Προς το περιεχόμενο

Κρίση στα DVD κλαμπ λόγω Ίντερνετ

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

..και ο Pitsi το χαβά του με την (αν)ηθικολογία περι download.. :P :p :P

Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο μιας και δεν έχουμε άμεση επαφή, θέλεις να αφήσουμε την ηθική στην ακρη και να μου δώσεις τα στοιχεία σου να σου κάνω καταγγελία;

Για να δούμε μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω από το να συνεχίσεις να κουτσουλάς σαν τα υπόλοιπα περιστέρια ή είσαι πλασμενος μόνο για να μην παράγεις τίποτα, να περιμένεις να φας από τα ψίχουλα των άλλων και να χέζεις;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 353
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο μιας και δεν έχουμε άμεση επαφή, θέλεις να αφήσουμε την ηθική στην ακρη και να μου δώσεις τα στοιχεία σου να σου κάνω καταγγελία;

Για να δούμε μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω από το να συνεχίσεις να κουτσουλάς σαν τα υπόλοιπα περιστέρια ή είσαι πλασμενος μόνο για να μην παράγεις τίποτα, να περιμένεις να φας από τα ψίχουλα των άλλων και να χέζεις;

Καταγγελία για ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ; :( :( :( Φιλτατε, αν εισαι "χαμηλών προδιαγραφών" στο διάλογο να το σεβαστώ αλλα φοβάμαι οτι εισαι γενικότερα προβληματικός με αυτα που υποννοεις. Εγω διαβάζω να επιτιθεσαι και μας προσβάλεις ολους (και μενα 2-3 φορες αλλα δεν το κάνω θεμα..), δεν ξέρω, μηπως πρεπει να σου κάνουμε ΕΜΕΙΣ καμια καταγγελία;

Εν τελει, αν ψάχνεσαι ακόμα παρε το IP μου απο το insomnia κι ασε τις τσάμπα μαγκιές... Πρεπει πρώτα να αποδείξεις αυτο που υποννοείς και δυστυχως αυτο ειναι αδύνατο γιατι 1ον δεν κατεβάζω ταινίες και δη ακυκλοφόρητες -μου αρέσουν οι κλασικές ασπρομαυρες του '30 '40 '50 που εσεις οι αρπαχτολόγοι δεν βάζετε στα ράφια σας- και 2ον πρεπει να φτιάξεις 100% νομιμο το μαγαζί σου για να αντιμετωπίσεις την δική μου αντι-καταγγελία, πραγμα που αμφιβάλλω αν σε συμφέρει οικονομικά.. (Αποδείξεις κόβεις; ) Οπως καταλαβαίνεις λοιπον πράξε!

Φαντάζομαι βεβαια οτι μολις κανεις 50-100 καταγγελίες σε internet χρήστες θα ανεβούν κατακόρυφα οι πωλήσεις και οι ενοικιάσεις (εδω γελάμε!). Αντε μπράβο , γερά με τσαμπουκά να δείξετε το πραγματικό πρόσωπο του δηθεν κακόμοιρου και δηθεν μεροκαματιάρη dvd-clubber... :P :p

[*]διαφωνείς πως η δουλειά σας έχει πέσει επειδή τα DVDclub ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια?

Η καραμέλα περί κλεψιάς-ληστείας-επαναστατικότητας και μαγκιάς μας κούρασε.

Αν θες να μιλήσουμε προσωπικά η δικιά μου δουλειά, είτε επειδή την κάνω σωστά, είτε επειδή είμαι τυχερός ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, έχει ανέβει σημαντικά τον τελευταίο χρόνο και δεν κλαίγομαι καθόλου αν και από την άλλη έχω χάσει 5 πελάτες από τους 20 πρώτους σε ενοικιάσεις επειδή έβαλαν dsl...

Έφτασε τις 17 σελίδες το θέμα οπότε οτι είχαμε να πούμε το είπαμε σας αφήνω να δείτε και καμια ταινία, μερικοί έχουμε και να δουλέψουμε οπότε δεν θα ξαναπαντήσω...

Ρε παιδιά οι επιχειρηματίες είναι επιχειρηματίες και κοιτάζουν το συμφέρον τους.

Ρε επιχειρηματίες, τα παιδιά είναι παιδιά και κοιτάζουν το συμφέρον τους :P

Επειδή λοιπόν τα παιδιά έχουν βρει λύσεις που δε σας συμφέρουν προσπαθήστε να γίνετε ανταγωνιστικοί.

- Φτιάξτε ιστοσελίδα με όλες τις ταινίες που έχετε και τις διαθεσιμότητές τους.

- Κάντε διανομή την ταινία στο σπίτι (αν ο deliverας φέρνει και τσιγάρα ακόμα καλύτερα). Εννοείται πως θα τις παίρνετε και πίσω με αυτό τον τρόπο.

- Βάλτε στο τηλεφωνικό κέντρο ανθρώπους που βλέπουν ταινίες. Ξέρετε, αυτούς που θα προτείνουν άλλες ταινίες όταν κάποια δεν είναι διαθέσιμη. Βάλτε και στην ιστοσελίδα σας προτάσεις ταινιών αντίστοιχες με αυτές που δεν είναι διαθέσιμες.

Ναι, τα παραπάνω κοστίζουν, μην τα θέλετε όμως όλα στο πιάτο. Ο κόσμος προχωράει και εσείς έχετε μείνει στη δεκαετία του 80.

Αν δεν αλλάξετε, σε λίγο θα χαθείτε ως κλάδος. Πολλοί φίλοι των ταινιών έτσι κι αλλιώς ήδη έχουν nova, άλλοι κατεβάζουν από internet ενώ δε θα αργήσει η μέρα που οι εταιρίες θα προσφέρουν pay-per-view για όλες τις ταινίες τους. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα, πάρτε το χαμπάρι και γίνετε ανταγωνιστικοί.

Αν θες να μιλήσουμε προσωπικά η δικιά μου δουλειά, είτε επειδή την κάνω σωστά, είτε επειδή είμαι τυχερός ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, έχει ανέβει σημαντικά τον τελευταίο χρόνο και δεν κλαίγομαι καθόλου.

Δεν θέλω να μιλήσουμε προσωπικά, θέλω να μου απαντήσεις γενικά αν συμφωνείς ή όχι.

Δεν σε ρώτησα πώς πάνε οι δουλειές, ήταν συγκεκριμένη η ερώτησή μου.

Εγω αυτο που καταλαβα ειναι το εξης:

Ειτε λόγω πολλων καταστηματων ειτε λογω πολλων ταινιων που βγαινουν ανα μηνα τα κέρδη των vc έπεσαν!!! καποιοι ακόμα βγαζουν ενα μεροκάματο απλα θεωρουν οτι μπροστα στον ογκο και τις ωρες δουλειας δεν αξιξει τον κοπο και τον κινδυνο και τα κλεινουν!!

Επιμένω οτι η εφημεριδα κανει κακο στα μαγαζια, αλλα και αυτη ανεβηκε από 3? στα 3,5? (16% αυξηση). Τωρα τα μαγαζια με την επιπλεον δικαιολογια της "παρανομίας" θα αυξησουν την τιμη της ενοικίασης (τωρα βαβαια απο 2? στα 2.5? ειναι 25% αυξηση).

Προβλεπω ενα πόλεμο νευρων κανα χρόνο ακόμα και μετα θα στρωσουν τα πραγματα. Απλά ο πόλεμος νευρων θα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σκληρος. Κατα τα αλλα μου κάνει εντυπώση οτι τα VC παραμένουν ανοιχτα τις Κυριακες (χωρις να χρεωνεται η Κυριακη) ενω τα γυμναστηρια τα καταφεραν και με νόμο κλεινουν.:confused:

http://ta-nea.dolnet.gr//Article.aspx?d=20080219&nid=7527340&sn=&spid=876

http://g700.blogspot.com/2008/02/blog-post_19.html

Ειναι ολοφανερο οτι ο συνδικαλισμος των vc γίνεται απο τις αλυσίδες και οχι απο τους ανεξαρτητους!1

Για μενα μια καλή ιδεα για τους ανεξαρτητους ειναι να συνεργασθουν μεταξυ τους!! Δηλαδη να κανουν μια "κολεγια" ενας απο τη Νικαια αλλος απο το Ψυχικό κλπ κλπ να αγοραζουν τα πακέτα από κοινου και να μην χανουν τυχον προσφορες και η μαπα ταινια να μοιραζεται γυρω γυρω μπας και νοικιασθει!!!!

Κατα τα αλλα μου κάνει εντυπώση οτι τα VC παραμένουν ανοιχτα τις Κυριακες (χωρις να χρεωνεται η Κυριακη) ενω τα γυμναστηρια τα καταφεραν και με νόμο κλεινουν.:confused:

Να σου πω εγω για να μην εχεις απορία: Ξερεις ποιος εχει την AudioVisual?

Audiovisual: Με 36,52% ο κ. Ν. Βαρδινογιάννης

Ποιος να τα βάλει με την "οικογένεια"; :D :D :D και Χριστουγεννα-Πασχα αν τον συμφέρει να τα ανοιξει θα τα ανοίξει.. :) :) :)

βρηκα σε αλλο φορουμ την φωτο απο το δελτιο του αντεννα που λέει ειμαστε φτηνοι στις ενοικιασεις 5? στο Η.Β και 3.5? στην Ισπανία!!!!

Ας ακριβηνουν τα vc αλλα ας φτηνηνουν την μπύρα τον καφε και το ψωμί ελεος!!!

κατα τα αλλα τι να πουν τα δισκοπωλεια (θυμαται κανεις πόσα ηταν πριν απο 20 χρονια) για την πειρατεια και το κατεβασμα (δυστχως οι ιδιοι οι δισκοπωλες ζουσαν απο την πειρατεια και εχασαν δουλεια οταν με τα πι-σι γραφαν ολοι μόνοι τους). Δυστυχως πολλοι δισκοπωλες εγιναν vc και γινονται τωρα internet cafe που ειπε ενας φιλος.

Εσεις που κατεβαζετε ταινιες μην αισθανεστε ενοχες αφου οταν γινει ΜΑΖΙΚΗ συνηθεια θα το ελεγξουν αλλα Kazaa και Napster!!!!

κατα τα αλλα απο την πλευρα του επιχειρηματια αυτες οι δουλειες φωτοβολίδα ειναι μαξιμουμ 5ετίας και παντα πρεπει να σκεφτεσαι κατι άλλο!!

post-69169-129062966448_thumb.jpg

για σας απο εμενα,και καλως σας βρηκα....

Δεν συμφωνω με την πειρατια 100%,αλλα ρε παιδια,πηγα να νικιασω μια ταινια,και οταν την πηγα πισω μου ζητησανε 2,30....παμε καλααα????

ας μην συγκρινουμε με Αγγλια.

Η Αγγλια εχει δικο της νομισμα την Αγγλικη Λιρα (£)

Η Αγγλια εχει αλλη οικονομια

Η Αγγλια εχει αλλους μισθους

Η ισοτιμια GBP-Euro ειναι στα 1,27 (1 £=1,27 ?)

ΜΗΝ ακουτε τον Ευαγγελατο

ποια μήλα και μηλιές και κολοκύθια τούμπανα ρε παιδιά; Ο καθένας κατεβαζει ταινίες για το δικό του λόγο, είτε γιατί δεν εχει εξτρα λεφτα να νοικιάσει, είτε γιατί βαριέται να παει να τη πάρει, είτε γιατί όποτε παει τρώει άκυρο γιατι η ταινία που θέλει του την έχει πάρει άλλος, είτε γιατί θέλει να κάνει συλλογή (όπως εκαναν παλια με τις κασέτες της άντζελας δημητρίου, δεν του κυνήγησε κανείς όμως). είτε γιατί και οι βιντεο κλαμπαδες είναι λαμόγια και εχουν αντιγραμμένες τις πρεμιέρες κάτω απο το γκισέ και τις νοικιάζουν σαν κανονικές και είναι και μούφα ποιότητα!

Και δεν κατάλαβα δηλαδή έχεις δικαίωμα να έχεις στη κατοχή σου μια ταινία που παίρνεις απο εφημερίδα, που καθε κυριακή δίνει 2-3 πακέτο και τη πλήρωσες αναλογικά με τα θέματα, την εφημεριδα, τα ενθετα κλπ καθαρά 1 ευρώ και είσαι κλέφτης αν την κατεβάσεις; Για ηρεμήστε λίγο ρε παιδιά γιατί πολύ "αμερικάνικα" μου φαίνονται αυτά και εδώ είναι ελλάδα!

Παιδια δεν εχω διαβασει ολο το thread...Aλλα αυτο που εχω να πω ειναι πως και οι dvdclubers ειναι λαμογια...Παλια μου εγραφεε πειρατικα και μου τα χρεωνε 5 ευρω.ΕΛΕΟΣ!!!

Σιγα μην σταξω 2,30ε για να δω μια ταινια ενω μπορω να την κατεβασω κουτρα...ασε που την βρισκεις πολυ πιο νωρις πριν κυκλοφορησει στα vc

RIP-COPY-DOWNLOAD

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Παιδες, συγγνωμη που ανασυρω ενα λιγο παλιο θεμα, αλλα οσο αφορα τα DVD Clubs καλα θα παθουν να κλεισουν αν οχι ολα, τα περισσοτερα! δεν ειναι δυνατο σε μια περιοδο που ουτε αξιολογες ταινιες παραγονται (προσωπικα μετα το Prestige το 2006 τπτ αλλο δε με ενθουσιασε) και ο κοσμος μεσω dsl κατεβαζει τις ταινιες απο το διαδικτυο μια ωρα αρχυτερα, να την πληρωνουν οι εναπομειναντες πελατες. πηγα αποψε στο dvdαδικο της γειτονιας και προπληρωσα 2,50 ευρω για μια ταινια Β προβολης, ελεος! αφηστε δε που εδω στη θεσ/νικη γνωστη αλυσιδα που δουλευε με αυτοματα μηχανηματα και ως εκ τουτου ειχες παντα υπολοιπο στο λογαριασμο σου, εκλεισε μεσα σε μια νυχτα τα καταστηματα της και φυσικα τα χρηματα των πελατων "πεταξαν". ας κλεισουν και ας μεινουν λιγοι και καλοι. δε θα κλαψω καθολου! να μαθουν να κανουν σωστες μπιζνες αν θελουν να συνεχισουν να εχουν την εκτιμηση του καταναλωτικου κοινου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...