Προς το περιεχόμενο

Οταν εχεις 1 γραμμη αdsl και ενωθεις με 2 γραμμη..

PeLLoS-CooL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την εξης απορια εχω αdsl γραμμη και ειμαι ενωμενος συνεχεια σκευτικα πριν λιγο να βαλλω και το Wireless γιατι ο γειτονας μου το εχει ξεκληδωτο το Wireless....2 internet μεσα στο ιντερνετ ενωμενα το ενα το δικο μου και το αλλο του γειτονα μου μπορει καπιος να μου πει πως δουλευουν οι ταχητητες του αν ειναι οι ιδιες οι κατι παραπανω απο αυτες που ειχα

Δημοσ.

:shifty::shifty: 2 internet connections σε ena "connection" δε παιζει. .. . .

Να εχείς 2 διαφορετικα connections.. ναι παιζει να το κανεις αυτο..

Δημοσ.

Αν είναι του 1MB τότε έχεις 2Χ1Mbit (πρόσεξε, ΟΧΙ 2Mbit) δηλαδή η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να επιτευχθεί παραμένει το 1Mbit, απλά μπορείς να επιτύχεις (με τον επιπλέον κατάλληλο εξοπλισμό, δες εδώ και εδώ) καταμερισμό, έτσι ώστε να μην μπουκώνει (load balancing). Αυτό μπορεί να το κάνει είτε φροντίζοντας η κίνηση στη μία γραμμή να φτάνει μέχρι πχ το 50% και μετά να στέλνει την υπόλοιπη κίνηση στην άλλη, μέχρι να φτάσει και αυτή στο 50% της χρήσης της και μετά να ανεβαίνει σταδιακά και στις δύο. Μπορεί επίσης να γίνει ρύθμιση βάσει των εφαρμογών, πχ όλη η κίνηση torrent να περνάει στη μία γραμμή και τα online games και το σερφάρισμα στην άλλη. Μπορείς να επιτύχεις σύζευξη (pairing) δύο γραμμών και να κάνεις τις 2 του 1Mbit να γίνουν 2Mbit ή τις 2 των 2Mbit να γίνουν 4Mbit κ.ο.κ. αλλά αυτό απαιτεί πολύ ακριβότερο εξοπλισμό και πρέπει να είναι από τον ίδιο παροχέα (στην Ελλάδα την υπηρεσία αυτή την προσφέρουν μόνο η Forthnet και η HOL)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...