Προς το περιεχόμενο

συνδεσμολογια ρουτερ

adamch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:shock:

Μεχρι τωρα ειχα γραμμη ISDN και συνδεα το μοντεμ μαζι με το τηλεφωνο μεσο σπλιττερ στην κεντρικη γραμμη.εκανα ομως αιτηση γιαi gia double-play, οποτε η γραμμη 8α γινει ανασταστικα pstn. μπορω να συνδεσω το ρουτερ με τον ιδιο τροποο στην θεση του μοντεμ?

Δημοσ.

Μπορείς κατ' αρχάς να μην γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες (αν δεν μπορείς μόνος σου δες εδώ)

Όροι χρήσης του ιστοτόπου http://www.insomnia.gr (εφʼ εξής forum)

Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν:

* Να χρησιμοποιούν την ελληνική γλώσσα στην ελληνική γραφή. Η χρήση άλλων γλωσσών επιτρέπεται στο ατομικό προφίλ και την υπογραφή των μελών αλλά και σε μηνύματα, κατά την κρίση της συντονιστικής ομάδας.

Τώρα που τα κατάφερες με τα Ελληνικά μπορείς να συνδέσεις και το router με τον ίδιο τρόπο που είχες το modem στην isdn. Υπάρχουν spliters και για pstn γραμμή. ( Δες π.χ. εδώ )

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ. Σορρυ για τα greeklish, αλλα το ειδα μολις ειχα στειλει το μήνυμα. Δηλαδή δεν υπαρχει προβλημα, απλα αλλαζω το σπλιττερ και συνδεω το ροuτερ στη θέση τοu modem. Σωστα?

Δημοσ.

:rolleyes::rolleyes:

Συγγνώμη και πάλι, αλλά μου δημιουργήθηκε μία νέα απορία. Εφόσον η γραμμή είναι ακόμα ISDN, το router δε θα έπρεπε να συγχρονίζει με το υπάρχων splitter? Μήπως το router που μου δώσανε είναι κατάλληλο μόνο για PSTN γραμμή; Είναι το D-Link DSL-G624T. Ρωτάω γιατί έχω φάει μεγάλη νίλα με τα splitter. Να φανταστείς όταν πρωτοέβαλα Adsl χρειάστηκε να αλλάξω τρία για να μπορέσει να συγχρονίσει το modem. Thanks.

Δημοσ.

ας τα παρουμε απο την αρχη.αν απο isdn κανεις pstn και δεν θες να μπλεξεις με το να πειραξεις την καλωδιωση τοτε.α.αλλαζεις το isdn royter με pstn αλλαζεις το isdn splitter με pstn.απο το Phone πριν πηγαινε στο νετμοδ.εσυ 8α βγαλεις το νετμοδ και τα καλωδια που ηταν πανω στο ab1 kai ab2 θα τα βαλεις στην υποδοχη phone του splitter.απλα ισως χρειαστεις εναν ανταπτορα απο 1 σε 2.θα παιξουν ολα μια χαρα απευθειας και δεν 8α χριαστειες splitter.αν τωρα ξαναφτιαξεις την καλωδιωση απο την αρχη εκει παμε σε πιο δυσκολα πραγματα και δεν βρισκω τον λογο εκτος αν 8ες να αλλαξειθς θεση τον ρουτερ.το ρουτερ που σου δωσαν ειναι adsl over pstn.ειτε το βαλεις με pstn splitter ειτε με isdn τωρα που η γραμμη σου ειναι isdn δεν θα παιξει.αν μετα που γινει pstn το βαλεις με isdn splitter 8α εχεις προβλημα.που κολλησες?

Δημοσ.

poulinos thank you. Τώρα τα ξεκαθάρισα, γιατί αρχικά είχα πιστέψει ότι θα χρειαστεί να αλλάξω την καλωδίωση στο σπίτι και λέω από μέσα μου σε τι μπελάδες έβαλα τον ευατό μου. Αλλά τέλος καλό όλα καλά. Και πάλι ty.

Δημοσ.

δεν αλλαζεις τιποτα.απλα οι ηλεκτρολογοι μερικες φορες δεν μπορουν να σκεφτουν τα απλα και κανουν τα δυσκολα.κανονικα αν αφησεις τον ρουτερ εκει που ειναι σε 2 λεπτα το εχεις φτιαξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...