GaGaS_Thess Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 ας κατεβασουν λιγο και τις τιμες τους ομως .... 2.50 ευρω για ταινια μιας μερας ? ΕΛΕΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Χμμμμ φοβερή είδηση και σωστότατη,Κρίση στα DVD κλαμπ λόγω Ίντερνετ και όχι λόγω πχ της τιμής 2,30 ευρά για μια μέρα(!) και 1,5 ευρώ για κάθε επιπλέον.Ναι αυτό είναι το Ίντερνετ φταίει άντε και λίγο ο Αρναούτογλου,οι τιμές πάντως όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 πεθαμενη συζήτηση τι έλεγες φίλε pigeon? Στην επαρχιακή πόλη που παρέμειναν οι γονείς μου και πάω αραιά, ήθελα να δω καμια ταινιούλα και ένας τύπος εκεί με μηδαμινή ποικιλία και τρόπους έφτασε να τις έχει 2,70 όλες ανεξαρτήτως επιστροφής πριν 3 χρόνια!. Καθαρή κερδοσκοπία (μετά άνοιξε το 7even και του έστρωσε τη γραβάτα), οπότε είπα ότι την άλλη φορά θα πάρει τα @@ μου, προτιμώ να βλέπω τζάμπα τριανταφυλλόπουλο και καραβάτου από το να συμβάλλω στην πισίνα του. Φυσικά τέτοια γεγονότα ρίχνουν τον άνθρωπο ντουγρού στο broadband (κατά το ρίχνουν στα ναρκωτικά) Και τις προάλλες πάω Θεσσαλονίκη στο 7even και μου δίνει ταινία 5ετίας 2,30. Προσωπικά μου φάνηκε ακριβά. anyway, φυσικά και πρέπει να δουλεύουν και οι άνθρωποι που έχουν DVD Club, απλώς όπως προειπώθηκε, με μερικούς το πράγμα έχει ξεφύγει. Ακριβώς ότι συμβαίνει και με όλα τα άλλα είδη στην αγορά, με τη διαφορά ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση οι καταναλωτές βρίσκουν να πάρουν το προϊόν τζάμπα, σε αντίθεση με πχ βενζίνη ή τρόφιμα. Αν κάνουν καλώς η κακώς επαφίεται στην αίσθηση ηθικής που ακολουθεί ο καθένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RaNd Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=915404 Για λεπτομερειες. .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 ο/η πίτσι πρέπει να πάρει θέση τώρα. ζητω τα videoclubs. επιτέλους θα δούνε ανάσταση οι καημένοι έμποροι έτσι έπρεπε να μπει ένα τέλος στην ασυδοσία λέμε κάτω στην παρανομία. σταματήστε να κλέβετε τους φτωχούς πολίτες αυτής της χώρας που παλεύουν από την επινοικίαση ενός οπτικού μέσου να μειώσουν το ποσοστό φτώχειας εν ελλάδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
furious99 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Οι υπότιτλοι τους μαράνανε... Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doom Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Xωρίς τα V.C δεν θα ειχαμε και DVDrip εκδοσεις υποτιτλων οπότε κάτι προσφέρουν και αυτά lol ...άσε που αρκετά προτιμούν να πωλούν αντίγραφα, ακόμα και CAM εκδόσεις, παρα να νοικιάζουν. Ξεχνάνε τις εποχές με τα region 1 DVDς... και το καλύτερο είναι οτι μερικοί νοικιάζανε DVDς με έκπτωση αν το/τα επέστρεφες σε 1 ώρα (είχαν πάρει φωτιά τα dvd players να παίζουν σε Fast Forward η τα recorders; ) Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2008 από Doom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiria_ch Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ DVD CLUB ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ VIDEO CLUB ΤΑ ΕΡΓΑ.ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ 2,30 ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙ 1,80-2,00.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 7 ΜΕ 9 ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ( ΠΑΡΑΔ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ).Ο ΚΑΘΕ ΤΙΤΛΟΣ-DVD ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΠΟ 40,00 ΜΕΧΡΙ 44,00EURO!!!!ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ 5!ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΡΧΕΤΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ.ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ 3 ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΙΣ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΕΣ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΠΕΛΟ.ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΛΟΓΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plintiriopiaton Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Σωστες οι αποψεις των φιλων εδω και ΣΩΤΗΡΙΑ σε καταλαβαινω απολυτα...και ετσι ειναι μεχρι ενα σημειο...ομως το βασικο προβλημα ειναι βαθητερο...και ισχύει και για τους διανομεις και για τον οποιοδηποτε εμπλεκομενο...(για παραδειγμα αυτο που λες εσυ ειναι ουσιαστικα εκβισμος δλδ η παιρνεις 5 spiderman 3 και 15 σαβουρες η δεν παιρνεις καθολου η πληρωνεις χρυσο η δεν σε προσεχουν κλπ) Κατα την αποψη μου ολα αυτα τα προβλημτα οχι μονο των dvd club αλλα γενικοτερα στην χωρα αυτη ειναι θεμα οτι ο καθε ενας με ενα οικοπεδο απο τον παππου του (παραδειγμα) το πουλησε και ειπε μιας και εχουν άνθηση τα μαγαζια όποιου τυπου εχει πέραση την στιγμη εκεινη και φυσικα ακουσε τους φιλους του να λενε οτι το ιντερνετ καφε ειναι σιγουρο κερδος το dvd τα ιδια το ενα το αλλο...χωρις στοιχειώδες μόρφωση ενημέρωση και φυσικα γνωση στο αντικείμενο μεράκι κατι τέλος πάντων ανοιγει ενα μαγαζι βαζει και την γυναικα του τα παιδια του κανεναν ακυρο να το δουλευουν με το που πιανει λιγα λεφτακια και νομιζει οτι ετσι ειναι και φυσικα καποια στιγμη οταν δεν έχεις ιδεα απο ΜΑΝΑΤΖΕΜΕΝΤ και πραγματικο ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ σου φταίει η τιμη, η αγορα το ιντερνετ το παιδι που δουλευει και το απολυηεις η του δινεις 5 ευρω την ημερα χωρις ενσημα φυσικα και αλλα πολλα...Οταν δεν εισαι σε θεση να δεις τα σημεια των καιρων ωστε να αποφυγεις πολλα...και να κανεις έγκαιρα τις κινησεις σου χωρις να περιμενεις να την κανει καποιος αλλος και εσυ να ακολουθήσεις...(την ευκολη λυση οπως παντα). Οπως τα ραδιοφωνα ενα πραγμα...ο ενας αντιγράφει τον αλλο και εχουνε γινει ολοι να παιζουν τα ιδια και να μην μαθενουμε πλεον μουσικη η διάφορα άλλα και να μην λαμβανουμε καν την ευχαρίστηση της μουσικης...Ειλικρινα πιστευω οτι αν ειναι να ανοιξεις μια δουλεια το πρωτο ειναι να γνωριζεις το αντικείμενο και να το αγαπας και μετα να αποκτησεις και βασικες γνωσεις Μανατζμεντ και Μαρκετινγκ ωστε να αποφυγεις πολλα λαθη που γινονται απλα γιατι σου ειπε καποιος κατι και το εκανες η γιατι ακουσες κλπ κλπ...και τελικα ο ενας αντιγραφει τον αλλο και μετα ψαχνεις να βρεις τα λαθη σε τριτους...Απο κει αρχιζει το προβλημα...οταν ο κοσμος θελει την διασκεδαση σπιτι του λογο της ακριβιας της ελειψης παρκινγκ της απομονοσης της κουρασης της μοναξιας του, εσυ απλα πρεπει να του την προσφερεις σωστα οταν ομως ο τροπος η στιγμη και πολλα ακομα ειναι ακυρα...καλυτερα αγόρασε κανενα διαμερισμα και ζησε με τα νοικια...ανοιξε καποιος ενα μαγαζι που την συγκεκριμενη εποχη πουλαει θα βρεθουν αλλοι 10 να ανοιξουν εκει γυρω γιατι ψαχνουν να βρουν το ευκολο γρηγορο κερδος και μετα το χαος...Το σεβεν τι ηταν? απο που και ως που ξεκινησε να ειναι ονομα να ερχοταν το Blockbuster απο το εξωτερικο να πω οκ...αλλα το σεβεν πως που ποτε γιατι? Γιατι ενα αλλο μαγαζακι απο αυτα που καποτε νοικιαζαμε βιντεο κασετες δεν εγεινε αλυσιδα? η δεν ζητησε καποιος να το κανει αλυσιδα? Ο αρχι-σεβεν αυτος που τα ξεκινησε ας το πω δεν ειναι πλέον ο ιδιος καταλαβενετε γιατι...οπως αν δειτε τελευταια την ανακαινηση που την επιβαλανε τα κεντριακ των Σεβεν τι σκοπημοτητα ειχε...οποιος καταλαβε καταλαβε...οπως καποιες καφετεριες που πανε καλα για 6-8 μηνες και μετα τις αγοραζουν για χρυσό αλλοι ανιδεοι και ασχετοι που την ειδαν πιττα στον κοσμο πουλησαν σπιτι και οικοπεδο στην Χαλκιδικη και φυσικα μεσα σε μερικες εβδομαδες ισως και μερες κυνηγάνε μυγες...μιας και ο κοσμος απλα εξαφανηστικε...μα πως τι γιατι?ετσι ειναι το σχεδιο...Οι περισσοτεροι ασχετοι εχουν ιντερνετ καφε και δεν εχουν ιδεα πως να ανοιγουν ενα υπολογιστη και καποια στιγμη θα αρχισουν να κλεινουν, που λογο επαγγελματος εχω δει να μην πηγενουν καλα πολλα ιντενρετ καφε. Καποιες αλυσιδες εχουν πολυ χρημα πες το ξεπλημα πες το δεν ξερω γω πλουτος μπορουν και κανουν μισθοσεις δικων τους γραμμων ενοικιαζουν τεραστιους χωρους κανουν πολλα ομως θα το δουμε οτι τα επομενα βηματα τους ειναι ασταθει και αβεβαια...γιατι δεν ξερουν...βαλαν εκει μηχανες να πουλανε προκατ φαγητα και ποτα και νομιζουν ετσι ειναι...ολα για ευκολο γρηγορο κερδος χωρις τον κοπο του διαβασματος και της επιμορφοσης και στο φιναλε της σωστης αναζητησης και ερευνας...Αν θελει καποιος να φερει ενα McDonald καπου πρεπει ο ιδιος ο επιχηρηματιας να εκπαιδευτει και να μαθει να σφουγαριζει και να ψηνει και ολα τα αλλα πρωτα και μετα να παρει τα δικαιοματα και να αρχιζει να προσλαμβανει προσωπικο και να ειναι ο ιδιοκτητης...Εχω περιπου 3000 εργα αυθεντικα (ΟΧΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ) και 500 σε βιντεο αυθεντικα εχω περι τα 3000 παιχνιδια απο ολες τις κονσολες ολα αυθεντικα και περιπου 6000 cd και 3000 βινιλια...γιατι μου αρεσουν...την ψαχνω και συλλεγω ετσι μπορω να εχω και καποια γνωση ας πουμε...αν καποιοι ιδιοκτητες σεβεν ας πουμε συλλεγανε ταινιες και γενικα την ψαχνανε ισως να βλεπανε την εξεληξη και να βγαζανε ολη την αγαπη τους για αυτο που το ειχαν ως χομπι και πλεον ως επαγγελμα...Εγραψα πολλα αλλα ειναι ενα πραγματικα καλο θεμα και επιδη οπως ειπα ειμαι μεσα στον χωρο ηθελα να τα πω... Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2008 από plintiriopiaton Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SmallvilleGtvs Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Αν δεν ρίξουν τις τιμές είναι σίγουρο πως θα κλείσουν,εγώ πάντως δύσκολα θα ξανανοικιάσω ταινία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikaha Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Αν δεν γίνει 1 euro ενοικίαση την ημερα το DVD δεν ξαναπατάω σε DVD club! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoselenh Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Εδω ο κοσμος δεν εχει να καλυψει τις καθημερινες αναγκες και για τα dvd club θα πρεπει να νοιαστουμε τωρα ? καταλαβαινω και την θεση των dvd-αδικων αλλα τα 2000 που ειπατε οτι ειναι σε αριθμο δεν αντιστοιχουν σε καμια περιπτωση με τον αριθμο των πολιτων ... Υπερισχυει η γνωμη του λαου και η προτιμηση του...Για να πλουτισουν οι ετεριες πρεπει να υποφερει ο λαος ? οταν μας πατανε κατω δεν το σκεφτονται ομως...Το ιντερνετ ειναι η ευκολη λυση και ειναι και τσαμπα... σκασιλα μας λοιπον για τα υπολοιπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cheez Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Να πάρω και εγώ θέση και να πω, πως τα video club τα έχω κόψει χρόνια τώρα. Όχι δεν με έκανε το internet να τα κόψω, αλλά οι τιμές είναι γελοίες, οι καθυστερήσεις είναι γελοίες, το πόσο αργούν τα DVD να κυκλοφορήσουν επίσης είναι γελοίο και μην ξεχνάμε βέβαια "α δυστυχώς το dvd αυτό που θέλετε είναι νοικιασμένο". Ήμουν μεγάλος υποστηριχτής των αυτόματων πωλητών DVD, πολύ βολικό, αλλά τελικά λίγα καταστήματα αντέχουν και έχει καταντήσει εκνευριστικό να νοικιάζεις ένα DVD και να κολλάει... Συγχαρητήρια στους απαράδεκτους videoclubαδες, που καταφέρανε και κλείσανε όλα τα Site με υπότιτλους. Αν πραγματικά νομίζετε οτι αυτό θα σώσει την κρίση σας, είστε πολύ γελασμένοι. Δεν κοιτάτε καλύτερα γύρω σας, δεν κοιτάτε πως ο μέσος Έλληνας, δηλαδή αυτός που θα προτιμήσει να δει μια ταινία στο σπίτι απο το να βγεί έξω να τα σπάσει, πάει οικονομικά απο το κακό στο χειρότερο? Πείτε μου ένα λόγο που αξίζει να νοικιάσω μια DVD ταινία απο το Video Club απο το να κάτσω σπίτι με τα φιλαράκια μου και να απολαύσω όποια ταινία γουστάρω. Αυτό που φταίει όμως πραγματικά είναι η νοοτροπία, του να βγάζω εύκολα χρήματα, να μην κάνω και πολλά , αλλά να βγάζω τρελά.. Βλέπε εποχές όπου video clubs αλλά και καταστήματα που πουλάνε CDs , βγάζανε τρελά λεφτά πουλώντας πειρατικά και μετά απο καιρό βγήκαν να πουν οτι φταίει η πειρατεία. Δούλευα σε video club ξέρω πως δουλεύει... Για μένα και να κλείσουν δεν θα αλλάξει κάτι, πρόσφατα μπήκε στην μαύρη λίστα και το cinema, δεν ξαναπάω όχι γιατί μπορώ να δω μια ταινία αν την κάνω download, αλλά γιατί έχω βαρεθεί να πρέπει να χαλάσω 30ευρώ (για δύο άτομα, τα δικά μου και της κοπελιάς μου) για να μπω σε μία αίθουσα και ο καθένας να κάνει το μακρύ του και το κοντό του. Περιμένω την μέρα που ιδιοκτήτες video club και cinema θα κάνουν κόμμα και θα κυνηγήσουν τις εταιρίες που βγάζουν τηλεοράσεις HD, γιατί μέχρι και αυτό ίσως ισχυριστούν οτι φταίει για την κρίση. 32" TV Popcorn απο το περίπτερο, φίλοι και όλοι μαζί σπίτι για ταινιούλα. Όμορφα, οικονομικά και άνετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Κυριοι των videoclub , η απάντηση ειναι μια και μοναδική: Θα ψωνίζουμε οταν εχουμε λεφτα, οταν εχουμε χρονο , οταν εχουμε ορεξη, οταν εχετε κατι ενδιαφέρον, και οταν πιάσουμε ενα κουτί απο το ράφι και δεν το εχετε και αυτο νοικιασμένο. Εχετε μαγαζι, οχι φιλανθρωπικό ιδρυμα. Σταματήστε την κλάψα γιατι αν αρχίσει κι ο καθενας απο εμας να κλαιει για την πτώση τζίρου στη δουλειά του θα το γυρίσουμε σε Μαρθα Βουτση Online . Κι εγω επιδιορθώνω υπολογιστές αλλα οταν ερχομαι στο μαγαζί σου δεν με πληρώνεις οσο σου λεω, μου ζητάς χωρις απόδειξη (και χωρις φπα), δίνεις τη δουλειά στο ξαδερφάκι σου τον "τσίφτη" που ξέρει απο "ΓκουΜΠιουτερ". Εγω πως θα ζησωωω;;; κλαψ και λυγμ μαζι...!! Ο θειος μου ειναι ζαχαροπλάστης, ο αλλος θείος μου ειναι μπογιατζής να αρχισω να γραφω και γι'αυτους τι ζόρια τραβάνε εε; Γιατι δεν βάφετε τα σπίτια σας; εεε;;; (για να κάνουμε και λιγη πλάκα..) Κατα τα αλλα , τα συντεχνιακά σας προβλήματα λυστε τα με το συλλογό σας, τα προβλήματα με τις εταιρίες να τα χαίρεστε και να τις χαίρεστε (α ρε καημένε βαρδινογιάννη με την av), ως τότε κλείστε τις σελίδες με τους υπότιτλους, φιμώστε τους μεταφραστές, σκοτώστε τους μαυρους και καψτε τα dvdrecorders! Αφου επιτεθείτε σε ολες τις κοινωνικές ομάδες γιατι δεν σας τα ακουμπάνε πλεον και με υφος "εχω και μαγαζί να κρατήσω!", κι αφου εκνευρίσετε οποιον τελευταίο υποστηρικτή νοσταλγό του βιντεοκλαμπ εχει μεινει στην ελλάδα, τοτε μπορει να μεινει κανενας πελάτης τυφλος κουφος και με αλτσχαιμερ και να ξαναπιάσετε την καλη. Λεμε τωρα.... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosfx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Εντάξει ρε παιδιά ας μην γινόμαστε και υπερβολικοί...Οκ κατεβάζουμε ταινίες στο τσάμπα,όντως έχουν κλείσει πολλά video clubs αλλά δεν είναι ανάγκη να τους βρίζουμε κιόλας.Τώρα αν αυτοί έκλεισαν τα sites με τους υπότιτλους τότε πρέπει να τους κάψουμεεεεε...:p:lol::lol: Πλάκα κάνω... Προσπαθώ να θυμηθώ απο πότε έχω να πάω σε video club και δεν μπορώ γαμώτο.Αν είναι δυνατόν 2 ευρώ η ημερήσια ενοικίαση.Και για κάθε μέρα καθυστέρησης άλλα 2 ευρώ.Και να θες να γίνεις νόμιμος δεν σε αφήνουν αυτοί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα