christian-ago Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Καλησπέρα. Μόλις πρόσφατα αγόρασα από το πλαίσιο μία m/b, μαζί με τα απαραίτητα εξαρτήματα που ήθελα. Αυτό που έχω είναι ότι ξεκινά κανονικά το pc, αλλά το "μόνο" πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν έχω σήμα στην οθόνη. Έχω την παρακάτω κάρτα. Φυσικά επανεσυνέδεσα το καλώδιο οθόνης δεκάδες φορές και το συνέδεσα σε δύο διαφορετικά μόνιτορ. Τι φταίει; Η mobo είναι ατεστάριστη ακόμα, ούτε windows δεν έβαλα λόγω του προβήματος. Η vga είναι ενσωματωμένη. Έχω κάνει λάθος στη συνδεσμολογία, πρέπει να ρυθμίσω τα jumpers...τι; Επίσης καθώς ξεκινά το σύστημα δεν έχω καθόλου ήχο ότι και καλά φορτώνει το σύστημα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, απλά το αναφέρω. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977721&product=1093312
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Τι εννοεις δεν εχεις καθολου ηχο ; δεν ακους καποιο beep ; Εσυ συναρμολογησες το pc ;
christian-ago Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Ναι, δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα με άλλες συναρμολογήσεις μου. Μόνο σ'αυτήν. Ναι δεν ακούω το beep και δεν ξέρω αν φταίει αυτό. Είναι εντελώς καινούρια η mobo, ούτε bios δεν μπήκα, αλλά δεν έχει σήμα η οθόνη. Τα υπόλοιπα εξαρτήματα είναι τα κατάλληλα, ram, cpu, ψύκτρα, όλα μέσα σωστά συνδεδεμένα. Ούτε έχει "φύγει" κανένα pin από το καλώδιο οθόνης γιατί συνδέω την οθόνη στο παλιό μου pc και λειτουργεί κανονικά. Μακάρι να μπορούσα να το πάω στο service του Πλαισίου, αλλά το pc πήγε επαρχία και δεν υπάρχει δυνατότητα.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Κοιτα παλι αν οι μνημες ειναι σωστα τοποθετημενες, βγαλτες και ξαναβαλτες παλι. Το αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να αφησεις μονο την cpu πανω στην μητρικη για να δεις αν εχεις σημα.
laskos0 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Πολύ πιθανό ,αν δεν υπάρχει πρόβλημα κάπου αλλού, είναι να μη δουλεύει η κάρτα γραφικών (η on-board, μου έχει τύχει) οπότε θα χρειαστεί να πας το σύστημα να το επιδιορθώσουν.
frenzy Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 με κάρτα γραφικών δουλεύει το σύστημα? clear cmos έκανες με τη συναρμολόγηση?
christian-ago Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δοκίμασα μετά από πολλά άλλη κάρτα γραφικών (έχει θέση pci-e)και είδα ότι λέιτοούργησε κανονικά. Επομένως φταίει η ενσωματωμένη vga της m/b. Η οποία ήταν και ολοκαίνουρια. Οπότε αν είναι να λειτουργήσω με την άλλη vga πάνε χαμένα κάποια ευρώπουλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.