Προς το περιεχόμενο

LG 42LF76 σύνδεση με Notebook

alphacen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, αντιμετοπίζω ένα προβληματάκι στη σύνδεση της LCD TV (LG 42LF76) με ένα Notebook που έχω. Η τηλεόραση είναι 1080p και διαθέτει HDMI καθώς επίσης και D-sub (VGA) σύνδεση για PC. Το Laptop αν και σχετικά σύγχρονο διαθέτει μόνο VGA έξοδο, όποτε τα συνδέω με ένα κλασσικό καλώδιο οθόνης. Μετά από λίγο ψάξιμο στο Control center της ATi θέτω τις δύο οθόνες (Laptop και LCD) σε λειτουργία clone, στην LCD το μόνο που βλέπω μια μαύρη οθόνη με το μήνυμα ότι δεν βρίσκει σήμα, μετά από αρκετό ψάξιμο θέτω την ανάλυση και του laptop και της LCD (για κάποιο λόγο δεν σε αφήνει να βάλεις αλλη στο ενα και άλλη στο άλλο) στα 1920Χ1080 και τότε βλέπω κανονικά στην LCD. Το ερωτημα είναι γιατί δεν μπορεί να σηκώσει μικρότερες αναλύσεις; και το προβλημα γίνεται μεγαλύτερο όταν θέλω να τρέξω κάποιο παιχνίδι όπως πχ το PRO 2008 μόλις ξεκινήσει με ανάλυση (1280Χ720) σβήνει η LCD και παίζει στην οθόνη του Laptop. Μέσω HDMI θα παίζει και σε αλλες αναλύσεις; οποιδήποτε ιδέα ή σκεψη θα με βοηθήσει καθώς έχω κολλήσει τελείως. :fear: Ευχαριστώ! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...