smilefreeware Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Υπάρχει κάτι ή κάποιο κόλπο να βάλω 2 PC σε μια οθόνη 1 πληκτρολόγιο 1 ποντίκι ? Και με κάποιο κλικ ή διακόπτη να γυρίζω από το ένα στο άλλο ? (Το είχα δει κάπου αλλά δεν θυμάμαι)
smilefreeware Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 δες στις αγγελιες ενας χρηστης πολουσε ενα Thanks Το πρόβλημα για μένα δεν είναι 10? πάνω κάτω (γύρω στα 20-25? έχουν καινούργια) αλλά αν θα μου δώσει κάποιος τα φώτα του από εμπειρία. Αισθάνομαι ότι άλλα θα έχουν προβλήματα συμβατότητας , άλλα θα κάνουν το γύρισμα αργά κλπ. Το θέμα που άνοιξα πιστεύω οτι αφορά πολύ κόσμο γιατί... Πολλοί έχουν 2ο από αγορά νέου. Ετσι , συμφέρει να μείνει γιατί το έχεις για κατεβαστήρι ή να δοκιμάζεις διάφορα προγράμματα με εγκαταστάσεις και δοκιμές.
harrys23 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Thanks Το πρόβλημα για μένα δεν είναι 10? πάνω κάτω (γύρω στα 20-25? έχουν καινούργια) αλλά αν θα μου δώσει κάποιος τα φώτα του από εμπειρία. Αισθάνομαι ότι άλλα θα έχουν προβλήματα συμβατότητας , άλλα θα κάνουν το γύρισμα αργά κλπ. Το θέμα που άνοιξα πιστεύω οτι αφορά πολύ κόσμο γιατί... Πολλοί έχουν 2ο από αγορά νέου. Ετσι , συμφέρει να μείνει γιατί το έχεις για κατεβαστήρι ή να δοκιμάζεις διάφορα προγράμματα με εγκαταστάσεις και δοκιμές. Θέμα ασυμβατότητας ? κανένα απολύτως δεν χρειάζεται ουτε καν τροφοδοτικό τα συγκεκριμένα switch αυτοτροφοδοτούμενο απο την θήρες που θα δώσεις . τωρα ενα συμφερει να μείνει η για κατεβαστηρι η για οτι αλλο ειναι θεμα του καθενος. παλια πουλουσα και εγω ενα και εγινε αναρπαστο
papakatse Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 έχουν γραφτεί διάφορα περί του θέματος. Ρίξε και εδώ μια ματιά, είναι πολύ διαφωτιστικό το thread: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=251989
vagchrist Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 αν βοηθαει εχω αυτο αγορασμενο απο το πλαισιο καθημερινη χρηση στο γραφειο χωρις κανενα προβλημα με ασυρματο ποντικι http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=3319&v_Item=3158
Voodooman Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μια χαρά δουλεύει το KVM, έχουμε στη δουλειά ένα διπλό (και σε άλλα PC ένα τετραπλό) και δουλεύουν άψογα, δεν καταλαβαίνεις ότι μεσολαβεί κάτι. Πατάς ελαφρώς γρήγορα ctr,ctr + 1 (ή 2, αν θέλεις να πας από το PC 1 στο 2) και αυτόματα μεταφέρεσαι.
smilefreeware Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Τελικά πήρα Level one KVM-0201 με 20.5? Τα συνδέω όπως έλεγαν οι οδηγίες και ω! τι χαρά. Το δεύτερο pc όλα ωραία , το πρώτο δεν ανέβαζε η οθόνη πάνω από 60Hz. Κουνάω καλώδια, βάζω-βγάζω αλλά δεν... Πριν το πάω πίσω βάζω τα καλώδια του πρώτου στο δεύτερο και τούμπαλιν για να αποδείξω ότι το ένα set καλωδίων είχε πρόβλημα. Παράξενο , αλλά ξαφνικά έφτιαξαν όλα. Τολμώ τώρα να ξανακουνήσω καλώδια ? Η αλλαγή πράγματι γίνεται σχεδόν ακαριαία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.