Προς το περιεχόμενο

Κρίση στα DVD κλαμπ λόγω Ίντερνετ

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

livewire "άκριτα και αρπακολατζίδικα" μπορει ο καθενας να καταναλωσει ταινιες ειτε αν τις κατεβασει ειτε αν τις νοικιασει ακομα και αν παει κινηματογραφο. και στο ιντερνετ αλλα και σε βιντεο-κλαμπ υπαρχουν ολων των ειδων ταινιες απο τις ποιοτικες μεχρι τις σαβουρες. αρα ειναι θεμα καταναλωτη και οχι του μεσου "αποκτησης".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 353
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σιγά μη στεναχωρηθώ, που θα του πέσει τ΄αλλουνού η επιχειρησάρα έξω, και δεν θα μπορεί να την έχει στ΄όνομα της γυναίκας του, για να μπορεί να έχει κι άλλο εισόδημα εκτός απ΄το 2χίλιαρο (πχ) του δημοσίου. DVD rentals. Πολύ χρήσιμη επιχείρηση για την κενωνία βρε παιδί μου. Συγχίστηκα.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Το ίδιο είχε συμβεί κι τη δεκαετία του 80.

Αυτό είναι το πιο σοβαρό από όσα ειπώθηκαν. Τα videoclub έχουν ημερομηνία λήξης πλέον, το ίδιο όπως όταν είχε "κάτσει" το VHS και πριν έρθει το DVD. Και τώρα δε θα τους σώσει ένα HD μόνο, γιατί δεν έχουν όλοι τα χρήματα για συστήματα τέτοια που είναι σχετικά ακριβά ακόμη, αλλά και η διαφορά ποιότητας με το DVD δεν είναι και σημαντική για το μέσο χρήστη...

ναι καλά δεν τους πείραξε όταν έσκασαν τα "φίλε τέλει σιντιζ" τυπάκια στις καφετέριες, τους πείραξε όταν άνοιξαν τα σιτε με τους υπότιτλους ε;

Η αλήθεια είναι ότι απο τότε που πείρα την lcd έχω κόψει και το Cinema και το DVD Club και μαζεύω όλη την παρέα σπίτι για προβολή. Όπως σήμερα διαβάζω έκπληκτος ότι περνάνε κρίση τα DVD Club δεν θα με παραξενέψει αν κάποια στιγμή διαβάσω ότι αρχίζουν και κλείνουν τα σινεμά ένα ένα, όπως επίσης έμεινα έκπληκτος όταν διάβασα ότι έκλεισε το Village στο Μαρούσι. Σημεία των καιρών...

αν κατσουμε να το σκεφτουμαι, ουσιαστικα ο τιτλος θα επρεπε να ειναι τα ντιβινταδικα πλεον δεν χεζονται στο ταληρο και την ψαχνουν και αλλου. Οπως ειπα οι περισοτεροι απο παλια προσφερανε αντιγραφες και βγαζανε τρελα λεφτα. Μετα καθε ταινια σου κοστιζει σαν μαγαζι κανα 30ρι ευρω, ε δεν τα κανει αποσβεση μεσα σε 2 βδομαδες αντε 1 μηνα και μετα συνεχεια βγαζει? ΟΙ χρεωσεις στα περισοτερα ειναι εξωφρενικες, οι καθυστερησεις βαρανε στο κεφαλι. Μετα εχουν και τα παιχνιδια οπου οσοι δεν εχουν τσιπαρει και μαθει τα πειρατικα την βγαζουν με νοικοιασμενα, η τα νοικοιαζουν για να τα αντιγραψουν. Ειναι και οι διαφορες οικογενειες που δεν ασχολουντια με αντιγραφες και downloads και θελουν να χαλαρωσουν με το ντιβιντακι τους. Μετα πουλανε original dvd, αντεγραμενα dvd, αδεια dvd, θηκες, φωτογραφικα ειδη, μπ3 gadgets....ktlp. Μπορουν να βρουν τροπους να επεκτεινουν την γκαμα προιοντων και να προσφερουν καποιες υπηρεσιες να κρατησουν τον πελατη. ΑΛΛΑ το μονο που τους ενδιαφερει ειναι πως να χεστουνε ΕΥΚΟΛΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ στο ταληρο οπως παλια. Οποτε καλα να παθουν και να κλεισουν

ναι καλά δεν τους πείραξε όταν έσκασαν τα "φίλε τέλει σιντιζ" τυπάκια στις καφετέριες, τους πείραξε όταν άνοιξαν τα σιτε με τους υπότιτλους ε;

Η αλήθεια είναι ότι απο τότε που πείρα την lcd έχω κόψει και το Cinema και το DVD Club και μαζεύω όλη την παρέα σπίτι για προβολή. Όπως σήμερα διαβάζω έκπληκτος ότι περνάνε κρίση τα DVD Club δεν θα με παραξενέψει αν κάποια στιγμή διαβάσω ότι αρχίζουν και κλείνουν τα σινεμά ένα ένα, όπως επίσης έμεινα έκπληκτος όταν διάβασα ότι έκλεισε το Village στο Μαρούσι. Σημεία των καιρών...

Kαλά δε φαντάζομαι ότι το Βίλατζ εκλεισε λόγω αυτού στο Μαρούσι...

Απλά τριγύρω του έχουν ανοίξει ολοκαίνουριοι ανταγωνιστές...

Εγώ εκει νομίζω ότι οφείλεται δηλαδή!B)

Καιρός φέρνει τα λάχανα...

Θα έπρεπε να ξέρουν ότι δεν πρόκειται να λύσουν μόνιμα το πρόβλημα της ζωής τους, ανοίγοντας ντιβιντάδικο. Αν δεν το μυρίστηκαν ότι δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ, τότε απλά ήταν άσχετοι με το θέμα.

το βιντεοκλαμπ ειναι σχετικα ακριβο

με την εξελιξη του ιντερνετ και τις γρηγορες συνδεσεις συντομοτατα θα εχουμε online προβολη HD ταινιων με νομιμο τροπο

οποτε δε θα εχουν λογω υπαρξης

ισως εχουν μια τελευταια αναλαμπη με τα bluray αφου ειναι καπως δυσκολο να κατεβασει κανεις 60gb ταινια

απο την αλλη

η διακινηση ταινιων τραγουδιων κτλ εινια κατι παρανομο και δεν πρεπει να αισθανομαστε και υπερηφανοι που το κοανουμε

η πειρατεια οσο και η νομιμη θεαση ταινιων μεσω ιντερνετ θα κοψει αρκετες δουλειες και απο τα videoclubs οσο και απο τα σινεμα

τα οποια κι αυτα θα αναστηθουν για καποιο διαστημα με τις 3d ταινιες που ερχονται

Για τη παιδεραστία φταίει το ιντερνετ

για τα ναρκωτικά φταίει το ιντερνετ

για αυτοκτονίες φταίει το ιντερνετ

για το σατανισμό φταίει το ιντερνετ

για εκβιασμό φταίει το ιντερνετ

....

ΚΑΙ

φυσικά επειδή δεν πουλάνε όσο θέλουνε τα dvd club φταίει το ιντερνετ!

Και μιλάνε και από πάνω για πειρατεία μέσω διαδικτύου;;;; Με συγχωρείτε αλλά δεν έχω τύχει σε βίντεο κλαμπ που να μη κάνει αντιγραφές ή να πουλάει ταινίες σε πολύ χαμηλές τιμές ή video games. Η μήπως "πειρατεία" ορίζεται μόνο ότι έχει να κάνει με το διαβολικό μέσω του 2008 που ονομάζεται ιντερνετ;

Υπάρχουνε ένα σωρό επαγγέλματα όπως αυτό του τενεκετζή, του εφημεριδοπώλη, του γαλατά, του πεταλωτή, του παπλωματά κλπ που ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ να υπάρχουνε ή ΑΛΛΑΞΑΝ ΜΟΡΦΗ γιατί πολύ απλά πέρασε η εποχή τους!

Αντί να κλαίγεστε και να σας φταίει για όλα το ιντερνετ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ E-ΒΙΝΤΕΟ CLUB και πάνω από όλα να διαμαρτυρηθείτε στη παγκόσμια βιομηχανία ταινιών για τις σαβούρες που βγάζουνε και τις οποίες φυσικά έχουμε βαρεθεί και ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

Σιγά μη στεναχωρηθώ, που θα του πέσει τ΄αλλουνού η επιχειρησάρα έξω, και δεν θα μπορεί να την έχει στ΄όνομα της γυναίκας του, για να μπορεί να έχει κι άλλο εισόδημα εκτός απ΄το 2χίλιαρο (πχ) του δημοσίου. DVD rentals. Πολύ χρήσιμη επιχείρηση για την κενωνία βρε παιδί μου. Συγχίστηκα.

Συμφωνώ απόλυτα.

Θάνατος στους Βιντεοκλαμπάδες. Να τους καoύν τα DVD.

Χωρις DVD δεν θα υπαρχουν DVDrips. (ok, δε θα υπαρχουν γνησια dvdrips).

Προσωπικά διαλέγω το 1 και το 3. Το 2 δε μου κανει αν και ειμαι της αρπακόλλας.

Nα ρωτήσω κάτι άλλο, γιατί δεν ξέρω αν αυτό που θα πω είναι σωστό...

Διάφορες τηλεοπτικές σειρές που κυκλοφορούν πιο νωρίς(πχ ΛΟΣΤ) στα βίντεο κλαμπ, με ΜΟΝΟ ΞΕΝΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ είναι ΝΟΜΙΜΕΣ?

Γιατί έχω την εντύπωση πώς όχι....(Είχα τύχει και είχα παρει πέρισυ τον 2ο κύκλο έτσι, χωρίς ελληνικούς υπότιτλους, όταν διάφοροι φίλοι μου περίμεναν το βίντεοκλαμπ τους να το φέρει)....

«Η μεγάλη ζημιά έχει γίνει από τότε που εμφανίστηκαν στο Ίντερνετ τα site που προσφέρουν ελληνικούς υπότιτλους», εξηγεί ο κ. Θανάσης Επίσκοπος, ιδιοκτήτης DVD κλαμπ και μέλος του ΣΒΕ. «Μέχρι τότε, η ζημιά ήταν μικρή καθώς λίγοι μπορούσαν να τα δουν χωρίς υπότιτλους. Αλλά τα τελευταία χρόνια, το κακό έχει παραγίνει και τα καταστήματα κλείνουν κάθε μέρα. Έχουμε ζητήσει από τις αρχές να πάρουν μέτρα, αλλά κανείς δεν μας ακούει».

Δεν έχω καταλάβει με ποιούς τα έχει βάλει. Πλάκα θα έχει πάντως να εννοεί να ληφθούν μέτρα κατά αυτών που ανεβάζουν υπότιτλους... οι μεταφραστές τους πείραξαν τώρα...

μπορεί το dsl να σκότωσε το video club αλλα αυτός που τράβηξε την σκανδάλη και μάλιστα με μίσος ήταν το rapidshare.

από τότε που ξεκίνησε, τα βιντεοclub έκαναν βουτιά στο κενό

η ιστορία επαναλαμβάνεται... όπως και τα δισκοπωλεία έχασαν μεγάλο αριθμό πωλήσεων λόγω της αύξησης των τιμών, έτσι και τα dvd-clubs χάνουν συνέχεια πελατεία και θα συνεχίσουν να χάνουν.

πρόπερσυ νοικιάζαμε dvd με 1.20 Ε, και τώρα έχει πάει στα 2 αν δεν κάνω λάθος.

τελευταία φορά που νοίκιασα dvd (...μάλλον δεν νοίκιασα, γιατί το επέστρεψα αμέσως και δεν ξαναπάτησα απο τότε σε κανένα dvd club), ήταν όταν μου στην ταινία που είχα διαλέξει μου έδωσαν αντεγραμένο δισκάκι.

δεν θυμάμαι ποια ταινία ήταν, αλλα την είχε 5 φορές στο ράφι. τα 4 ήταν νοικιασμένα και το ένα όχι. παρατήρησα μια διαφορά στο εξώφυλλο του dvd... σαν να ήταν φωτοτυπία ή εκτύπωση απο laser εκτυπωτή.

το πήρα το πήγα στο ταμείο σκεπτόμενος οτι μαλλον θα τους βράχηκε κανένα εξώφυλλο και θα το έβγαλαν καμια φωτοτυπία.

μου δίνει ο τύπος το dvd και απο συνήθεια το ανοίγω να δω αν είναι γρατζουνισμένο... δεν ήταν... αλλά ήταν μωβ απο κάτω και τυπομένο το dvd απο πάνω.

του το είπα, το έδωσα πίσω, του ζήτησα να διαγράψει και τα στοιχεία του λογαριασμού που είχα και έτσι τελείωσε το κεφάλαιο dvd clubs για μένα.

Άρα βρίσκομαι στην κατηγορία cinema ή downloading :)

σε λιγο θα μας πουν και οτι το chat τύπου msn μειώνει την χρησιμοποίηση του τηλεφώνου και κλείνουν με την σειρα τα καταστήματα του (Π)ΟΤΕ.

Οκ ελευθεροι επαγκελματίες είναι καταλαβαίνω τον πόνο τους. Αλλά όσοι φαγανε φαγανε. Κακά τα ψέματα ήταν ευκολο χρήμα. Για να μήν μιλήσω για τα αυτοματα μηχανίματα που νοικίαζεις ταινίες...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ.... ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...