PavelX Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 XAXAXAXAXAAXXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXXAXAXAXAAXAXAXAX XAXAXAXAXAAXXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXXAXAXAXAAXAXAXAX XAXAXAXAXAAXXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXXAXAXAXAAXAXAXAX ΤΑ ΣΠΑΣΕ
klainmaingr Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 aXXAxaXAxaaxaXAX Καλά και τώρα με τα γατιά και τα σκυλιά δεν είναι καλύτερο... Πολλές φορές είναι πιο εύκολο να λύσεις την παραπάνω συνάρτηση παρά να διακρίνεις ποιό είναι γάτα και ποιο ιπποπόταμος..
V for Vagelis Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 lol... ντάξει, αυτό με τις γάτες πολύ σπαστικό
palawiaris Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 πριν καμιά βδομάδα που είχα να κατεβάσω 2,1gb από εκεί κόλλησα από το τρίτο αρχείο,σπάσανε τα νεύρα μου και πλήρωσα μια 48ώρη γιατί δεν άντεχα άλλο.Πόσοι σαν και εμένα; Πολύ καλή στρατηγική για κονόμα οι τυπάδες. Πάντως πολύ καλό daimon
becausE Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Σε λίγο θα αρχίσουν να τους κράζουν/μποϋκοτάρουν όλοι για τα γατιά εγώ πήγα να κατεβάσω κάτι και το άφησα λόγο τον γατιών δεν θα κάνω εγώ μυωπία 2 στο αριστερό 1,8 στο δεξί στα 16 μου επειδή αυτοί θέλουν να πάρω premium
Swimmer21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Εγώ σήμερα πήγα να κατεβάσω απο RapidShare ενα αρχειο και μου εβγαλε αυτο!
JohnnyDragon Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 χαχαχαχααχχαχχααχαχαχαχααχχααχ :lol: απιστευτόοοοοοοοοοο!!!αχχααχαχχααχαχα
Daimon Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 το κάνουν (αυτά με τα γατιά) για να μη δουλεύουν τα προγράμματα όπως αυτό που έχει ποστάρει ο dimitris2006 (αν θυμάμαι καλά)... πάντως σύμφωνο, πολύ σπαστικό αυτό με τα γατιά (δόξα το theo έχω premium)
Sadman Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 σημερα ειναι μερα χαρας λεει και δεν εχουνε καθολου γραμματα τρεξτε. ΥΓ:Τι προγραμμα του dimitris2006 δουλευει κανονικα με το νεο update.
foufoutios Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Καντε ενα premium να ησυχασετε! Δεν ειναι και τοσα πολλα τα λεφτα. Εδω τα χαλαμε σε αλλες και αλλες χαζομαρες.. Πολυ γελιο οι φωτο παντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.