Προς το περιεχόμενο

Προσοχή με το Wind HSDPA

con1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
:cry:πηρα το διαφημιζομενο μοντεμ της wind που μπορεις να κατεβαζεις με ταχυτητα 3.6mp αλλα δεν λενε οτι δεν υποστηριζουν τα p2p και δεν μπορεις να κατεβασεις τιποτα παρα με ταχυτητες 1,2 εως 4kbps . Δηλαδη δινουν 30 γιγα με 29,90 που δεν μπορεις να κατεβασεις:shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty:
Δημοσ.
Δεν έχει ο ΟΤΕ ιδιόκτητο δίκτυο στην περιοχή σου;

Τι κουφο ειναι αυτο? Εκτος απο το δημοσιο δικτυο του ΟΤΕ εχει κανει και ιδιοκτητο; :P

Ιδιοκτητο δικτυο νομιζω ειναι των υπολοιπων παροχων :-D (Forthnet, Vivodi κλπ)

Αλλα για να πηρε το hsdpa παει να πει οτι δεν το θελει για να εχει προσβαση απο το σπιτι του μονο αλλα και απο αλλα σημεια που μπορει να βρισκεται εκτος σπιτιου.

Δημοσ.
Τι κουφο ειναι αυτο? Εκτος απο το δημοσιο δικτυο του ΟΤΕ εχει κανει και ιδιοκτητο; :P

Ιδιοκτητο δικτυο νομιζω ειναι των υπολοιπων παροχων :-D (Forthnet, Vivodi κλπ)

Αλλα για να πηρε το hsdpa παει να πει οτι δεν το θελει για να εχει προσβαση απο το σπιτι του μονο αλλα και απο αλλα σημεια που μπορει να βρισκεται εκτος σπιτιου.

Ε δεν μπορώ να βλέπω άλλες μουρμούρες και ουρλιαχτά για απάτες, κλοπές και τον κακό ΟΤΕ που όλοι τον ξορκίζουν σαν τον εξαποδώ. Έχει αρχίσει να γίνεται βαρετό...

Δημοσ.

Τι δουλειά έχει ο ΟΤΕ ??:confused:

Για κάρτα WIND μιλάει το topic!

Γενικά όλες αυτές οι κάρτες είναι ψιλομούφα. 3g σήμα υπάρχει σε πολύ λίγες περιοχές στην Ελλάδα εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης, οπότε πρακτικά είναι άχρηστο για επαρχία.

Οι ίδιες οι κάρτες έχουν παράλογους περιορισμούς (του στυλ ότι δεν είναι για χόρταση με περιορισμούς downloads - χρήσης πάνω από το όριο κλπ. κλπ.)

Και αν (πχ) πας κάπου διακοπές που έχει 3g (πολύ χλωμό), μην περιμένες ταχύτητες adsl αφού το κέντρο τους θα γονατίσει από τους παραθεριστές gadgeτάκηδες...

Δημοσ.
Γενικά όλες αυτές οι κάρτες είναι ψιλομούφα. 3g σήμα υπάρχει σε πολύ λίγες περιοχές στην Ελλάδα εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης, οπότε πρακτικά είναι άχρηστο για επαρχία.

Οι ίδιες οι κάρτες έχουν παράλογους περιορισμούς (του στυλ ότι δεν είναι για χόρταση με περιορισμούς downloads - χρήσης πάνω από το όριο κλπ. κλπ.)

Και αν (πχ) πας κάπου διακοπές που έχει 3g (πολύ χλωμό), μην περιμένες ταχύτητες adsl αφού το κέντρο τους θα γονατίσει από τους παραθεριστές gadgeτάκηδες...

Εγώ πάντως έχω Cosmote και επειδή έχω πάει στα απίθανα μέρη και το χω δοκιμάσει αν όχι HSDPA (7.2mbit) έχω τουλάχιστον 3G. Βέβαια παλιότερα που είχα WIND και εγώ είχα ένα σωρό προβλήματα με την ταχύτητα....γιαυτό και την έκανα...

Δημοσ.

Λοιπόν, επειδή εγώ μέχρι και πριν μια εβδομάδα είχα WIND, μπορώ να πω ότι είναι απαράδεκτη. Μπορεί να πιάνει κάποια στιγμή ταχύτητες, όταν κατεβάζεις ένα αρχείο, αλλά για Browsing είναι ΧΑΛΙΑ!!

Εχθές λοιπόν, αφού είχα διακόψει τη wind, πήγα και έκανα μια σύνδεση vodafone. Αυτό που έχω να πω, είναι ότι είμαι πραγματικά ευχαριστημένος. Δεν καταλαβαίνω μεγάλες διαφορές από την adsl που έχω σπίτι και είναι αρκετά αξιόπιστο.

Δημοσ.
Kαλύτερα να λείπουν συκοφαντικοί χαρακτηρισμοί! :mad:

nice forum with dedicated on freedom of speach admins....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...