kx5 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Με έχει πιάσει νευρικό γέλιο προσπαθώ να βάλω τα σωστά γράμματα και δε μου βγαίνουν! Ποια είναι η γάτα μέσα σε αυτά τα ορνιθοσκαλίσματα?! Ρε *&^*% μου σήμερα που θέλω να κατεβάσω κάτι βρήκε να λήξει η συνδρομή μου στο rapidshare.
sdakos Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Χαχααχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ πραγματικά ότι καλύτερο έχω δει το τελευταίο καιρό!!! Είναι 4:00 και γελάω μόνος μου! χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχ
pantnick Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Εγω πριν λίγες μέρες έγινα premium αλλα σε μερικές ώρες έφτασα στο όριο των 25 GB ανα 5ήμερο... Μεγάλη χαζομάρα αυτό το όριο.
adi32 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 μην τους βαζετε ιδεες δεν εχει νοημα το οριο αυτο με τις γρηγορες συνδεσεις οποτε θα το παλεψουμε οσο μπορουμε χωρις να πληρωνουμε
MrSeanKon Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μου ειχαν πει παλιοτερα στο MSN να εκανα εκει host τα συμπραγκαλα που μοιραζω αλλα μολις την επισκεφθηκα κι ειδα το ενα μετα το αλλο και στο τελος τον παπαγαλο ουστ λεω απο εκει μεσα.... Υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες και κανουν μπανανες LOL...
geovard Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Εδώ όμως είναι τα δύσκολα γιατί χρειάζεται τεστ εγκυμοσύνης!
geovard Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 ....cAt Με τόσα cuts γιά τη δημιουργία, κάναμε τις cats σε cuts! Ιδού το σωστό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.