Προς το περιεχόμενο

Κρίση στα DVD κλαμπ λόγω Ίντερνετ

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγω θα σας πω το αλλο... δεν ειμαι σιγουρος για τις αιτιες, αλλα γιατι οχι? το πιο δημοφιλες site ελληνικων υποτιτλων για σειρες (δε λεω ποιο λογω κανονων) εκλεισε με ανακοινωση οτι το θεμα ηταν νομικο.. τα συμπερασματα δικα σας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 353
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
εγω θα σας πω το αλλο... δεν ειμαι σιγουρος για τις αιτιες, αλλα γιατι οχι? το πιο δημοφιλες site ελληνικων υποτιτλων για σειρες (δε λεω ποιο λογω κανονων) εκλεισε με ανακοινωση οτι το θεμα ηταν νομικο.. τα συμπερασματα δικα σας!

Αυτό για νέο το γράφεις;

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=279202

;)

οχι για νεο, απλα το παραθεσα φιλε μου για να το δουν ολοι! εχεις δικιο, επρεπε να δωσω το λινκ... λαθος μου αλλα ηθελα να το πω γιατι ισως να ειναι κ αυτος ενας τροπος παταξης!

χαρη = τσαμπα?:lol:

η επειδη μπορεις να το δεις σπιτι οποτε θες χωρις dvd κ βαλε βγαλε στο drive? κ εκτος τουτου, πας μπροστα καποιο σημειο, πισω ενα αλλο χωρις να χαλασει η σειρα, ενω στο dvd παει απο την αρχη του chapter η πολυ πισω η πολυ μπροστα!! :lol:

πλακα κανω...

Γιατι δεν λενε την αληθεια αυτοι που εχουν τα βιντεοκλαμπ.Γιατι δεν λενε οτι το ιδιο το κρατος τους κλεινει που εχει φτασει τα δημοτικα τελη,ρευμα,Τεβε στα υψη. Ολα τα μαγαζια κλεινουν και οχι μονο τα βιντεοκλαμπ.Δειτε ποσα μαγαζια ειναι ξενοικιαστα.Το ιντερνετ τους πειραξε.Στο κατω κατω αντιγραφη της αντιγραφης εκαναν οι εταιριες γι αυτο βγηκαν σειρες οπως το lost στα βιντεο κλαμπ. Και το 80 που ειχαν κλεισει παλι τα βιντεο κλαμπ γιατι δεν κλεισαν τις τηλεορασεις; Ολο βλακειες ακουμε μου φαινεται.Η προπαγανδα σε ολο της το μεγαλειο.

δεν εχεις αδικο... εγω παντως οποτε βλεπω καποιο v-club να κλεινει μετα ως δια μαγειας βλεπω ν ανοιγει ενα net spot η net cafe... ειρωνεια ετσι?

Εγω παντως ξενερωνω με τα βιντεο κλαμπ οταν νοικιαζω ταινια και εκει που εχουμε στηθει ωραια και καλα με την κοπελια μου να δουμε κανα θριλερ τρομαζουμε πιο πολυ με ταα κοληματα που τρωει το dvd παρα με την ταινια (και αυτο εχει συμβει απειρες φορες κ με ταινιες και με games) το κατεβασμενο δεν θα κολησει σιγουρα!

Τώρα που έκλεισαν τα sites με τους ελληνικούς υπότιτλους υποθέτω πως ανθίζουν ξανα οι δουλειές οπότε κάθε παράπονο ιδιοκτήτη video club κρίνεται αβάσιμο :P (αφού λένε ότι η πειρατεία φταιει μόνο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α δε καταλάβατε καλά.... Τώρα θα προσπαθήσουν να κλείσουν ΚΑΙ τα φροντηστήρια ξένων γλωσσών ώστε να μη μπορεί κανείς να καταλάβει τις ταινίες χωρίς υποτίτλους

Εγώ πάντως δεν έχω κανένα ηθικό ενδιασμό στο να κατεβάζω και να βλέπω αβέρτα ταινίες και σειρές και παιχνίδια και το λουρί της μάνας.

Σ'αυτή τη χώρα της αδικίας και της παντελούς αναξιοκρατίας, που τίποτε δε λειτουργεί σωστά και ο περισσότερος κόσμος με τους μισθούς που παίρνει φυτοζωεί, ισχύει ο νόμος της ζούγκλας, δηλαδή ο νόμος του "το κάνω γιατί μπορώ".

Λυπάμαι που το λέω αλλά αφού κιόλας από την πλευρά των βίντεο κλαμπ βλέπω απληστία, και όχι τώρα μόνο που υπάρχει το broadband αλλά και πιο πρίν που δεν είχες επιλογή παρα να νοικιάσεις μόνο, σιγά μην κάτσω να σκάσω.... θα κατεβάσω.

Έχω φουλάρει το σκληρό δίσκο του DVD player μου με ταινίες, αράζω στον καναπέ και σκέφτομαι...."τι καλό θα δούμε σήμερα ?" 2,50 ευρώ για τη νέα κυκλοφορία μου θέλεις Mr βιντεοκλαμπά? Πάρε τα τρία μου.

Παρεπιπτόντως, εγώ από το site που έκλεισε δεν κατέβαζα ποτέ υποτίτλους, προτιμώ οι υπότιτλοι να είναι embeded στο video, XAXAXAXXAAAAAAAAAAAAAAAAA

Επεξ/σία από gtsamour

προφήτες είστε ρε παιδιά; πάω προχθές να νοικάσω μία ταινία από το video-club της γειτονιάς μου και είχε ανακοίνωση ότι έκλεισε.

Πολύ άτυχος αυτός... δεν πρόλαβε το κλείσιμο των site με υπότιτλους... θα έκανε τρελλά λεφτά τώρα :lol:

αντε να δει ταινια τωρα το παιδι... φιλε υπαρχουν παντως κατι sites να κατεβασεις ελληνικες σειρες, θεατρα κ ελληνικες ταινιες (παλιες κ καινουριες) για να... ας πουμε γουσταρεις... αν κ το κοβω χλωμο μετα το Deep End που ειδα. ολο κ πατατυει ο ελληνικος κινηματογραφος...

Α δε καταλάβατε καλά.... Τώρα θα προσπαθήσουν να κλείσουν ΚΑΙ τα φροντηστήρια ξένων γλωσσών ώστε να μη μπορεί κανείς να καταλάβει τις ταινίες χωρίς υποτίτλους

Παρεπιπτόντως, εγώ από το site που έκλεισε δεν κατέβαζα ποτέ υποτίτλους, προτιμώ οι υπότιτλοι να είναι embeded στο video, XAXAXAXXAAAAAAAAAAAAAAAAA

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...