λογικό ποσό για να την δείς νόμιμα. Μην τρελαθούμε, αν είναι 2 άτομα, τί είναι 1 ευρώ για τον καθένα. Ούτε μια τυρόπιτα πλέον, σίγουρα ούτε ένας καφές. Πείτε απλά ότι αφού μπορώ να το γλιτώσω και αυτό, έ το γλιτώνω, όχι όμως ότι δεν μου περισσεύει. - Είναι αστείο να προσπαθούμε να καλύψουμε την λαδιά μας, βγάζοντας όλους τους μαγαζάτορες μάπα έλεος. Ρε παιδιά τι κακία είναι αυτή που έχω διαβάσει. Μιλάμε πολύ αποθημένο. Εντάξει τι σας κάναν πια. Για τους ταρίφες δλδ τι πρέπει να κάνουμε, να τους σφάξουμε. Αν δεν θές, αν δεν σου αρέσουν οι ταινίες, ένας λόγος να αλλάξεις χόμπι (αφού έτσι και αλλιώς δεν σου αρέσουν...), δεν είναι αναφαίρετο δικαίωμα να το κατέβασμα. Ότι και να ήταν, όσο και να ήταν ακριβό ή φθηνό, αν υπήρχε τσάμπα κάπου με την ίδια ευκολία το ίδιο θα λέγαν οι περισσότεροι. Απλή απόδειξη η μουσική. Λένε ότι είναι ακριβά τα CD κτλ κτλ, ξέρετε βεβαίως ότι μπορείς να κατεβάζεις με νόμιμο τρόπο μουσική, με το κομμάτι μάλιστα, με κόστος λιγότερο του ευρώ? Ποιος απο σας το έχει κάνει έστω για 1, το αγαπημένο του, κομμάτι. Οπότε μην ακούω ότι αν ήταν πιο φθηνά, αν ήταν να μην τρέχω απο το σπίτι μου, κτλ κτλ θα το έδινα το 1 έστω ?. @@. Το τσάμπα είναι τσάμπα, και σε κάνει να νιώθεις ότι ...ΑΑΑΑΑ μόλις γλίτωσα 1?. Και εγώ κατεβάζω. Δεν μου φταίει όμως όλη η γή και ούτε λέω (με σθένος κιόλλας !) ότι και καλά κάνω. Κάποιοι δούλεψαν και εγώ βλέπω την δουλειά τους δωρεάν. Τόσο απλά, δεν είναι τίποτα επιστημονικό. Αν το κάναν όλοι τι θα γινόταν. Θα κατέρεε και το hollywood. Και μην ακούω δεν σας νοιάζει γιατί αυτά βλέπετε όλοι, άσχετα αν μετά τα κράζετε. Αν είστε τόσο σίγουροι οτι είναι μάπα, μήν το δείτε. Τρεχάτε για jokin. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες. Δεν αλλάζει κάτι, πάλι τα VC θα έπερναν την κατιούσα, όπως και τα δισκοπολεία κτλ. Η ευκολία και ο εθισμός να έχεις καμιά 20ριά ταινίες στον δίσκο σου και να δείς όποια θές είναι μεγάλο δέλεαρ. Κάτι ακόμα. Η υπερβολική ευκολία απαξιώνει το "θεσμο" να το πώ έτσι της ταινίας σπίτι. Το ίδιο και τα παιχνίδια κάποτε στο PC, και στην μουσική, και σε όλα. Κάποτε πήγαινες στο VC, διάλεγες 10 λεπτά την ταινία σου (γιατί θα την πλήρωνες...) το συζήταγες, υπερίσχυε έναντι κάποιας άλλης, ερχόσουν σπίτι, συνήθως συνεπαγόταν και παρέα φαί κτλ... Έ είχε μια βαρύτητα παραπάνω. Σου έμενε. Τώρα είναι δωρεάν (αν πληρώσεις κάτι το ευχαριστιέσαι πιο πολύ - αποδεδειγμένα) και είναι εντελώς φαστ-φουντ. Ταινίες 2ωρες είναι σαν να βλέπεις διαφημίσεις. Και έχεις άπειρες ταινίες, πώς κάποια να σου κάνει εντύπωση... Δεν λέω είμαι υπέρ τον VC. Λέω είμαι κατά τον δικαιολογιών που ακούω. Και αυτοί επιχειρήσεις έχουν, και θέλουν να ζήσουν, σχετικά τίμια (πιο τίμια απο την καφετέρια τών 4 ευρώ... μια παρέα = 16 ευρώ και μετά ακούω αστεία για 2? ταινία). Αλλά οι καιροί άλλαξαν. Όπως κάποτε κλείσαν και τα coin-op. (άσχετο...) Τι να κάνουμε. +1 To "τον σκότωσα γιατί δεν ήταν καλός άνθρωπος" δεν παίζει. Κατεβάστε ότι θέλετε αλλά μην φορτώνετε την "απατεωνιά" σας στην που@%να την κοινωνία, στους κακούς βιντεοκλαμπάδες και στην μαύρη σας μοίρα.... Αλλιώς αν σας πιάσει η τροχαία να περνάτε με κόκκινο να τους πείτε για το άθλιο το φανάρι που αλλάζει γρήγορα.... και αυτοί θα σας συμμεριστούν . Για να μην παρεξηγούμαι και εγώ στο rapidshare πνίγω τον πόνο μου αλλά δεν μου φταίνε οι άλλοι, απλά είμαι τζαμπατζής . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα