Προς το περιεχόμενο

Αγορά mp3 player

andsard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μια βοήθεια θα ήθελα. Σκέφτομαι να αγοράσω mp3 player.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει πολύ καλό ήχο και μεγάλη ένταση. Αρχικά "ψήθηκα" πολύ με αυτά που διάβασα για το Creative Zen plus αλλά όταν το άκουσα(και μάλιστα με πολύ καλά ακουστικά) απογοητεύτηκα. Δεν ήταν καθόλυ καλύτερο από ένα παλιό Sony Walkman κινητό που έχω.

Μου έχουν προτείνει ipod. Ποια η γνώμη σας; Καμιά πρόταση κανείς;;;

Δημοσ.

Πηρα και εγω ενα Creative Zen καποτε και οπως το πηρα ετσι το παρατησα καπου.

Τελικα κατεληξα στο ipod nano.Εχε υποψη σου πως οτι και αν παρεις θα πρεπει να δαπανησεις και ενα ποσο για αγορα ακουστικων διοτι αυτα που τα συνοδευουν ειναι για τα μπαζα.θα δεις ή μαλλον θα ακουσεις δραματικη βελτιωση.

Δημοσ.

itiver clix2 (2,4 h 8 gb)http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=194807

Πολυ καλη ποιοτητα ηχου με SRS HD surround. Επισης η καλυτερη οθονη που εχει βγει σε μπ3 πλαυερ 2.2” AMOLED (320 x 240, 260K colors), σουπερ ευκρινεια απο οποια γωνια και να το δεις, ειναι ιδια τεχνολογια με τις καινουριες αμολεντ οθονες τις απιστευτα λεπτες.

Για τα υπολοιπα χαρακτηριστικα διαβασε το ρεβιου μου. Το μονο αρνητικο που ανακαλυψα στην πορεια ειναι οτι δεν εινα και το ποιο ανθεκτικο gadgetaki ,οχι οτι εφταιγε αυτο που του χυσα μια γκαζοζα πανω του κι μου εχειπεσει5-6 φορες, αλα ειναι οντως ευαισθητο και θελει προσοχη. Επισης η μικρη χωριτηκοτητα, αλλα τωρα εχει βγει και 8ρι οποτε παλευετε.

ΚΑι τελος αν θες περιμενε διοτι εχω παραγγειλει το samsung yp-p2 me touchscreen και θα ακολουθησει ρεβιου και γι αυτο. Μεσοβδαμαδα ελπιζω να το εχω. Ειμαι εντυποσιασμενος απο τα διαφορα σχολια περι αυτου στο νετ, πολοι το θεωρουν καλυτερο απο το ipod touch και ειναι σημαντικα φτηνοτερο. Επισης λεγεται οτι εχει καλο τσιπακι ηχου.

Και μια προταση, προτου παρεις τιποτα τσεκαρε τιμες στο http://www.advancedmp3players.co.uk

το υπ-π2 το εχει το 8ρι 160 ευρο και ελλαδα εχει απο 250 - 300. Εγω το παρηγειλα απο εκει 160 + 18 ευρο μεταφορικα airmail! Ειναι στον δρομο. Επισης το iriver clix2 8gb το εχει 190 ευρο, ενω εδω εχει κανα 200ρι το 4gb (τοσο το ειχα παρει απο την γραμμη)! Και ειναι και δυσευρετο. Εχω ξαναπαραγγειλει και πηρε 4 μερες μονο!!!

Δημοσ.

απο διαφορα ρεβιου στο νετ, εχω βγαλει το συμπερασμα οτι το σανσα ειναι μια αξιολογη σχετικα φτηνη επιλογη και ενα καλουτσικο all around player. Πολοι λενε ομως οτι δεν ειναι καλη επιλογη αν αναζητας καλη ποιοτητα ηχου.

Τωρα βεβαια ο καθενας μιλαει για οτι εχει στα χερια του και εχει προσωπικη εμπειρα. Διοτι και εγω οταν παρω το σαμσουνγκ μπορει να καραενθουσαιστο και να λεω οτι ειναι καλυτερου του ipod touch, αλλα touch δεν εχω ποιασει στα χερια μου λολ. Το ιδιο και οσοι λενε +1 για τον ηχο τον ιποντ, ποσα πλαυερς εχουν ακουσει για να συγκρινουν?? Διοτι η φημη λεει οτι και τα ιποντ δεν εχουν κανα σοβαρο ηχο. Η iriver ομως παντα φημηζοτανε για τον ηχο της και ειναι η επιλογη των περιστοερων ψαγμενων (καθως δεν ειναι και η πιο γνωστη μαρκα) στο θεμα μπ3 πλαυερς

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια guys! μια ερωτηση:

γενικά διαβάζω καλά reviews για τον ήχο της σειράς A της Sony. τα έχει κανείς δοκιμάσει;

Δημοσ.
ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια guys! μια ερωτηση:

γενικά διαβάζω καλά reviews για τον ήχο της σειράς A της Sony. τα έχει κανείς δοκιμάσει;

Ναι, προχθές άκουσα ένα και μου έκανε τρομερή εντύπωση. Ούτε ειδικός είμαι, ούτε ασχολούμαι και φοβερά, αλλά για κάποιον λόγο ο ήχος του με εντυπωσίασε.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί παράγοντες που εεπηρεάζουν το πώς ακούγεται ένα τραγούδι. Συσκευή, bitrate κομματιού, ακουστικά, equalizers, ήχοι περιβάλλοντος. Το βρίσκω πολύ χαζό να μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι το τάδε player είναι καλύτερο από το δείνα.

Δημοσ.

οκ, συμφωνώ οτι παίζουν και άλλα ρόλο. προφανώς. αλλά μην τρελαθούμε... υπάρχουν μεγάλες διαφορές στην απόδοση του ήχου από player σε player.

Δημοσ.
οκ, συμφωνώ οτι παίζουν και άλλα ρόλο. προφανώς. αλλά μην τρελαθούμε... υπάρχουν μεγάλες διαφορές στην απόδοση του ήχου από player σε player.

Σε πιστεύω, αλλά κάποτε θα πρέπει να το διαπιστώσω και ιδίοις όμασι.

θα πρέπει να μεταφέρω το ίδιο τραγούδι σε δύο players και να το ακούσω με τα ίδια ακουστικά. Είσαι σίγουρος ότι οι διαφορές θα είναι τόσο μεγάλες;

Αν το έχει κάνει αυτό κανείς έως τώρα, καλό θα ήταν να μας το αναφέρει εδώ, για να δούμε τί ισχύει τελικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...